Wij hebben de Veer cruiser bolderkar gehuurd voor een periode van 3 weken. Onze zoon (1 jaar) vond het geweldig, voelde zich de koning te rijk en keek z’n ogen uit. Zat heel stevig vast in de mooie... Mehr ansehen
Stokke Jetkids koffer gehuurd via Reisbaby. Ontzettend fijn koffertje, heel praktisch dat je kind er zelf op kunt rijden en/of je gemakkelijk je kind meetrekt over het vliegveld. Hoewel onze zoon niet... Mehr ansehen
Mede dankzij twee gehuurde Joolz Aer buggy’s hebben wij met twee hele jonge kinderen van een (bijna) zorgeloze vakantie kunnen genieten. De lichtgewicht buggy’s waren ideaal voor de vliegreis, alsmede... Mehr ansehen
De YOYO stroller was fantastisch! We konden op reis de stroller overal mee naartoe nemen door de handige in- en uitklapfunctie en het gewicht (erg licht). Ons 1 jarig zoontje kon op ieder moment lekke... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Reisbaby, duurzame artikelen huren voor op reis met je baby en kind! Wij hebben alle producten die het reizen met je mini eenvoudig maken. Ga je op vakantie met het vliegtuig maak dan gebruik van de handige kinderwagens die in veel gevallen mee mogen als handbagage. Dit scheelt tijd met inchecken en het meenemen van grotere kinderwagens. Je kleine kan ook nog na het inchecken nog lekker liggen of slapen wat wel zo fijn is. Liever je kleine dicht bij je? Je kan ook handige draagzakken huren die je ook tijdens de vlucht kan gebruiken. In het vliegtuig hebben we ook bedboxen zodat jullie mini lekker kan slapen op lange vluchten. Voor in de auto hebben we ook handige autostoeltjes die in veel gevallen ook mee mogen als handbagage. Ga je op vakantie met de auto? Is jullie mini nog heel klein? Met een reiswieg kan jullie kleine de gehele reis lekker liggen. Voor het slapen op vakantie hebben we ook verschillende bedjes. Voor de alle kleinste kan het bedjes ook nog eens helemaal dicht om muggen op afstand te houden. Kijk op onze site voor alle producten. Met meer dan 100 producten hebben we ook voor jullie vakantie de beste producten om het reizen met jouw mini gemakkelijker te maken.
Orteliusstraat 142III, 1057BH, Amsterdam, Niederlande
- 0613737528
- Info@reisbaby.nl
- reisbaby.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Geweldige ervaring! Zeker een aanrader
Super! Fantastische service van Reisbaby! Snelle communicatie en erg flexibel. Sterre kwam de draagzak persoonlijk brengen. Wij hebben de draagzak van artipoppe gehuurd voor een tijdje om het uit te proberen omdat we twijfelde over aanschaffen. Nu gaan we er zelf eentje kopen want het was superfijn! Het retouren is ook super makkelijk!
Meer dan tevreden
Meer dan tevreden! Alles werd netjes verpakt en de communicatie is heel laagdrempelig. Duidelijke uitleg. Met een volgende vakantie, ga ik zeker weer een kinderwagen huren bij Reisbaby.nl!
Toppie!
Top service. Lieve mensen. Snelle reactie op vragen. Fijn om de mogelijkheid te hebben deze super handige buggy te kunnen huren. Prima huurprijs voor een yoyo. Zeker een aanrader.
Top service en top product!
Super snelle en fijne service
Super snelle en fijne service! We hadden voor ons zoontje van 2,5 jaar een Jetkids koffertje gehuurd. Het koffertje zag er super goed uit en was echt een succes. Het opsturen en terugsturen ging erg soepel. Zeker voor herhaling vatbaar!
Ideale service als je op reis gaat!
Ik reisde met een spiksplinternieuwe Joolz die ze persoonlijk op donderdagavond kwamen afleveren in Amsterdam. Goede service, goed materiaal en persoonlijk en snel contact. Top dus!
Goede service! Ophaal- en inlevertijd super flexibel. Spullen in goede staat. Helemaal top!
Super service en veel plezier gehad met…
Super service en veel plezier gehad met onze 3 maanden oude baby op vakantie naar de zon met de kinderwagen. Makkelijk in te klappen en mag mee in het vliegtuig. Zeker aan te raden!
Great experience
Great experience! Literally a new brand stroller, super fast shipping and kindest staff. Thank you so much! Until our next trip for sure!
Tevreden!
Netjes geholpen door Sterre, kinderwagen opgehaald in nette staat en op de afgesproken tijd.
Zeer goede ervaring met ReisBaby
Goede service, fijne communicatie en geen gedoe. Heel erg tevreden over het huren van een YOYO kinderwagen via ReisBaby.nl
Prettig contact en flexibel
Sterre is heel prettig in contact, erg vriendelijk en flexibel waar nodig. Bij een volgende vakantie zou ik zeker weer bij Reisbaby een buggy huren.
Waarom ik zo ontzettend blij ben met Reisbaby.nl
Ik reis ontzettend veel maar wil dit wel op een zo duurzaam mogelijke manier doen en met een baby is dat even anders dan voorheen. Reisbaby.NL helpt mij hier ontzettend bij, ze geven fijn advies (elke fase van een baby is anders) en zijn super bereikbaar. Ik zal nergens anders meer huren.
Super service en hele fijne buggy!
Geweldige service
Geweldige service! Wij hadden de Babyzen Yoyo met babypack gehuurd, erg handig voor op reis en mag mee in het vliegtuig! Zo handig om niet bij de gate te hoeven wachten op de kinderwagen met een baby, je loopt zo door. Sterre reageert erg snel en alles voor een prima prijs. Zeker een aanrader!
Perfecte service!
Yoyo kinderwagen gehuurd voor de vakantie. Werd keurig thuis bezorgd incl uitleg! Fijne en snelle communicatie en alles netjes geregeld. Zeker een aanrader!
Wat een geweldige service en ervaring!
Wat een geweldige service! We hadden de baby zen YoYo nodig voor op vakantie en waren hier echt mee geholpen. Sterre is heel aardig en behulpzaam. Ik haalde de buggy de dag voor vertrek op en bracht die daarna weer terug. De borg betalen en terug krijgen ging ook heel soepel en snel. De buggy kon zo als handbagage mee en kan zo in 1 beweging opengeklapt worden als je het vliegtuig verlaat. Hoef je niet met je baby in je armen naar de bagagehal te lopen. Wij hadden de reiswieg variant gehuurd, maar komen in de zomer zeker terug om de buggy variant te huren. Dik tevreden!
Top service en een heerlijke vakantie met de baby
Onze eerste vakantie met onze kleine van 4 maanden was genieten met dank aan de babyzen van Sterre! De buggy met reiswieg mocht als handbagage mee in de cabine dus wij hadden geen gedoe met de wagen afhalen bij de band. Dankjewel Sterre voor de goede service, wij komen zeker terug!
Super fijne wagen & top service
Super fijne wagen om mee te nemen op vakantie, ideaal dat hij het vliegtuig mee in mag. Wagen was ook als nieuw, onze baby heeft er heerlijk in gelegen. Ook een super service met levering. Zou het zeker aanbevelen!
Topservice
Topservice, we huurden een autostoeltje. Goede communicatie, schoon stoeltje en hele goede service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.