Riddlehouse Bewertungen 345

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kæreste og jeg var inde og prøve midnight train to progue. Det blev reklameret som et stille og roligt nostalgisk oplevelse med fokus på oplevelse istedet for svære gåder. Lige præcist det fik vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi har nu prøvet to af jeres Escape Rooms på Gothersgade. Vi kan absolut IKKE anbefale at prøve rummet The Night Train to Prague. Det var super kedeligt, og havde ingen wow-effekt. Det var faktisk b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Colombian Hideout var en fed oplevelse og faktisk ret svær! Søde mennesker som personale og hjælp undervejs, viste os efterfølgende hvad vi manglede at løse for at have klaret mysteriet helt. Kommer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har prøvet RiddleMystery Aarhus 27 juli 2021. Vi blev meget positivt overraskede. Spændende opgaver - nogle også lidt udfordrende. Vi måtte desværre bruge “cheet-sheet” 2 gange. Der var få steder h... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Vergnügungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er Riddlehouse, din gateway til uforglemmelige Escape Room-oplevelser i Danmark. Med vores lokationer i både det centrale København og i det nu nedlagte Vridsløselille Statsfængsel (nu Porten), skaber vi unikke eventyr, der udfordrer sindet og stimulerer sanserne. Vores mission er at bringe glæde gennem leg, læring og opdagelse. Deltag i vores eventyr.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været inde og prøve et af jeres…

Jeg har været inde og prøve et af jeres rum! Det var en super fed oplevelse, som vores gamemaster Alberte gav os! Helt sikkert noget vi vil anbefale til andre!

15. Juni 2021

Antwort von Riddlehouse

Hej Jonathan, Fedt at høre i havde en god tur i vores escape rooms. Jeg giver din ros videre til vores gamemaster alberte.

Dbh kundeservice

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse! Alberte Just gjorde det super godt <3

15. Juni 2021

Antwort von Riddlehouse

Hej Sara, Hvor dejligt at høre i havde en fed oplevelse hos os! kom endelig tilbage en anden gang. Jeg giver dine søde ord videre til Alberte.

Mega sjov tur!

Hvis du er på udkig efter en ægte prøvelse og en mega sjov oplevelse, så skal dig og dine besøge Riddlehouse! Vi havde det så skægt, og lever stadigt højt på oplevelsen! Tak til vores fantastiske værtinde Melika, som både gav os ledetråde og opmuntrende ord med på vejen. Dette er var en oplevelse vi sent glemmer!

Antwort von Riddlehouse

Hej Mikkel, Tusinde tak for de søde ord, vi er så glad for vi kan være med til at skabe sjove og gode minder for vores kunder. Jeg giver din søde ros videre til vores gamemaster Melika.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alberte er grunden til denne får 5…

Alberte er grunden til denne får 5 stjerner. Udigennem fantastisk oplevelse min familie og jeg havde

Antwort von Riddlehouse

Hej Simonsen, Hvor er vi glade for vores gamemaster Alberte var med til at give jer den fedste oplevelse i vores escape rooms. Jeg giver dine søde ord videre til Alberte.

Dbh kundeservice.

Vild gamemaster!

Fedt rum! Fed oplevelse! Alberte er simplethen bare en verdensklasse gamemaster!!! Jeg kommer igen!

Antwort von Riddlehouse

Hej Bo, Så fedt at vide i havde en fed oplevelse, vi glæder os til i kommer igen!

Dbh kundeservice

Super fed oplevelse

Vi havde en super fed oplevelse, hvor vi havde fornøjelsen af Alberte som gamemaster, der var meget kompetent og engageret.

Kan klart anbefales til alle!

Antwort von Riddlehouse

Hej Martin, tak for de søde ord, og skønt i havde en fed oplevelse i vores escape rooms. Rosen er hermed givet videre til Alberte.

Sindssygt fed oplevelse

Sindssygt fed oplevelse hos Riddlehouse, vi prøvede The Ring rummet. Mads var vores gamemaster. Kan klart anbefales!

Antwort von Riddlehouse

Hej Marie-Louise, fedt i havde en vild oplevelse hos os i the ring, og i slap der fra i live :D Jeg giver dine søde ord videre til Mads.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riddle House var en super fed oplevelse…

Riddle House var en super fed oplevelse og vores gamemaster Mads var vildt engageret og dygtig. Det er ikke sidste gang jeg besøger Riddle House

Antwort von Riddlehouse

Hej Frederik, tak for de søde ord. Vi glæder os til at tage i mod jer igen en anden dag. Jeg giver jeres ros videre til vores gamemaster Mads.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega fed oplevelse hos Riddlehouse i…

Mega fed oplevelse hos Riddlehouse i Køge med gamemaster Mads. Meget spændende og nervepirrende.

Antwort von Riddlehouse

Hej Mai-britt. tak for de søde ord! dejligt at i havde en fed tur i vores Køge afdeling, kom endelig forbi en af vores andre afdelinger en anden dag. Din ros er givet videre til Mads.

Mega fed oplevelse

Tog en tur i Escape Room, og prøvede Spymaster - helt klart den fedeste tur. Gamemasteren Alberte, som er mega serviceminded, gjorde kun oplevelsen endnu bedre! Mega kompetent medarbejder - hun sørger helt klart for, at jeg kommer igen!

Antwort von Riddlehouse

Hej Emilie, Hvor dejligt at høre i havde en god tur i spymaster og at vores gamemaster Alberte, gav jer en fed oplevelse. Jeg giver rosen videre til hende

Bedste service

Bedste service, og mega fed oplevelse. Jeg vil især takke vores gode vært Melika. Kæmpe anbefaling herfra 🙌🏼

Antwort von Riddlehouse

Hej Süreyya, Hvor dejligt at høre i havde en fed oplevelse i vores escape rooms. Jeg giver din tak videre til Melika :)

Wisited

Visited The Witch escape room. Great fun for 5 friends. We found the antidote just in time (ok with a little clues from Melika that was a wonderfull host)

Antwort von Riddlehouse

Hi Tom thank you for the kind words. So nice to hear that you had a great time in our rooms. I will give your kind words to melika.

kind regards costumerservice.

Fed oplevelse!

Det var sku sjovt. Vi var 5 gutter der skulle ind og prøve The Witch i Roskilde og vi fik sku sat nu rekord på tavlen. Kan klart anbefales :-)

Hej Mads
Skønt at høre i 5 gutter havde en fed oplevelse i the witch, og at i nåede ud og satte en ny rekord! mega sejt! Kom endlog igen og se om i kan slå rekorden i en af de andre rum :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hyggeligt escape rum oplevele

Meget hyggeligt escape rum oplevelse med nogle udfordrende, men dog tilpas svære gåder. Der var også altid hjælp at hente fra gamemasteren mads, hvis gruppen blev forvirret eller ledt på omveje.
Kan klart anbefales :))

Hej Jonas
Skønt at høre i havde en unik og sjov oplevelse hos os, selvom gåderne til tider tester hjernecellerne. I er velkomne en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en super oplevelse med min…

Havde en super oplevelse med min familie, fik især meget god hjælp fra Mads - kan helt klart anbefales!

Hej Rasmus
Hvor dejligt at høre en havde en fed oplevelse i vores escape room. Jeg giver rosen videre til vores gamemaster Mads med det samme :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var godt nok en sjov oplevelse

Det var godt nok en sjov oplevelse. Vi var i et galt laboratorium. Vi gik ind lidt kæphøje.. men nåede det næsten ikke gåderne var udfordrende men gode ;)

Melika hjalp os godt igang og sørgede for at vi havde oplevelsen i orden. :)

Hej Adriel
Dejligt I havde en sjov oplevelse - og MANGE TAK for den finde anmeldelse!
Vi lever af glade kunder, og vores gamemastere er heldigvis gode til at skabe netop dette :)
Vi håber meget at få fornøjelsen af jer igen en anden gang - måske med lidt mere tid i den anden ende..? ;)
Rigtig god aften.

Svært og spændende

Tak for en spændende eftermiddag - godt vi havde gamemaster Alberte med, hun gav clues på de rigtige tidspunker

Hej Trine
Dejligt at høre I havde en god oplevelse!
- Jeg håber ikke det var aalt for svært..? I så fald var det godt I havde Alberte til at give clues ;)
Kom gerne snart igen! VI har flere spændende (og svære) rum.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riddlehouse er uden tvivl et besøg…

Riddlehouse er uden tvivl et besøg værd. Jeg var der med nogle venner, hvor vi var inde i et rum, der både var udfordrende, spændende og sjovt. Især vores gamemaster Alberte gjorde oplevelsen et besøg værd igen. Uden tvivl ikke sidste gang

Hej Caroline
Mange tak for den fine anmeldelse!
Der er ros på vej til Alberte, og så håber vi meget at se jer igen en anden gang!
Vi lever trods alt af glade kunder :)

Sjov aften

Rigtig god oplevelse med professor Jones escaperoom i Roskilde. Sjove opgaver. Vores gamemaster Benjamin Krause gjorde det rigtigt godt, god fornemmelse for timing.

Hej Lis
Tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for I havde en god og sjov aften - Vi lever trods alt af glade kunder.
Kom gerne snart igen :)

Mvh Riddlehouse, kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En (u)hyggelig dag i Slaugterhouse…

En (u)hyggelig dag i Slaugterhouse rummet hos Riddlehouse Roskilde. Melika første os igennem og vi klarede den med nød og næppe. 5 stjerner herfra kan klart anbefales.

Antwort von Riddlehouse

Hej Curt, fedt at høre i havde en (u)hyggelig tur i vores rum slaugterhouse. Det er vi så glade for! Kom endelig igen og prøv et af vores andre rum.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr