Rituals Bewertungen 165

TrustScore 2.5 von 5

2.3

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb de shampoo en de conditionar gekocht van Ritual al een aantal weken dat ik ze gebruikt. Op advies omdat ik last had van een andere merk shampoo en conditionar had veel jeuk na gebruik. Probeer... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Retur foregår ikke som beskrevet på nett. På nett står det at man kan returnere nettordre gratis i butikk. Når jeg kom i butikken for å returnere fikk jeg beskjed om at jeg ikke kunne få pengene tilba... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er normalt ret glad for rituals - men har haft en pænt træls oplevelse. Min søn køber en gave til mig (han er medlem). Da han bliver ekspederet, får han at vide at kvittering sendes på mail. M... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service i Rituals Aalborg C. De gange vi har besøgt butikken har vi været meget tilfredse. Hjælpsomme, søde ekspedienter . Har ofte fået små prøver med hjem. I dag havde vi en reklamat... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Select a country and language for the best user exerience on our webshop.

2.3

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kan alligevel ikke bytte

Jeg havde købt produkter, da jeg så kommer hjem finder jeg ud af man har skiftet duften og beholdt den gamle farve på “flasken” på håndsæben. Jeg får så at vide jeg godt kan bytte den, men da jeg så kommer retur kan jeg ikke bytte den alligevel. Jeg får at vide man har skrevet at indholdet er skiftet l nogle måneder før, men da jeg ikke kommer så ofte i forretningen, ved jeg intet om det. Så nu står jeg med produkter for over 200 kr som jeg ikke kan bruge.

14. April 2025

Augant og ubehagelig attitude

Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse i Rituals i dag. Den ansatte, der var på arbejde, udviste en ekstremt ubehagelig og arrogant attitude – både overfor mig og overfor nogle unge skolepiger, der blot kiggede pænt på varerne og spurgte høfligt.

Der var absolut ingen venlighed eller imødekommenhed at spore, og stemningen blev hurtigt meget trykket. Det er en oplevelse, jeg gerne ville have været foruden, og det er ærgerligt, når man ellers forbinder Rituals med velvære og god service.

Jeg håber virkelig, ledelsen tager dette til efterretning – for sådan en opførsel hører ikke hjemme nogen steder, og slet ikke i en butik, hvor kunderne forventer en afslappende og positiv oplevelse.

10. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig Dream kollektion, den nye limited edition

Jeg har købt rituals produkter lige fra år 2000, der den blev grundlagt. Først skulle man bestille fra Amsterdam, derefter fra Tyskland, og til sidst kom den også til Danmark.
Alle deres produkter, og jeg har prøvet dem alle, er bare fantastiske. Især kropspleje og alle de dejlige shower foams.
Men, nu I mart udkommer den nye limited edition der hedder Dream kolektion.
Jeg købte med samme nogle produkter, og shower foam er bare så dårlig. Den skal rystes før brug og så skal man have så meget skum til at det blive nok for helle kroppen (som slet ikke er tilfælde med alle de andre shower foams, bare en lille klat skum er nok til helle kroppen.
Så jeg skriver bare i håb at det ikke kommer flere af samme slags i fremtiden.
Heller holde til de dejlige gamle produkter end komme med dårlige limited edition som forringer kvaliteten af denne brand.
Og det er fra en som holder til rituals i 24 år nu.

26. März 2025

09-02-2025 Rituals Rødovre Centrum

09-02-2025 Rituals Rødovre Centrum

Jeg har været en loyal kunde hos Rituals i Rødovre Centrum gennem flere år og handler typisk i butikken to til tre gange om måneden. Desværre har jeg gentagne gange oplevet en utilfredsstillende kundeservice fra to specifikke medarbejdere, hvilket jeg nu ser mig nødsaget til at gøre opmærksom på.

Ved mit seneste besøg blev jeg ikke budt velkommen, da jeg trådte ind i butikken. Jeg gik rundt i 15 minutter og forsøgte selv at finde de produkter, jeg ledte efter, uden at få nogen form for hjælp – til trods for at der ikke var travlt i butikken. Vi var maksimalt tre kunder i denne periode, men de to medarbejdere var optaget af private samtaler og højlydt latter frem for at assistere kunderne.

En tredje medarbejder, (hun havde tørklæde på) som stod ved kassen, var den eneste, der viste engagement i kundeservicen. Det var først, da hun var færdig med at betjene en anden kunde, at jeg blev budt velkommen og hjulpet. De to andre medarbejdere passerede mig FLERE gange og fik endda øjenkontakt, men undlod konsekvent at tilbyde assistance. Da jeg til sidst selv henvendte mig, fik jeg en klar fornemmelse af at være til ulejlighed, hvilket var en ubehagelig oplevelse.
Måtte gå derfra tomhændet fordi jeg ikke havde lyst til at handle der og heller ej i fremtiden.

Jeg sætter stor pris på Rituals’ produkter og koncept, men en sådan adfærd er efter min mening langt fra den service, man bør forvente af en butik med Rituals’ standard. Jeg håber derfor, at denne henvendelse vil blive taget til efterretning, så oplevelsen for fremtidige kunder kan afspejle den professionalisme og opmærksomhed, man forventer.

9. Februar 2025

RITUALS HERLEV BYMIDTE

RITUALS HERLEV BYMIDTE

WAOW siger jeg bare - jeg skulle den 3. Feburar 2025 ind og købe en gave til min veninde som lige var blevet forlovet, og med det samme bliver jeg mødt af jordens gladeste medarbejder, der kommer gående med det største smil og spørger om jeg har brug for noget :)
Alt gik som smurt! Hun hjalp med alle mine spørgsmål og alle de udfordringer jeg havde.
Ved kassen gav hun den bedste service man kunne ønske sig’
Gik derfra glad og overlykkelig for at der stadig findes så søde mennesker.
Godt gået Herlev!❤️

3. Februar 2025

Gaver kan ikke byttes

Jeg havde fået et set produkter i julegave, som jeg med det samme vidste, skulle byttes. Jeg tager ud i butikken for at bytte det og får at vide at det lille røde bånd, som oprindeligt var rundt om æsken, skulle med. De vil ikke bytte min gave. Pga et lille stykke bånd, som gør indpakningen “uoriginal”. Personen, der købte gaven, er heller ikke blevet oplyst om dette. Det her bånd, de mener mangler, ligner almindelig gaveindpakning. Hvis man ikke engang kan have et par tilsvarende bånd liggende i sine butikker, når det er så hamrende vigtigt, og folk står og ikke kan bytte gaver, så ved jeg snart ikke hvor ringe service det er.

5. Januar 2025

Professionel og venlig betjening

Jeg har altid oplevet god service i butikken Vejle, og jeg ved, at min svigermor har mødt venlighed og en ligeså professionel betjening som jeg - i Kolding ✨ Jeg elsker deres produkter og har også bestilt fra deres app uden problemer.

29. November 2024

Aldrig mere Rituals!

Aldrig mere Rituals!
I dag havde jeg en af de dårligste kundeoplevelser, jeg nogensinde har haft. Den fandt sted i butikken i Algade i Aalborg. Jeg ville gerne have byttet en gave til noget andet og fandt også noget, jeg gerne ville have i stedet for. Men da beløbet ikke præcist ramte de 194 kr., som var værdien af de varer, jeg ville have byttet, kunne det ikke lade sig gøre. Der var en difference på 6 kr. i mit favør, som jeg var villig til at give afkald på. Dette kunne ikke lade sig gøre. Et tilgodebevis ville de heller ikke udstede. Så efter at havde stået og skændtes om sølle 6 kr., fik jeg ikke lov til at bytte mine gave, hvis ikke jeg ville købe for over beløbet. Med andre ord skulle jeg have penge op af lommen for at bytte mine gaver til noget, jeg egentlig ikke ville have. Det hele endte med, at jeg tog mine ting med igen. En ringere og mere firkantet og ufleksibel service har jeg aldrig oplevet. Og personalet var fuldstændig ligeglade. Jeg kommer der aldrig igen og jeg er færdig med Rituals, ligesom jeg vil dele denne oplevelse.

27. Dezember 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

It is the first time I have tried…

It is the first time I have tried rituals. I have sensitive skin they say their skincare is suitable for sensitive skin. I order oil and moisturiser but on applying the product the fragrance was overpowering and it made my skin itch I had to wash it of. They should not be advertising it as suitable for sensitive skin because it is not.There is no reason to make skincare smell like perfume. It is a waste of money when you are assured it is ok for sensitive skin then you try it and find it is not

21. Dezember 2024

Bad company no service

Bought a difuser 2 years ago. After 5 months broken and doesn’t work anymore. Get a new one and happens again. Also the third one broken in 3 months. Today at flagstore Amsterdam to change it. But rough answer. We don’t change it anymore and no money back. Bad bad service. Don’t buy the diffuser!!!

1. November 2024

Zeer slecht.

Zeer slecht.
Kapot item ontvang hiervoor een compensatie gekregen, Alleen is die naar een verkeerd mail adres gegaan en volgens de medewerker gebruikt.
Na het aangeven dat dit niet door mij gebruikt in en niet mijn e-mail adres is kreeg ik een brutaal en onbeschoft antwoord terug..
ik raad iedereen af hier te bestellen

2. Oktober 2024

SIKKE en dårlig…

SIKKE en dårlig kundeservice/forretning.
Bestilte en gaveæske online og finder ud af få dage efter, at jeg ikke får brug for den alligevel. Jeg tager til den nærmeste butik for at returnere varen, men de vil ikke tage imod den, da jeg kun har en ordrebekræftelse. Jeg fortæller så at jeg aldrig har modtaget andet og vi kiggede alle mails igennem. Efter en lang kamp og trusler vælger de til sidst at udbetale mine penge, men hvorfor pokker skulle der en lang kamp ud af det, hvor de i lang tid nægtede at udbetale?!!! Deres fejl med fakturaen, de fik alt andet. Ordrebekræftelse, navn, mail, telefonnummer, adresse osv.

26. August 2024

Gratis gaver

Skulle bestille en refill til min dagcreme og købte så også en lille deo og en tøjparfyme. Endte med at få flere gratis gaver med end det jeg havde købt. Fik blandt andet en fødselsdagsgave jeg selv kunne vælge. Fantastisk oplevelse!

22. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr