Ik heb de shampoo en de conditionar gekocht van Ritual al een aantal weken dat ik ze gebruikt. Op advies omdat ik last had van een andere merk shampoo en conditionar had veel jeuk na gebruik. Probeer... Mehr ansehen
Jeg er normalt ret glad for rituals - men har haft en pænt træls oplevelse. Min søn køber en gave til mig (han er medlem). Da han bliver ekspederet, får han at vide at kvittering sendes på mail. M... Mehr ansehen
Virkelig god service i Rituals Aalborg C. De gange vi har besøgt butikken har vi været meget tilfredse. Hjælpsomme, søde ekspedienter . Har ofte fået små prøver med hjem. I dag havde vi en reklamat... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Select a country and language for the best user exerience on our webshop.
Rokin, 1012, Amsterdam, Niederlande
- rituals.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service👍
Super service👍
Havde bestilt for over 400 på deres hjemmeside men den ville ikke tage mit medlemsnummer så jeg kunne få en gratis sæbe med😀så ringede jeg her til morgen og vupti så fik jeg et gavekort så jeg selv kan købe en sæbe i deres butik😀det er god service👍
WORST WORKPLACE
If you want the worst workplace ever, take this job. They have no humanity; the only thing they care about is sales figures and how many customers they can deceive in a day. They couldn't care less about their employees; you're seen as a money-making tool. You're good enough as long as they can use you and you bring in money. You're constantly monitored by management. And then they kick you out when you're sick or burned out with stress. Absolutely no sympathy. And by the way, terrible pay. But a lot of tasks
Elsker mange af jeres produkter og…
Elsker mange af jeres produkter og køber dem oftest i butikkerne pga. den gode service, men ekspedienterne i Bruuns Galleri i Århus skal steppe op. 3 styk står og privatsnakker bag disken, henvender sig ikke til kunderne i butikken før man står insisterende foran dem. Ikke den service Rituals er kendt for.
Trækker penge på din konto, uden køb er foretaget!
Lægger en ordre på deres website. Modtager ingen bekræftelse. Købet fremgår ej heller på min profil. Skriver til kundeservice. Tony svarer, at ordren er forsvundet og at pengene vil blive trukket på min konto og bliver returneret inden 14 dage!(?) Jeg informere Tony om, at der IKKE skal trækkes penge på min konto, når der ikke afsendes varer. Pengene trækkes (ulovligt) på min konto alligevel.
Havde simpelthen den bedste oplevelse…
Havde simpelthen den bedste oplevelse med en kanon betjening i Kolding butikken idag!
Fik den bedste betjening i rituals i…
Fik den bedste betjening i rituals i Kolding centeret. Var fuldstændig In love med den nye kollektion, og medarbejderne fortalte glædeligt om den, samt de imødekom vores behov. De sødeste og professionelle medarbejdere i har, som i den grad fortjener en lønforhøjelse!
Meget ubehøvlet betjening i forbindelse…
Meget ubehøvlet betjening i forbindelse med en returnering i butikken på Kolding gågade. Fredag aften d. 16.02., da var der kun en sælger i butikken. Hold da op, har aldrig hørt noget lignende. Jeg græd faktisk, da jeg kom ud derfra, så elendigt hun fik mig til at have det. Kan uddybe, men gider ikke bruge krudt på det, da de er nok ligeglade med de 2 stjerner de har i forvejen.
Lyngby.
Lyngby.
Altid rar stemning. Jordnære og søde medarbejdere, der skaber en hyggelig dynamik.
Second to none customer service at Rituals Trafford Centre
Both my daughter and myself have visited the Trafford Centre for skin care advice and products and have had a second to none customer service from the manager Jenny and also her colleague who unfortunately I do not know her
name. The products advised and sold to us are for my daughters wedding in July. Given I am the mother of the bride I want to ensure her day is perfect in everyway. The team in rituals have made us feel that on the day we will positively be glowing and I would recommend this store to anyone. We will be back to continue supporting this store with our custom and also to share our wedding pictures as requested by the girls there. Thankyou once again Jenny and your team.
Den dårligeste service i RØDOVRE…
Den dårligeste service i RØDOVRE CENTRUM!
Jeg oplever virkelig dårlig service, med at blive snakket med en rigtig dårlig tone. Pigen som hjælper mig snakker så grimt, selv om det hele er deres skyld, men stadig er hun så flabet. Jeg får annulleret min ordre 2 gange igennem siden, hvor efter jeg bliver bedt igennem deres kundeservice at købe igen 3 gang, men dog i butikken med en rabat kode som jeg får givet. Hvilket jeg åbenbart ikke kan bruge i butikken, men dette kan fortælles på en bedre måde en den grimmeste sprog af damen ude i Rødovre! Alt i alt dårlig service måtte gå derfra uden at købe noget.
Perfekt levering
Perfekt levering.
Flot indpakning, og hurtig levering - ikke en eneste men at sætte på det.
Fik min gave med, som jeg også havde lagt i kurven
Jeg er super skuffet
Jeg er super skuffet. Købte den store duftpind til hele 250kr, for at konkludere at den kun holder 4uger. Der står ellers på hjemmesiden at de forventes at holde op til 3 måneder. Når man så skriver med kundeservice, så skriver de at aircondition, varme og åbne vinduer nedsætter perioden fra 3 måneder væsentligt - altså til 1 måned. Det er at holde kunder for nar!
Retur foregår ikke som beskrevet på…
Retur foregår ikke som beskrevet på nett. På nett står det at man kan returnere nettordre gratis i butikk. Når jeg kom i butikken for å returnere fikk jeg beskjed om at jeg ikke kunne få pengene tilbake, kun gavekort. Ble sendt på dør med beskjed om at jeg bare kunne få pengene tilbake ved å returnere tilbake via post. Hadde vært veldig fint å opplyse om dette på nett før folk bestiller. Dritt opplegg!
Utrolig god service
Hej
Utrolig fin og god service i Rituals Ballerup ;)
Skulle reklamerer over en vare og fin så fin og behagelig en betjening:)
Rituals har fine varer og kan kun anbefales:)
Merete Henriksen
Rigtig god oplevelse i Frederiksberg…
Rigtig god oplevelse i Frederiksberg centeret og en rigtig god oplevelse af jojo og Dania
Især Dania som hjælp mig med at finde de produkter som jeg skulle bruge
Super god service
Selve Rituals produkter er gode og den…
Selve Rituals produkter er gode og den ene butik i Kolding Storcenter har virkelig fin betjening, den anden i Kolding Midtby skulle sende en af ekspedienterne på charmekursus. De 2 stjerner skyldes fortrinsvis den ualmindelige langsomme levering der er, når man bestiller online. Om det skyldes Bring eller selve on-line afdelingen skal jeg ikke kunne sige, men der er absolut plads til megen forbedring.
Var i Rituals butik på Esbjerg gågade
Var i Rituals butik på Esbjerg gågade. Fik en fantastisk service fra den unge kvinde i butikken. Hun tog sig god tid og sikrede sig at vi var tilfredse. Kan stærkt anbefale denne afdeling.
Rituals
Rituals, Fields.
Jeg vil bare sige tak for en så god en service jeg fik der inde. Jeg har ikke haft sådan en god service i lang tid! Det var de to sødeste medarbejder. Og til dig der betjente mig i kassen og hjalp mig med at finde de rette produkter vil bare sige TUSIND TAK. Smilende og klar til at give kunderne en oplevelse inde hos jer. Og den oplevelse fik jeg helt klart. Kan klart anbefale man tager forbi Rituals, Fields. Så endnu en gang tak til dig, som betjente mig i kassen.
Værste og den mest respektløse kundeservice
Det er sidste gang, at jeg sætter mine ben i Rituals butik i Odense gågaden Vestergade 61
5000 Odense C.
Aldrig har jeg oplevet sådan en dårlig og respektløs behandling fra en salgsassistent, som desværre ikke ved hvordan hun skal behandle kunder.
Jeg træder ind i forretningen med min søster i røret, da vi skal købe en fælles gave. I butikken taler jeg stille med hende i telefonen omkring produkterne. Da jeg er færdig og går op med produkterne til disken, går salgsassistenten bevidst lidt væk derfra og kommer efter et stykke tid. Under processen hvor gaverne bliver pakket ind fornemmer jeg, at salgsassistenten er lidt utilfreds over noget da hendes ansigtsudtryk skriger af utilfredshed og bestemt ikke af god kundeservice, men dette slår jeg hen.
Hun bliver færdig med at pakke gaverne ind, hvorefter hun holder gaverne tilbage med sine hænder og så retter hun blikket mod mig. Her vælger hun så, at fortælle mig at til en anden gang. Så skal jeg ikke gå rundt i butikken og tale i telefon. Da det åbenbart er noget man ikke gør i ritual og det giver en dårlig oplevelse for hende og derefter for mig, da hun så ikke kan vejlede i produkterne. Jeg er lidt uforstående og i chok over den måde hun taler til mig på, som er virkelig nedladende. og dernæst fordi at jeg aldrig har oplevet dette før i nogle af de andre butikker, selv hvis jeg har talt i telefon.
Herefter får jeg fremsagt “Jamen, jeg kender produkterne herinde og har tit handlet produkter fra ritual. Så jeg føler ikke, et behov for vejledning” Dette ville hun ikke accepterer og køre stadig rundt i, at jeg til en anden gang ikke skal snakke i telefon, for det gør man bare ikke.. herefter tager jeg mine gaver ud af hendes hænder og går derfra med en virkelig dårlig følelse af, at være blevet behandlet på den mest kølige og uprofessionelle måde.. Jeg kan på ingen måde anbefale butikken inde i gågaden…..
Jeg kontakter kundeservice efterfølgende og fortæller om oplevelsen. Her fortæller hun i telefonen, at Ritual ingen politik eller regler har med, at man ikke må tale i telefon i butikken. For selvfølgelig må man snakke i sin telefon sagde hun.
Utrolig dårlig service i Lyngby
Utrolig dårlig service i Lyngby. Ville købe en gaveæske som stod til 329kr. Den slår indtil 339kr. Virkelig ubehøvlet betjening, som fortalte at havde jeg været venlig havde de sikkert godt kunne hjælpe, men ikke når jeg kom med en attitude. Jeg oplyste blot pænt om at den altså stod til 329kr.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.