Hel forløpet til motakelse har hvert en trygg og veldig godt gjennom ført opplevelse.Etter motakelse så er alt som bestilt produktet oppfyller mine forventninger og kvaliteten like så.Hyggelige og d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi synes det var vanskelig å forstå hvilke mål Rekkverkbutikken brukte når det ikke stemte over ens med våre senter/senter stolpe mål. Var derfor veldig usikre på målene før vi sendte bekreftelse. Alt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Høy kvalitet på deler. Utstyr til montering førsteklasses og av god kvalitet. Det ble også sendt med riktig "bit" for montering. Ryddig leveranse En mulig forbedring er tilstramming til rekkverkstolp... Mehr ansehen
Enkle veiledninger for å sette opp rekkverket jeg kjøpte, også mulig å se video av det som skulle settes opp. Kvaliteten på stål rekk verket, de leverte varene var av utmerket kvalitet , godt emba... Mehr ansehen
Vi på Rekkverkbutikken vil være den beste leverandøren av glassrekkverk og andre rekkverkprodukter for innendørs – og utendørsmiljø i Norden.
Åkerslundsgatan 10, SE-26273, Ängelholm, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Alt var så bra så mulig. Dere er flinke. Anbefalte dere til vennene mine. Kjæresten min bestilte hos dere også. 5 fra 5 til dere. Takk.
veldig grei monteringsinstruksjon. Selv jeg klarte det paa foerste forsoek!!
Det koster litt penger men; fantastisk produkt, ble veldig pent. Lett å montere, god utførlig bruksanvisning. En av endestykkene gikk ikke på plass, da den var laget for trang, men god kundeservice ordnet opp veldig raskt og uten problem. Kan anbefales.
Enkelt komme i kontakt med konsulent og bestille
Feil deler levert.
Manglende illustrasjoner på montering, liming av deler etc.

Antwort von Rekkverkbutikken.no
Seriøs aktør, kundebehandler tok kontakt med meg for å dobbelsjekke målene på min bestilling før produksjon.
Varene ble levert hjem godt innpakket.
Alle deler var tydelig merket og det fulgte med monteringsanvisning.
Alt passet perfekt, og innfestninger er av god kvalitet.
Her får du god kvalitet og service.
Rask og enkel bestilling på nett. Rask levering. Bra produkt
Flott oppfølging ved henvendelse vedrørende varer mottatt og forsendelse som kom separat.
Vi tog kontakt med rekkverksbutikken i okt 2022 og fik den første rådgivning om vores lidt spesielle rekkverk. Hele vinteren regnede vi på løsningen og da vi kontakte igjen her i sommer var det samme rådgiver Anita, som fint huskede vores løsning og hjalp os helt i mål. Glass ble leverett langt hurtigere end lovet og helt til døren. Nu er glass sat op og vi er meget fornøyd. Stor anbefaling fra os.
En generelt veldig positiv opplevelse. Enkel bestilling med flotte bilder som viser hvordan det blir. Hurtig produksjon og frakt. Estimert levering stemte bra. Veldig godt pakket. Monteringen går lett om man tar seg tid å se igjennom monteringsvideoene som førger ordrebekreftelsen. Har inntrykk av at dette er et skikkelig kvalitetsprodukt.
Jeg liker utseende, og har kjøpt samme type fra dere før.
Er noe misfornøyd denne gangen pga at dere har lagt 2 stk skjøter på topprøret og at vinklene til glassfestene ikke stemte helt.
Meget dyktig og effektiv kundebehandler som har kunnskap om produktet og god teknisk innsikt som er nødvendig for at monteringen skal fungere.
Lett å bestille , God veiledning på hjemmesiden om hvordan gjøre det. Rask levering. God monterings veiledning som gjorde at monteringen gikk som en lek.
Hei, får det første så var det en hyggelig og behagelig stemme som tok tlf, ho forklarte kort og tydelig når dem begynner og prudusere og hvor lang ca vil ta, så jeg mreget fornøyd med dere.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.