ReisBaby | TravelBaby Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben de Veer cruiser bolderkar gehuurd voor een periode van 3 weken. Onze zoon (1 jaar) vond het geweldig, voelde zich de koning te rijk en keek z’n ogen uit. Zat heel stevig vast in de mooie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mede dankzij twee gehuurde Joolz Aer buggy’s hebben wij met twee hele jonge kinderen van een (bijna) zorgeloze vakantie kunnen genieten. De lichtgewicht buggy’s waren ideaal voor de vliegreis, alsmede... Mehr ansehen

1. Koffergeschäft
  2. Babyausstattungsgeschäft
  3. Kinderladen

Vom Unternehmen geschrieben

Reisbaby, duurzame artikelen huren voor op reis met je baby en kind! Wij hebben alle producten die het reizen met je mini eenvoudig maken. Ga je op vakantie met het vliegtuig maak dan gebruik van de handige kinderwagens die in veel gevallen mee mogen als handbagage. Dit scheelt tijd met inchecken en het meenemen van grotere kinderwagens. Je kleine kan ook nog na het inchecken nog lekker liggen of slapen wat wel zo fijn is. Liever je kleine dicht bij je? Je kan ook handige draagzakken huren die je ook tijdens de vlucht kan gebruiken. In het vliegtuig hebben we ook bedboxen zodat jullie mini lekker kan slapen op lange vluchten. Voor in de auto hebben we ook handige autostoeltjes die in veel gevallen ook mee mogen als handbagage. Ga je op vakantie met de auto? Is jullie mini nog heel klein? Met een reiswieg kan jullie kleine de gehele reis lekker liggen. Voor het slapen op vakantie hebben we ook verschillende bedjes. Voor de alle kleinste kan het bedjes ook nog eens helemaal dicht om muggen op afstand te houden. Kijk op onze site voor alle producten. Met meer dan 100 producten hebben we ook voor jullie vakantie de beste producten om het reizen met jouw mini gemakkelijker te maken.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hele blije mama

2 buggy’s mogen huren voor een citytrip voor mijn kindjes. Beste uitvinding ever! Sterre is super vriendelijk, ik kom zeker nog een keer terug!

9. März 2022

2 Stokke Jetkids gehuurd bij Sterre

Recent 2 Stokke Jetkids koffers gehuurd bij Sterre voor onze vliegreis naar Curacao met onze 2 jongens van 2 en 4 jaar oud. De koffertjes zijn enorm handig om op te zitten maar ook om te gebruiken als bedje in het vliegtuig. De jongens hebben bijna de gehele terugvlucht geslapen en doordat ze konden zitten op de koffertjes konden we ook snel door naar de gate op het vliegveld! Service was top, snelle reactie via mail, track en trace code ontvangen en de koffertjes waren tijdig (dag voor vertrek) binnen zodat we deze konden inpakken met persoonlijke spulletjes voor onze jongens :)

8. März 2022

Een fantastische kinderwagen

Een fantastische kinderwagen! Gereisd met een baby van net 03 maanden, ideaal mee te nemen als handbagage in het vliegtuig. Service vanuit reisbaby zeer netjes en enthousiast.

3. März 2022

Super vakantie gehad

Super vakantie gehad. Zo handig om de reiswieg te kunnen huren. En echt top dat het in mee mag in de cabine. Service was ook top en wagen zag er keurig uit. Op naar de volgende vakantie

26. Februar 2022

Super tevreden

Super tevreden! We hadden een Stokke Jetkids gehuurd omdat we niet meteen een nieuwe wilden kopen. Eerst even ervaren. En we waren er heel blij mee. De kleine heeft bijna de hele terugvlucht geslapen. Ook goed contact met Sterre en alles verliep soepel!

20. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een aanrader is dit!

Wat een aanrader is dit! Wij hebben een wagentje gehuurd voor onze vakantie naar Portugal met een kleintje van twee maanden. Het contact was erg fijn, de wagen zag er prachtig schoon uit en werkte perfect! Heerlijk dat je hem zo klein kan opvouwen waardoor hij mee mag als handbagage in het vliegtuig:)!

19. Februar 2022

Aanrader!

Heel blij dat wij de yoyo hebben gehuurd via reisbaby.nl. Sterre reageert super snel en hadden erg fijn contact. Ook de kwaliteit van de yoyo was boven verwachting en dat voor een goede prijs. Heel handig voor op vakantie en fijn dat we hem niet zelf hoefde te kopen.

13. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de eerste vakantie met onze baby…

Voor de eerste vakantie met onze baby hebben we een YOYO zen gehuurd bij Sterre. Heel tevreden met de service en de fijne communicatie en advies (we wisten niet zeker welk model we nodig hadden). En er zoveel plezier van gehad op vakantie. Echt een aanrader!

11. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel erg tevreden over reisbaby.nl!

Ik ben heel erg tevreden met reisbaby.nl!
Sterre reageert supersnel en de kinderwagen die ik gehuurd heb was zo goed als nieuw. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding echt heel goed. Het is fijn dat dit er is, want zonde om zelf voor alleen een vakantie dit soort dure spullen aan te schaffen. Echt een aanrader dus!

8. Februar 2022

Een super service!

Een super service!
Wij hadden de Stokke jetkids bedbox gehuurd voor in het vliegtuig.
Ideaal om je kind te vervoeren op de luchthaven en een bedje te creëren in het vliegtuig.
Zeer tevreden over de service, snel antwoord en alle afspraken nagekomen.
Bedankt!

7. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yoyo, een musthave op vakantie

Het is dankzij de yoyo dat ik alleen op vakantie kon gaan met onze dochter. Sterre is heel behulpzaam en vriendelijk. Heel fijn om door haar te worden geholpen. En ik had geluk, want we hadden een gloednieuwe yoyo! De volgende keer huur ik er graag weer een bij je.

6. Februar 2022

De YOYO stroller was fantastisch

De YOYO stroller was fantastisch! We konden op reis de stroller overal mee naartoe nemen door de handige in- en uitklapfunctie en het gewicht (erg licht). Ons 1 jarig zoontje kon op ieder moment lekker relaxen met behulp van de ligstand. Een echte lifesaver voor een ideale vakantie. Tevens top service van Reisbaby.

5. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sterre is heel vriendelijk en erg…

Sterre is heel vriendelijk en erg flexibel. Wij hebben de stokke jetkids gehuurd toen we een lange vlucht moesten maken. Erg fijn en handig dat je kindje comfortabeler ligt. Ook op de koffer zitten vond onze dochter erg leuk. Ik zou een volgende keer zeker weer van haar diensten gebruik maken.

31. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hadden een geschikte…

Wij hadden een geschikte reis-kinderwagen voor onze baby van 6 maanden nodig en kwamen uit bij reisbaby.nl. De prijs en afhandeling waren prima, ik raad dit iedereen aan!

23. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maakt vliegen met kids makkelijker

Stokke Jetkids koffer gehuurd via Reisbaby. Ontzettend fijn koffertje, heel praktisch dat je kind er zelf op kunt rijden en/of je gemakkelijk je kind meetrekt over het vliegveld. Hoewel onze zoon niet heeft geslapen in het vliegtuig, was het toch heel fijn voor hem om het bedje te maken, zo had hij ruimte om ontspannen te zitten en spelen. Aanrader voor als je gaat vliegen met kinderen! Contact met Sterre ook heel prettig, fijn dat ze flexibel is qua ophalen en terugbrengen.

14. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr