Das sagen Bewerter
Høy kvalitet på deler. Utstyr til montering førsteklasses og av god kvalitet. Det ble også sendt med riktig "bit" for montering. Ryddig leveranse En mulig forbedring er tilstramming til rekkverkstolp... Mehr ansehen
Enkle veiledninger for å sette opp rekkverket jeg kjøpte, også mulig å se video av det som skulle settes opp. Kvaliteten på stål rekk verket, de leverte varene var av utmerket kvalitet , godt emba... Mehr ansehen
Alt i alt er jeg veldig imponert over produkt og service. Ganske lett å bestille. Fint med chatmuligjet ved spørsmål. Meget imponert over produktet. Alt som skulle være med, var med. Masse verktøy ogs... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi på Rekkverkbutikken vil være den beste leverandøren av glassrekkverk og andre rekkverkprodukter for innendørs – og utendørsmiljø i Norden.
Kontaktinformationen
Åkerslundsgatan 10, SE-26273, Ängelholm, Schweden
- 85 23 06 40
- info@rekkverkbutikken.no
- rekkverkbutikken.no
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God service og oppfølging, noe utfordrende å forstå måltaking
Vi synes det var vanskelig å forstå hvilke mål Rekkverkbutikken brukte når det ikke stemte over ens med våre senter/senter stolpe mål. Var derfor veldig usikre på målene før vi sendte bekreftelse. Alt ble rett til slutt, men et glass hadde en liten skade i ene hjørnet. Det er helt skult inne i det nedre klammeret for vindusglasset, så vi har ikke reklamert på det. Den pallen de tre glassene lå oppi har nok fått et støt siden den pallen manglet «Klosse/Bein» i det samme hjørnet. Glassene har flere steder en litt flosset kant der de er limt sammen på midten. Kunne vært litt mer slipt for at dette ikke var synlig. Blir en liten grå skygge på kantene. Ellers svært fornøyd med leveranse, service med mer.
Veldig bra produkt
Veldig profesjonell håndtering av ordre. Svarer på spørsmål raskt. Produktet er første klasse.

GOD HJELP OG FLOTT SERVICE
Vi fikk god hjelp, info og fast avtalt leveringsdato p.g.a. at vi var bortreist på ferie. Varene er akkurat levert nå.

Antwort von Rekkverkbutikken.no
God informasjon i forbindelse med bestilling og levering
God informasjon i forbindelse med bestilling, fornøyd med leveringstid og resultatet av glassrekverket. Lett å montere!

Bra produkt
Bra produkt, enkelt å installere og veldig fint. Veldig god og hyggelig hjelp ved bestilling og oppfølging.

Antwort von Rekkverkbutikken.no
Veldig bra rekkverk til vårt loftsvinduet.
Veldig grei bestilling og levering. Vi brukte litt tid for å forstå monteringen. Resultatet ble meget bra.

Bra kvalitet, ordentlig pakket og levert 10/10
Bra kvalitet, ale deler var med i leveransen. Fint og ryddig pakket.
Kommer til å bestille mer fra dere.

Antwort von Rekkverkbutikken.no
Det var greit å bestille på nett og…
Det var greit å bestille på nett og oversiktelig. Veldig god service.

Antwort von Rekkverkbutikken.no
God service og tilbakemelding frå…
God service og tilbakemelding frå bestilling til levering 😀

Fine håndløpere
Fine håndløpere, god bruksanvisning. Lav kvalitet på skruene: lot seg ikke skru ut igjen. Dårlig sentrert endestykke av metall: tre av de åtte jeg kjøpte, sitter skeivt

Antwort von Rekkverkbutikken.no
God leveranse,og alt var godt…
God leveranse,og alt var godt tillpasset,enkelt å montere,meget fornøyd🥰🥰

Super service og produkt
Veldig service minded ift guiding og rask tilbakemelding ved bestilling.
Enkel levering - og veldig smart og oversiktlig pakket med gode instruksjonsvideoer for montering.

Antwort von Rekkverkbutikken.no
Riktig vare til riktig pris.
Riktig vare til riktig pris.
levering og fakturering ihht avtale.
fin instruksjonsvideo
Alle deler var med inkl verktøy

Antwort von Rekkverkbutikken.no
Rekkverkbutikken tilbyr grei service…
Rekkverkbutikken tilbyr grei service med rask levering og god informasjon gjennom monteringsvideoer. Produktene er enkle å bruke, og glassrekkverk kan monteres selv med litt innsats. Det var en liten feil i glasspanelet, men de byttet det ut raskt. En helt ok kjøpsopplevelse totalt sett.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.