ReisBaby | TravelBaby Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben de Veer cruiser bolderkar gehuurd voor een periode van 3 weken. Onze zoon (1 jaar) vond het geweldig, voelde zich de koning te rijk en keek z’n ogen uit. Zat heel stevig vast in de mooie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stokke Jetkids koffer gehuurd via Reisbaby. Ontzettend fijn koffertje, heel praktisch dat je kind er zelf op kunt rijden en/of je gemakkelijk je kind meetrekt over het vliegveld. Hoewel onze zoon niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mede dankzij twee gehuurde Joolz Aer buggy’s hebben wij met twee hele jonge kinderen van een (bijna) zorgeloze vakantie kunnen genieten. De lichtgewicht buggy’s waren ideaal voor de vliegreis, alsmede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De YOYO stroller was fantastisch! We konden op reis de stroller overal mee naartoe nemen door de handige in- en uitklapfunctie en het gewicht (erg licht). Ons 1 jarig zoontje kon op ieder moment lekke... Mehr ansehen

1. Koffergeschäft
  2. Babyausstattungsgeschäft
  3. Kinderladen

Vom Unternehmen geschrieben

Reisbaby, duurzame artikelen huren voor op reis met je baby en kind! Wij hebben alle producten die het reizen met je mini eenvoudig maken. Ga je op vakantie met het vliegtuig maak dan gebruik van de handige kinderwagens die in veel gevallen mee mogen als handbagage. Dit scheelt tijd met inchecken en het meenemen van grotere kinderwagens. Je kleine kan ook nog na het inchecken nog lekker liggen of slapen wat wel zo fijn is. Liever je kleine dicht bij je? Je kan ook handige draagzakken huren die je ook tijdens de vlucht kan gebruiken. In het vliegtuig hebben we ook bedboxen zodat jullie mini lekker kan slapen op lange vluchten. Voor in de auto hebben we ook handige autostoeltjes die in veel gevallen ook mee mogen als handbagage. Ga je op vakantie met de auto? Is jullie mini nog heel klein? Met een reiswieg kan jullie kleine de gehele reis lekker liggen. Voor het slapen op vakantie hebben we ook verschillende bedjes. Voor de alle kleinste kan het bedjes ook nog eens helemaal dicht om muggen op afstand te houden. Kijk op onze site voor alle producten. Met meer dan 100 producten hebben we ook voor jullie vakantie de beste producten om het reizen met jouw mini gemakkelijker te maken.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Aanrader voor reisbuggy

Aanrader als je een buggy nodig hebt voor op reis. Hele goede en persoonlijke en flexibele service via de app! Buggy was in perfecte staat en super schoon. Ophalen/terugbrengen/betaling ging makkelijk, snel en goed.

7. Januar 2022

Yoyo buggy voor vakantie Kaap Verdië

Wij hebben de Yoyo buggy via Reisbaby gehuurd voor onze vliegvakantie naar Kaap Verdië met onze dochter van 6 maanden. De Yoyo verkeerde in zeer nette en schone staat en was super makkelijk in en uit te klappen. Hij mocht mee als handbagage en paste gemakkelijk in de bagagevakken. Aangekomen op bestemming konden we hem meteen uitklappen en onze dochter lekker rondrijden. De buggy kan ook in een halve ligstand, waardoor onze dochter tijdens de vakantie hier ook in heeft kunnen slapen.

Het contact verliep erg prettig, dus bij een volgende vakantie zullen wij zeker weer gebruikmaken van de Reisbaby.

6. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maakte onze vakantie erg relaxed

Ik heb onlangs hier twee items gehuurd en ben super prettig geholpen. Sterre denkt goed met je mee en heeft een compleet aanbod van hele nieuwe reisartikelen. Onze vakantie is een stuk makkelijker geworden door dat we deze items konden huren🙏🏻

5. Januar 2022

Ontzettend goed geholpen door Sterre

Ontzettend goed geholpen door Sterre, de jetkids bedbox kwam door vertraging bij dhl niet optijd binnen. Sterre heeft er persoonlijk voor gezorgd dat we alsnog met de bedbox op vakantie konden.
Ik zou bij een volgende vakantie weer iets huren bij Reisbaby en het aanraden bij vrienden/familie

21. Dezember 2021

Voor herhaling vatbaar

Heel goede ervaring gehad. Contact verliep snel en soepel. Mega klantvriendelijk en zeer goed geholpen. Ik ga hier zeker nogmaals spullen huren en raad het ook iedereen aan.

18. Dezember 2021

Yoyo kinderwagen+wieg

Zeer tevreden, goede communicatie, super fijne yoyo kinderwagen gehuurd, Sterre denkt super goed met je mee, we konden buggy en wieg lenen voor baby en peuter, superfijn! Zeer zeker een aanrader!!!

6. Dezember 2021

Joolz reistas

Heel fijn om dit soort reisitems te kunnen huren! Wij huurden de Joolz reistas. Deze was in goede staat en Sterre was behulpzaam met haar uitleg hoe deze te gebruiken. Goed en heel vriendelijk contact met Sterre. Betaling en terugbetaling van de borg via een Tikkie, heel handig! Ik raad Reisbaby zeker aan en kom voor een volgende vakantie zelf ook zeker terug!

6. Dezember 2021

Eerlijk en vriendelijk

Sterre is een vriendelijke en attentvolle dame. Ze reageert ook heel snel op je vragen. Ik heb super genoten van de yoyo buggy en zou voor haar eerlijke en vriendelijke service in de toekomst zeker terug komen.

3. Dezember 2021

Wat een fijne service

Wat een fijne service! Ik zou iedereen die op vakantie gaat met een baby (die van ons is 3 maanden) aanraden om de YOYO Babyzen te huren bij Reisbaby! Super compact en makkelijk in gebruik.

17. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben de yoyo gehuurd

Wij hebben de yoyo gehuurd! Super handig was in goeie staat! Sterre reageerde super snel, was goed bereikbaar. Goeie uitleg gehad over hoe de wagen in elkaar en uit elkaar moest. Ben super tevreden zal dit zeker nog een keer hier huren!

14. November 2021

Vriendelijke en snelle service

Sterre is erg vriendelijk en denkt goed mee. Het contact verliep snel en netjes. Afspraken zijn goed nagekomen en de producten zijn precies zoals beschreven. Ook fijn dat er filmpjes werden meegestuurd over de werking.

8. November 2021

Babyzen yoyo

Babyzen yoyo met babypack gehuurd voor vliegvakantie met 3 maanden oude dochter. Erg goede service en zeer handige kinderwagen om mee te nemen in vliegtuig. Bovenal heeft onze dochter heerlijk geslapen tijdens de vakantie in de yoyo.

Ideaal en heel fijn!

De communicatie en het ophalen ( als het terugbrengen) gingen heel soepel. Sterre is flexibel wat het erg fijn maakt! Ook zag de wandelwagen er top uit en is het echt een ideale reis wandelwagen.

Kortom; ideaal en heel fijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We rented a 6m+ Yoyo for our week long…

We rented a 6m+ Yoyo for our week long trip to Rome. Sterre met us at the airport and explained how to fold and unfold the stroller. She was very responsive to emails, payment was easy, and pickup/drop off was very convenient. Highly recommend!

Vakantie met de yoyo2 buggy

Wij hebben dankzij de yoyo2 buggy met geboortepack een heerlijke vakantie gehad met onze baby van 10 weken. Ik zag er heel erg tegenop omdat hij thuis nooit veel sliep, maar ons mannetje heeft nog nooit zoveel geslapen als op vakantie. Hij lag heerlijk in het wagentje en hij kon overal mee naartoe. Het contact met Sterre was ook heel goed. Ideaal om mee te reizen en mocht als handbagage gewoon mee in de cabine. We zouden het iedereen aanraden!

16. Oktober 2021

Super!

We hebben veel plezier gehad van de gloednieuwe yoyo babyzen wagen! Ook hebben we fijn contact gehad met Sterre rondom het regelen van de huur.

2. Oktober 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr