⭐ 5‑stjernet anmeldelse – Rituals Aalborg, Boulevarden 5 stjerner! Rituals på Boulevarden i Aalborg er blevet mit nye yndlingssted at handle. Jeg er helt vild med deres produkter – kvalitete... Mehr ansehen
Ik heb de shampoo en de conditionar gekocht van Ritual al een aantal weken dat ik ze gebruikt. Op advies omdat ik last had van een andere merk shampoo en conditionar had veel jeuk na gebruik. Probeer... Mehr ansehen
Jeg er normalt ret glad for rituals - men har haft en pænt træls oplevelse. Min søn køber en gave til mig (han er medlem). Da han bliver ekspederet, får han at vide at kvittering sendes på mail. M... Mehr ansehen
Rigtig DÅRLIG service ift. returpolitik. Købte flere produkter over nettet mhp julegave. Da duften ikke faldt i min søsters smag ønskede hun en anden. Kan for det første ikke byttes i deres eg... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Select a country and language for the best user exerience on our webshop.
Rokin, 1012, Amsterdam, Niederlande
- rituals.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Utrolig dårlig service i Lyngby
Utrolig dårlig service i Lyngby. Ville købe en gaveæske som stod til 329kr. Den slår indtil 339kr. Virkelig ubehøvlet betjening, som fortalte at havde jeg været venlig havde de sikkert godt kunne hjælpe, men ikke når jeg kom med en attitude. Jeg oplyste blot pænt om at den altså stod til 329kr.
Den dårligste kundeservice i Randers…
Den dårligste kundeservice i Randers storcenter! Havde bestilt ordre på nettet til afhentning i butikken. Noget havde fejlet, så den var ikke klar da jeg kom alligevel. Jeg spurgte om de havde varerne i butikken og ekspedienten fandt dem til mig - hun nægtede så at matche prisen fra ordren der var lagt på Rituals.dk. Jeg måtte gå igen uden varer!
Client satisfait
Grand magasin bien présenté, il y a beaucoup d choix.
Les vendeuses sont agréables
Skulle bestille puder herfra og blev…
Skulle bestille puder herfra og blev meget skeptisk da jeg læste anmeldelserne her. Kontaktede deres kundeservice via tlf ( en dame som sad i Sverige ). Blev lidt mere rolig og bestilte puderne. De ankom allerede 2 dage efter og er super flotte ( købte 16 stk ).
Hurtig levering, rigtige produkter, ingen problemer
Jeg er personligt kæmpe fan af samtlige Rituals, ligeledes er mange i min omgangskreds.
Bestilligen på hjemmesiden gik helt smertefrit, leveringen var hurtig og alt var indtakt.
Alt vil fremover blive bestilt derinde.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice - bestiller en vare, og på en eller anden måde står min gamle adresse på ordren, selvom min nye adresse er opdateret på profilen.
Ringer til kundeservice, og de kan desværre ikke hjælpe med at annullere eller ændre ordren. Så nu skal jeg vente på ordren bliver sendt og leveret og herefter sendt retur og så kan det være jeg er heldig at få pengene igen… utroligt hvordan andre firmaer sagtens kan hjælpe, men rituals kan intet stille op…
Favourite products and amazing service
The products are great, especially the current limited edition- I stopped by the store in Ballerup centre to get something from it before it was gone, the store assistant was extremely polite without being in my face. He asked me if I needed any sort of advice and provided me such only after I asked. The ginger tea was delicious, all the products I tried smelled and felt great and he showed me as many testers as I wanted as many times as I needed to make my choice. He also realised I never received my welcome gift for joining the membership club (I had completely forgotten about it) so that was a nice addition.
Tilfreds
Skønne produkter og én af de eneste steder, som rent faktisk har gode medlemsfordele! Har oplevet lidt mangler med bestillinger lavet på nettet, som skal afhentes i butik, men personalet har været imødekommende og gjorde deres for at hjælpe 👍🏼
Bestiller online til afhentning i butik…
Bestiller online til afhentning i butik Boulevarden Aalborg
Der er bestilt 14 produkter i alt ved afhentning er der kun pakket 3 produkter
Personalet er overlegen og beklager knap nok
Der gives ingen kompensation
Sidste gang jeg har handlet der
Rituals Frederiksberg har de sødeste
Rituals Frederiksberg har de sødeste, mest venlig og imødekommende medarbejdere.
Jeg holder rigtig meget af jeres…
Jeg holder rigtig meget af jeres produkter.
Ville dog ønske at man kunne vælge GLS eller Postnord som levering da nærmeste Bring pakkeshop er lidt langt væk.
Det håber jeg at i får i fremtiden.
Har bestilt 2 gange de seneste 14 dage…
Har bestilt 2 gange de seneste 14 dage fra hjemmesiden
Og det er kommet indenfor kort tid trods travlhed op til jul
Det tager lidt tid t finde ud af hjemmesiden, da det er opdelt på en ret speciel måde
Laura (ansat) fra Rødovre centrum
Vi var et par der var ude på Black friday og kom forbi ritual butikken for et kig. Vi kom ind og spurgte til prisen på et af deres produkter der var nedsat. Jeg kan på ingen måde beskrive med ord hvor fantastisk en service vi blev mødt med af Laura. Selvom det væltede ind med mennesker og der var knald på, så var hun så service minded at vi var nødt til at takke hende for så rar en oplevelse. fabelagtig medarbejder i har jer der og igen. Tak til Laura fra Rødovre centrum!
Herning.
Jeg har altid fået den bedste service i Herning, men det må man sige ikke var tilfældet denne gang. Da jeg kommer ind i butikken og op til kassen, havde begge ekspedienter travlt med den forrige kunde og gad næsten ikke spørge om de kunne hjælpe… da jeg spørger efter et produkt ude bag ved, virker hun som om hun faktisk ikke gider hente produktet… der er ingen kommunikation fra deres side af, og jeg føler mig nærmest i vejen… sidste gang jeg handler fysisk i butikken.
Jeg må desværre tilslutte mig koret som…
Jeg må desværre tilslutte mig koret som råber ELENDIG KUNDESERVICE!
På deres hjemmeside lokker de med at man får en gave med hvis man køber for et vis beløb. Jeg endte derfor med at bruge flere penge, men fik ingen gave.
Derudover købte jeg et stort duftlys til 700 kr. hvor æsken var i stykker så lyset kunne ikke bruges som gave.
jeg skrev til dem om manglende gave og ødelagt æske til lyset.
De har givet mig en fri fragt og 50 kr. som plaster på såret for en ødelagt pakke og manglede gave. Jeg har spildt 750 kr. og 25 e-mails frem og tilbage.
Jeg har brugt så meget tid på dem og deres bondefangeri. I skulle skamme jer!
Derudover bad jeg om oplysninger til at sende retur og har fået et link som ikke virker. Nu er returperioden snart udløbet og så kan jeg ikke returnere det de har sendt.
De svarer også kun på alt andet end det man spørger om. Til gengæld skriver de alt muligt som fx:
“Jeg håber du får en fantastisk onsdag.
Jeg er rigtig glad for at høre, at du har valgt Wild Fig Scented Candle til at skabe en fantastisk duft i dit hjem.”
Jeg skulle bruge lyset som en gave og ønsker at returnere det. Kan de ikke læse eller gider de ikke at svar på det jeg skriver!?
Ja det kan man jo godt selv regne ud.
Fri fragt kode og 50 kr. som plaster på såret for et ødelagt produkt. SÅ PINLIGT OG UBEHAGELIGT. Man tror jo at et større firma vil være kundeorienterede og behandle folk ordentligt. Jeg er virkelig rystet!
Virkelig lækker produkter
Virkelig lækker produkter - men!! Bestilte en masse på nettet og ville modtage en gave fordi jeg handlede for et hvis beløb! Modtog aldrig gaven har skrevet flere gange men intet hørt!! Virkelig dårlig kunde service og kommer aldrig til at bestille igen eller anbefale nogen produktet!!
I må meget gerne henvende jer!!
Kæmpe ros herfra
Kæmpe ros herfra!
Jeg havde ønsket mig forskellige produkter i fødselsgave og modtog dem kort tid efter med posten og de var super godt pakket ind. De levede fuldt op til mine forventninger og intet beskadiget. Bare top lækre produkter hver gang. TAK, fra en super tilfreds kunde 🌻😊
ADVARSEL!!
ADVARSEL!!!
Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice!! Benyt IKKE deres web-service!!!
Føj….Rituals!!
Rituals, kontakt mig endelig for forklaring.
Elsker❤
Elsker duftlys, parfume og body mist. 5 stjerner🌝
Men lidt dyrt.
Skriver pænt tillykke med fødselsdagen…
Skriver pænt tillykke med fødselsdagen og kom ind og få en gave.
Skriver dog ikke, at det kræver et køb i selve butikken
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.