Min kæreste og jeg var inde og prøve midnight train to progue. Det blev reklameret som et stille og roligt nostalgisk oplevelse med fokus på oplevelse istedet for svære gåder. Lige præcist det fik vi... Mehr ansehen
Vi har nu prøvet to af jeres Escape Rooms på Gothersgade. Vi kan absolut IKKE anbefale at prøve rummet The Night Train to Prague. Det var super kedeligt, og havde ingen wow-effekt. Det var faktisk b... Mehr ansehen
Colombian Hideout var en fed oplevelse og faktisk ret svær! Søde mennesker som personale og hjælp undervejs, viste os efterfølgende hvad vi manglede at løse for at have klaret mysteriet helt. Kommer... Mehr ansehen
Vi har prøvet RiddleMystery Aarhus 27 juli 2021. Vi blev meget positivt overraskede. Spændende opgaver - nogle også lidt udfordrende. Vi måtte desværre bruge “cheet-sheet” 2 gange. Der var få steder h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er Riddlehouse, din gateway til uforglemmelige Escape Room-oplevelser i Danmark. Med vores lokationer i både det centrale København og i det nu nedlagte Vridsløselille Statsfængsel (nu Porten), skaber vi unikke eventyr, der udfordrer sindet og stimulerer sanserne. Vores mission er at bringe glæde gennem leg, læring og opdagelse. Deltag i vores eventyr.
Fængselsvej 39, 2620, Albertslund, Dänemark
- hello@riddlehouse.dk
- riddlehouse.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Super fedt sted og en rigtig fed…
Super fedt sted og en rigtig fed gamemaster i René. Ville komme tilbage

Super dag
Vi har i dag, prøvet riddlehouse; Slaget om Nakskov. Virkelig god oplevelse. Super initiativ med udendørs aktivitet med byvandring koblet på.
Tak for det

Antwort von Riddlehouse
Vi har efterhånden haft mange gode…
Vi har efterhånden haft mange gode oplevelser i Riddlehouses Escape rum og også oplevet en utrolig god og imødekommende dialog, når der har været brug for dette.
Det er guf for hjernen og slår altså med afstand en tur i biffen, uanset om det er med familie eller venner :)

Super fed oplevelse
Super fed oplevelse. Vi prøvede Slaughterhouse. Den var svær og mega god.
Vores vært Benjamin var super god 😀

Serviceminded personale
Serviceminded personale, fed live-performance, vi havde booket "the ring" som var det sværeste rum og vi nåede heller ikke ud i tide, men det var en sjov oplevelse

Helt vidt sjovt
Helt vidt sjovt Maria :0)
Vi har prøvet en del escape room’s og det her var toppen 👍
Super søde gamemaster.
Ungerne var vilde med det :0)
Mvh Dennis

Dyr rundtur i Køge
Vi prøvede en Riddlehunt i Køge, og jeg synes desværre ikke at prisen stod mål med oplevelsen.
Først og fremmest, så er det prissat pr. person, men leverancen lader til at være den samme, uanset om du er 1 eller 10 deltagere. Du får en bog og et svarark, og skal så vandre omkring i byen og svare på en række lette observationsspørgsmål, hvor enkelte kunne besvares blot ved at betragte billederne i bogen.
Den bedste post var ved kirken, for her skulle man rent faktisk lede efter et objekt der ikke var helt åbenlyst at finde. Det aktiverede børnene.
Ved mållinjen fik børnene en slikkepind, men for 75,- pr. næse, var det den dyreste slikkepind jeg har købt i lang tid.
Denne aktivitet bør prissættes pr. hold.

Rigtig god koncept
Rigtig god koncept
Men det ville være en rigtig god ide at i oplyser i mail som i sender efter købte, at man skal have det fysiks sundhedskort med. For at få udleveret materiale til gåden 😉🙏
Luna reddede dagen
Troede ikke at en oplevelse som ‘escape room’ kunne være så autentisk og udfordrende! Det var skisme lidt uhyggeligt…gamemaster Luna holdt dog fast i os, når vi var alt for overrumplede, og guidede os til en topfed oplevelse….med kant! Men vi tør nu godt komme igen. Man får lidt blod på tanden 😜

Manglende service
Jeg ved ikke hvor jeg skal starte...
Jeg havde booket the ring til 8 personer. Vi finder desværre ud af i gruppen, at vi skal være 9 så jeg ringer og ringer, men ingen kontakt til Riddlehouse. Jeg skriver så en mail, hvor jeg beder om at blive ringet op og ingen ringer og jeg skal bede personen om at ringe 3 gange inden ringer tilbage så der ikke sker flere misforståelser/fejl.
Intet kunne så lade sig gøre og det er jo vores egen fejl, men har stadig ikke forstået hvorfor det ville være så stort et problem at skifte et par personer ud løbende.
På dagen skal man komme før tid, hvilket vi gjorde. Men i var så forsinkede...
Inde i rummet er der alt for varmt men rummet i sig selv var dog en oplevelse.

Slaughterhouse i Roskilde
Slaughterhouse i Roskilde
Føj for den en scary oplevelse på den helt rigtige måde!
Vi er en flok veninder der efterhånden har prøvet flere rum, men det her var så cool.
Gennemført Tema og svære gåder. Baggrundsmusik gjorde det ekstra stressende. Helt perfekt aften

Slaughterhouse var feeedt
Jeg besøgte Riddlehouse med nogle veninder forleden. Vi var i Slaughterhouse som var et mega fedt, lidt creepy rum. Melika gav os en genial introduktion, lige i vores ånd. Tusind tak!

Vildt fed oplevelse
Vildt fed oplevelse, Alberte var en god gamemaster

Det var sjovt
Jeg anede ikke hvad et escape room var, da vi ankom. Det gør jeg nu og det er jeg glad for. Tak til Melika. Det må vi prøve igen en anden gang

Antwort von Riddlehouse
Played The Last Passenger in Copenhagen…
Played The Last Passenger in Copenhagen when visiting with Melika controlling the game. Really nice escape room that are worth trying.

Familietur i Riddlehouse kan anbefales
Familietur i Riddlehouse kan klart anbefales! Det var en super god tur med ungerne og børnebørnene, hvor vi blev delt op i to hold. Tak til Melika for at give os en skøn dag sammen.

Antwort von Riddlehouse
Vi hyggede os mega meget i Riddlehouse…
Vi hyggede os mega meget i Riddlehouse Roskilde i dag. SÅ sjovt. Tusind tak til Melika, som gjorde et fantastisk stykke arbejde!

Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse! Alberte var en skide god gamemaster! Kommer helt sikkert igen

Antwort von Riddlehouse
Var i spymaster og det var mega fedt
Var i spymaster og det var mega fedt! mega god gamemaster Alberte!

Antwort von Riddlehouse
Alberte var en skide god gamemaster
Alberte var en skide god gamemaster! Pisse sjov oplevelse

Antwort von Riddlehouse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.