Min kæreste og jeg var inde og prøve midnight train to progue. Det blev reklameret som et stille og roligt nostalgisk oplevelse med fokus på oplevelse istedet for svære gåder. Lige præcist det fik vi... Mehr ansehen
Vi har nu prøvet to af jeres Escape Rooms på Gothersgade. Vi kan absolut IKKE anbefale at prøve rummet The Night Train to Prague. Det var super kedeligt, og havde ingen wow-effekt. Det var faktisk b... Mehr ansehen
Colombian Hideout var en fed oplevelse og faktisk ret svær! Søde mennesker som personale og hjælp undervejs, viste os efterfølgende hvad vi manglede at løse for at have klaret mysteriet helt. Kommer... Mehr ansehen
Vi har prøvet RiddleMystery Aarhus 27 juli 2021. Vi blev meget positivt overraskede. Spændende opgaver - nogle også lidt udfordrende. Vi måtte desværre bruge “cheet-sheet” 2 gange. Der var få steder h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er Riddlehouse, din gateway til uforglemmelige Escape Room-oplevelser i Danmark. Med vores lokationer i både det centrale København og i det nu nedlagte Vridsløselille Statsfængsel (nu Porten), skaber vi unikke eventyr, der udfordrer sindet og stimulerer sanserne. Vores mission er at bringe glæde gennem leg, læring og opdagelse. Deltag i vores eventyr.
Fængselsvej 39, 2620, Albertslund, Dänemark
- hello@riddlehouse.dk
- riddlehouse.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Fed oplevelse i ragnarok
Fed oplevelse i ragnarok! Og god gamemaster Alberte gjorde det perfekt!

Så fedt koncept
Så fedt koncept! Alberte var en skide god gamemaster!

Antwort von Riddlehouse
jeg var i escape room med nogle venner…
jeg var i escape room med nogle venner og det var mega fedt! vi havde Alberte som gamemaster og hun gjorde det mega godt😆

Antwort von Riddlehouse
Mega fed oplevelse i escape room
Mega fed oplevelse i escape room! Alberte var den bedste gamemaster! Kommer helt sikkert igen

Mega fed oplevelse! Jeg havde Alberte som gamemaster😍😍

Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse! Alberte var den bedste gamemaster!!!

Antwort von Riddlehouse
Mega fed oplevelse med Alberte som…
Mega fed oplevelse med Alberte som gamemaster! Kommer igen meget snart!

Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse! Alberte som gamemaster var fantastisk!!

Antwort von Riddlehouse
Mega fed oplevelse med masser af twists…
Mega fed oplevelse med masser af twists og gåder! Vi nød det!

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! Alberte var en god gamemaster!

Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse! Gamemaster Alberte sørgede for at det hele kørte som det skulle! Kæmpe anbefaling herfra!

Virkelig kreative rum
Virkelig kreative rum, som man kan leve sig ind i. Gamemaster Luna hjalp med de rigtige ledetråde (:

Fed oplevelse
Fed oplevelse, det hele spillede bare og man kunne mærke der var styr på det. Mads er en suveræn gamemaster og super engageret!

Vildt sjovt
Vildt sjovt! Og vi nåede ud til tiden! Jeg glæder mig til næste gang. Melika var sød.

Super oplevelse
Jeg besøgte Riddlehouse med nogle af gutterne, og det var en vildt fed oplevelse. Alt kørte som smurt grundet legenden gamemaster Mads. Kan klart anbefales.

Antwort von Riddlehouse
Mega godt escape room og meget professionelt
Mega godt escape room og yderst kyndig vejledning og professionel behandling af gamemaster Mads 👌🏼

Riddlehouse i Næstved klatrecentral
Super oplevelse til polterabend med 6 piger. Virkelig sjovt og super søde værter i Næstved klatrecentral. Kan anbefales.

Suveræn oplevelse
Jeg havde en suveræn oplevelse med min familie på 5 personer. Stor cadeau til gamemaster Mads, som virkelig gjorde det muligt at indleve sig i spillet, samt var god til at tyde hvornår vi havde brug for et hint.
Klar anbefaling herfra

Antwort von Riddlehouse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.