Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goeie feedback wat order inhoudt en pakket makkelijk te volgen, ook shirt & print van goeie kwaliteit. Zal hier zeker vaker bestellen, als de vrouw er in mee gaat 😏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Never nooit meer daar bestellen, duurt ander halve week voordat je een keer wat hebt en de maat daar klopt helemaal niks van heb het op gemeten en aan de hand daarvan al een maat groter besteld maar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks dat we de pech hadden dat ons pakketje (aantoonbaar) zoek was geraakt, kwam PrintPracht meteen in de lucht en bood meteen aan dat als pakketje zoek zou blijven, zij een nieuw pakketje kostelo... Mehr ansehen

1. Geschäft für bedruckte Kleidung
  2. Geschäft für T-Shirt-Druck

Vom Unternehmen geschrieben

Ontdek PrintPracht™ waar creatieve genieën unieke ontwerpen tot leven brengen. Onze designs zijn exclusief verkrijgbaar bij ons, gegarandeerd uniek en nergens anders te vinden. Met een breed scala aan unieke ontwerpen hebben we voor ieder wat wils. We voegen dagelijks nieuwe ontwerpen toe en zorgen ervoor dat onze klanten enkel unieke, trendy en nieuwe ontwerpen dragen. Elk stuk wordt met liefde speciaal voor jou gemaakt:)

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

156 Bewertungen

Prima produkt.
Aangename ervaring.

6. März 2026

Antwort von Printpracht

Super bedankt voor je review! 🙏✨ Als klein cadeautje van ons krijg je 15% korting op je volgende bestelling🎁 Gebruik de code ''WELCOMEBACK15''🛒 Tot snel weer!

Super leuke kleding

Heb er 2 leuke T-shirts besteld en een hoodie ze zijn heel mooi en van goede kwaliteit.. en best snel ontvangen ben er heel blij mee ..
Ga in de toekomst nog wel een keer bestellen

5. März 2026

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Op tijd en netjes bezorgd

Op tijd en netjes bezorgd, producten zien er goed uit

5. März 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was heel snel binnen ziet er netjes uit…

Was heel snel binnen ziet er netjes uit nette verpakking

4. März 2026

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Slechte service

Ik heb een zeer teleurstellende ervaring met PrintPracht. De maatvoering van het tshirt wijkt extreem af van wat je op basis van de maattabel mag verwachten. Volgens hen is een afwijking van ±5 cm “acceptabel”, maar in de praktijk betekent dit dat producten tot wel 10 cm kunnen verschillen. Dat is geen kleine afwijking, maar simpelweg een compleet andere maat.
Wanneer je bijvoorbeeld een XL bestelt, maar deze valt 5 cm kleiner (of juist groter), dan heb je feitelijk een verkeerde maat ontvangen. Dit maakt het product onbruikbaar en voldoet absoluut niet aan redelijke consumentenverwachtingen.

Er wordt geen omruiling of terugbetaling aangeboden, alleen een kortingscode van 50% voor een nieuwe bestelling — waarmee je opnieuw hetzelfde risico loopt. Ik raad dit bedrijf dan ook niet aan.

UPDATE 20 april 2026
Naar aanleiding van deze review heeft PrintPracht contact opgenomen en mij alsnog een nieuw T-shirt toegestuurd. Dat waardeer ik en vind ik een nette oplossing.

Fijn dat de klantenservice dit uiteindelijk goed heeft opgepakt. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.

31. März 2026

Prima deal

Zal hier zeker vaker bestellen, als de vrouw er in mee gaat 😏

30. März 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had de verkeerde maat door geven

Had de verkeerde maat door geven. Keurig opgelost. Verder goede service en een mooi t shirt. Werd gelijk door de jarige aangetrokken.

2. Februar 2026

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slecht

Reviews zeggen ‘binnen 3 dagen geleverd’, zelfs zeggen ze ‘binnen 7 dagen geleverd’. Inmiddels 2 weken verder, 2x (dezelfde) track& trace ontvangen, PostNL heeft geen pakket en ik ook niet. Vandaag had ik het pakket nodig, mooi niet op tijd ontvangen dus. Geld weg, pakket weg, geen reactie, etc. Nope, voor mij nooit weer.

3. März 2026

Beste Ismay,

Bedankt voor je review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd.

Volgens onze gegevens is de bestelling geplaatst op 19 februari. Omdat wij een print-on-demand webshop zijn, worden producten pas geproduceerd nadat een bestelling is geplaatst. Onze standaard levertijd bedraagt daarom ongeveer 7 werkdagen, zoals ook in onze webshop vermeld staat.

Volgens de trackinginformatie van PostNL is het pakket 4 maart afgeleverd bij een PostNL-afhaalpunt en gisteren(5maart) door je afgehaald. Dit betekend dat het 2 werkdagen later was dan onze aangegeven gemiddelde levertijd.

Wij hebben je hierover ook een e-mail gestuurd om dit met je te bespreken. Omdat de bestelling inmiddels is ontvangen, hopen wij dat je je review eventueel wilt aanpassen zodat deze weer overeenkomt met de huidige situatie.

Mocht er verder nog iets zijn waar wij je mee kunnen helpen, dan horen wij dat natuurlijk graag.

Team PP

Heel mooi t'shirt

Heel mooi t'shirt, goede kwaliteit, alleen duurde het het iets langer tot ik het heb ontvangen

5. Januar 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is erg mooi en goede kwaliteit.

Het is erg mooi en goede kwaliteit.
Mijn partner vindt het geweldig.

22. Januar 2026

Mims

Ik was super blij met de T-shirt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nette truien van goede kwaliteit

Nette truien van goede kwaliteit. Geen chinese rommel dus . Klantenservice netjes bereikbaar en lossen problemen netjes op!
Kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen

24. Dezember 2025

Geweldig t shirt ontvangen

Geweldig t shirt ontvangen. Mijn zoon vond het t shirt zo gaaf dat hij het wil hebben. Moet ik nog over na denken want ik vind het zelf een gaaf shirt

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helaas 1,5 week voor kerst besteld voor…

Helaas 1,5 week voor kerst besteld voor een kerstcadeau. Helaas nog niet binnen gekomen ? Jammer.

22. Dezember 2025

Beste,

Wij hebben je eerder al een e-mail gestuurd om je te helpen, maar hier hebben wij helaas nog geen reactie op ontvangen. Inmiddels hebben wij het nogmaals voor je nagekeken en zien wij dat je bestelling op 24 december succesvol is afgeleverd.

Mocht dit inmiddels duidelijkheid geven, dan zouden wij het enorm waarderen als je je review eventueel wilt aanpassen om aan te geven dat je de bestelling hebt ontvangen. Uiteraard is dit geheel aan jou.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr