Hel forløpet til motakelse har hvert en trygg og veldig godt gjennom ført opplevelse.Etter motakelse så er alt som bestilt produktet oppfyller mine forventninger og kvaliteten like så.Hyggelige og d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi synes det var vanskelig å forstå hvilke mål Rekkverkbutikken brukte når det ikke stemte over ens med våre senter/senter stolpe mål. Var derfor veldig usikre på målene før vi sendte bekreftelse. Alt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Høy kvalitet på deler. Utstyr til montering førsteklasses og av god kvalitet. Det ble også sendt med riktig "bit" for montering. Ryddig leveranse En mulig forbedring er tilstramming til rekkverkstolp... Mehr ansehen
Enkle veiledninger for å sette opp rekkverket jeg kjøpte, også mulig å se video av det som skulle settes opp. Kvaliteten på stål rekk verket, de leverte varene var av utmerket kvalitet , godt emba... Mehr ansehen
Vi på Rekkverkbutikken vil være den beste leverandøren av glassrekkverk og andre rekkverkprodukter for innendørs – og utendørsmiljø i Norden.
Åkerslundsgatan 10, SE-26273, Ängelholm, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Monterings anvisningen må bli bedre. Måltegningen var alt for liten og var vanskelig å lese. Men det er ikke vanskelig å forstå prinsippet. Vi fikk en stolpe som manglet gjengeparti og som vi måtte få ettersendt. Det kan skje den beste. Maskin skruene som holder selve glasset var svært korte, men det skal kanskje være sånn. Tipper de hang på maks 2-3 gjenger og det føltes litt feil. Men kvaliteten føles bra. Prinsippet er veldig greit. Så jeg kommer til å kjøpe det igjen, til tross for det som dro ned.
Kundeopplevelsen er veldig god,
og produktet like så.
rask levering.
Bestilte 9 glass etter egne mål i tillegg til klammer. Alt var rett ved levering. Levert etter på under 2 uker!
Med løsningen jeg valgte burde støtte under glass være standard da glassene har en tendens til sige ned.
Lettvint og oversiktlig bestilling.
God hjelp fra kundeservice.
Oppdatering på produksjon
Levert til avtalt tid.
Veldig fornøyd!!!
Flott glass, som beskrevet og god kundeservice.
Raskt levert,alle deler var med,solid
emballasje på glasset+de andre delene.
Veldig fornøyd med sluttresultatet.
Rask levering med ekspresservice. Høy kvalitet på produktene og veldig presist. Pluss at verktøy følger med.
Utelukkende positiv handleopplevelse.
Enkel og grei bestilling.
Rekkverk levert til avtalt tid. Svært god instruksjon for montering.
Høy kvalitet på produkt, enkelt å montere.
Stilig og flott resultat!
Har skyveglass på terassen slik at vi kan ha utemøbler ute hele året. Etter første vinteren er vi veldig fornøyde
Holdt alle avtaler, og leverte et produkt med super kvalitet. Spesiell takk for at alt passet sammen, og at alle nødvendige bits, piper og nøkler fulgte med i pakken.
Meget god informasjon og hjelp ved bestilling.
Ordren ble levert før lovet dato.
God opplevelse generelt sett. Fin medfølgende Montasjeanvisning, og bra video tilgjengelig via QR-kode. Rask levering. Godt emballert.
Lynkjapp levering av rekkverk. Gode instruksjoner og alt av nødvendige skruer og utstyr medfølger. God oppfølging fra kundeservice. Kommer til å benytte meg av dem igjen på et senere tidspunkt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.