Radio Planets

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er SVINDEL - hold jer væk! Jeg deltog i en konkurrence hos dem, der skulle man acceptere 'det med småt' - åbenbart i 'det med småt', man accepterede var, at man signede op hos dem for et abonnemen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har betalat en krona för att testa en vecka. Fick aldrig några inloggningsuppgifter, därför kunde jag inte prova. Sa därför upp abonnemanget inom denna vecka, men debiterades ändå 349 kr för nästa mån... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Offered voucher for 1 pound sign up. Never received it and their unsubscribe page doesn't work so no way to stop them taking money. Their customer service is non-existant as well. Had to cancel my... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tilmeldte mig VIP medlemsskab under grøn koncert kampagnen,men modtog aldrig en billet..ærgeligt nu havde jeg lige inviteret mine børn med,men måtte finde på noget andet det gik ellers rigtig fint s... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Musikgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Radioplanets.com kan du finde radiokanaler fra hele verden - Vi er global listing service. Vi har med garanti radiokanaler med musik som falder i din smag. Radioplanets.com har mere end 3000 fede radiokanaler som der listes til og er frit tilgængeligt for dig efter tilmelding. Radioplanets.com kører med flere tilmeldingskampagner, hvor medlemmer vil modtage en velkomstgave når de tilmelder sig. Alle medlemmer kan prøve Radioplanets.com til en væsentlig reduceret pris de første 7 dage. Vi kører næsten altid med velkomst tilbud.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Positiv oplevelse

Kan ikke sætte én finger på radioplanets :-)

17. Juli 2013

Hej Sascha,

Tak for din anmeldelse

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ingen velkomstgave - bondefangeri..

Ikke så godt! Tilmeldte mig for at modtage en velkomstgave, jeg aldrig har set skyggen af. Så bye bye money...

-Redigeret

Der kom hurtigt orden i sagerne efter denne bedømmelse, og radioplanet, sendte, som lovet gavekortet på 150 kr. til Beier chokolade.

God kontakt og kundeservcie

3. Juli 2013

skrevet pr. 4/7 2013

Hej Nico,

Vi er glade for at høre at du var tilfreds med vores service. nej vi arbejder ikke lørdag og søndag (endnu), men giver 48 timers svar garanti, hvis der indsendes et spørgsmål til vores kundeservice på en hverdag.

Mvh kundeservice, Radioplanets.com

-------
Skrevet pr. 24/7 2013

Hej Nico,
Vi kan se at du har rettet din anmeldelse til noget nyt her pr trustpilot. At du ikke har fået din velkomstgave (og hvis du har gjort som vi oplyser på siden), det må selvfølgelig begro sig på en fejl. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. mail info.dk @ radioplanets.com, så kan vi se nærmere på din sag.

vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig.

Mvh kundeservice, Radioplanets.com

Ikke en finger at sætte

Jeg har brugt prøveperioden på 14 dage hos radioplanets og har ikke en finger at sætte!
Super fed service. De par gange jeg har skulle have fat i Kundeservice, har servicen også været i top, med kort svartid!
Kan klart anbefale radioplanets til andre brugere.

26. Juni 2013

Hej Kristian,

Vi er glade for at du kan lide hvad du finder hos os. Vi forsøger at give alle kunder en hurtig og hjælpsom kundeservice. Tak for din anbefaling.

God kundeservice

Kundeservice er hurtige til at svare og får hurtigt løst problemerne. Rigtig fin velkomstgave!

26. Juni 2013

Hej Tine,

Tak for din anmeldelse af Radioplanets.com. Vi er der for vores kunder og gør vores ypperste for at give et hurtigt svar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine radiostationer, skønne velkomstgaver og god kundeservice :-)

Jeg har været yderst tilfreds med mit abonnement hos Radio Planets. Man bør altid være opmærksom på, hvilke betingelser man tilmelder sig under på nettet, men kan ikke sætte en finger på radio planet :-)

25. Juni 2013

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse af Radioplanets.com. Vi er glade for at du har været tilfreds med dit abonnement hos os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Får ikke hvad man bliver lovet!!

Jeg meldte mig ind den 22/10 og fik velkomstmailen som jeg skulle. Senere blev der trukket en krone fra min konto.
Jeg var medlem i 14 dage, men kunne på intet tidspunkt i løbet af de 14 dage logge ind med den kode jeg havde fået sendt! Når jeg skrev til kundeservice fik jeg ikke svar på mine spørgsmål. Og jeg har ikke fået min velkomstgave, på trods af at jeg har betalt og været medlem i alle 14 dage!!!

24. Juni 2013

Hej Ida,

Som vi også har informeret dig om pr. email , så skulle denne sag være løst nu. Du burde kunne stille dig klar ved din postkasse og vente :)

Vores hjemmeside er på nuværende tidspunkt kun på engelsk. Dette skyldes at vi har brugere fra mange andre lande en Danmark. Dog skal det lige siges at vi overvejer at oversætte siden til flere sprog i løbet af 2013. Det er endnu ikke sikkert hvornår i løbet af året at dette sker, men det er helt sikker i pipe-line.

Det var en fornøjelse at vi kunne hjælpe med at løse din henvendelse til vores kundeservice.

God kundeservice

Hurtigt, og uddybende svar. Ingen problemer herfra :)

24. Juni 2013

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Det er kanon at høre at alt kører perfekt i din abonnement situation. Skriv endelig til vores kundeservice, hvis der er noget vi kan gøre for at hjælpe dig yderligere. Det er jo det vi er her for i kundeservice :)

God kundeservice

Købte et abonnement med dertil hørende velkomstgave. Modtog en forkert velkomstgave, men grundet god kundeservice, så blev gaven hurtigt annulleret og der blev tilsendt den korrekte. Anbefaling herfra.

21. Juni 2013

Hej Sebatian,

Tak for din anmeldelse.
Vi sætter pris på at du anbefaler Radioplanets.com til dem du kender.

Hurtig og effektivt!

Lynhurtigt, brugbart og effektiv hjælp man får! 100% tilfreds herfra! :)

21. Juni 2013

Hej Stine,

Fedt at få 5 stjerner fra dig - det er fedt at du er 100 % tilfreds, det er jo netop vores målsætning her i kundeservice. Vi ønsker at alle er tilfredse og dermed er glade for deres abonnement hos os. Hvis du har andre spørgsmål, så skriv bare igen. vi svarer normalt indenfor 48 timer - men ofte går det også hurtigere.

Suberp service

Nu har jeg snart været bruger i et par uger, og såvel kundeservice som selve radiotjenesten ved Radioplanet har der ikke på noget tidspunkt været det mindste problem med.
Det hele har fungeret spitzen!!!

Alt i alt en rigtig god oplevelse

19. Juni 2013

Hej Tobias,

Tak for din anmeldelse. vi er glade for at høre at du synes det hele fungerer som det skal hos Radioplanets.com. Vi håber at du vil forblive kunde hos os i lang tid. Har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at skrive til os igen.

Hurtigt svar ved kundeservice

Jeg skrev i dag til kundeservice for at høre hvornår jeg kunne forvente at modtage min velkomstgave. De svarede hurtigt og jeg fik at vide at den ville blive sendt sidst på ugen. Så indtil videre er der ingen problemer.
Dog glæder jeg mig til at modtage min velkomstgave :-)

17. Juni 2013

Hej Karina,

Tak for din anmeldelse. Vi arbejder normalt med at give vores kunder svar indenfor 48 timer på alle hverdage. Skriver man eks. en fredag eftermiddag, så vil der naturligvis være lidt ekstra ventetid.

Velkomstgaver sendes i øvrigt efter vilkår, som er 10 dg fra tilmelding :)

Vi håber at du forbliver medlem i lang tid hos os.

Mvh, Radioplanets.com - kundeservice

Hurtig kundeservice!!

De er altid hurtige til at svare - og har man læst betingelserne ordentligt, får man god behandling og hvad de har lovet! God service :-)

17. Juni 2013

Hejsa,

Vi er glade for at du sætter pris på vores service.
Vi arbejder fortsat på at forbedre vores service for alle vores kunder, så skriv endelig kundeservice email, hvis der er noget du er i tvivl om.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Havde problemer, men alt godt nu

Her nu 10 dage efter jeg tog prøveperioden har jeg endnu ikke fået min gavemail. (og ja intet i min spammappe). Så hvordan kan jeg verificere mig. Det kan jeg ikke!! Siden har dog stadig stort udvalg af radiokanaler, som er nemt og bekvemt at bruge.

Har dags dato afmeldt mit abonnement pga jeg føler mig snydt med intro gaven.
Og har ingen interresse i at vende tilbage før jeg får hvad jeg er blevet lovet. Ellers kan jeg ikke stole på jer.

Derfor kun 2 stjerner

- Opdatering
Har nu modtaget min billet, efter korrensponce med RP, melder mig ind igen til den 1st når der er penge på konti igen.

Point ændret til 4, da det stadig var en lidt ubehalig situation. Men alt godt nu.

15. Juni 2013

Hej Søren,

Vi er lidt uforstående overfor denne her klage på trustpilot, da vi bestemt føler at vi har levet op til det vi lovede dig ved tilmelding til dit abonnement. Som det står i betingelserne ved tilmelding til radioplanets.com, så skal man være medlem af vores service i 10 dg. for at gøre sig berettiget til velkomstgaven. Denne velkomstgave fremsendes første hverdag efter medlemsdag nr 10. Du tilmeldte dig vores abonnement 5/6 og skriver denne klage lørdag d 15/6. Vi har jo ikke været på arbejde før i dag (17/6) og kan af denne gode grund ikke have haft sendt dig din velkomstgave. Din velkomstgave vil blive afsendt fra vores pakke afdeling i eftermiddag, da vi naturligvis lever op til de vilkår som vi/du har indgået ved abonnement indgåelsen 5/6. Ydermere så kan vi også se at du har været inde og verificere dine kontakt informationer, så alt er i skønneste orden.

Vi er selvfølgelig kede af at denne anmeldelse kun har fået 2 stjerner, da vi er sikre på at dette bygger på en misforståelse og at du måske ikke har bemærket at vi holder lukket lørdag + søndag i vores kundeservice + pakke afdeling.

Vi vil også besvare den email du har sendt os 15/6 - denne kommer vi til i løbet af dagen i dag (17/6).

Vi håber at du ser med lidt mere positive øjne på os efter denne tilbagemelding.

------------- opdatering 19/6 2013----------
Hej igen søren,

tak fordi du har rettet din vurdering af os til 4 stjerner.
ville dog være fedt hvis du også rettede til i overskriften, da denne er ret misvisende, når tingene jo er på plads :)

Håber du kan klare den rettelse.

Mvh , Radioplanets.com , kundeservice

Genial tjeneste

Jeg må indrømme jeg blev logget lidt af intro gaven, men er meget tilfreds med siden, og tror det er en jeg vil benytte mig af i mange år... Genial service!

8. Juni 2013

Hej Dan,

Det er kanon fedt at høre at du er glad for vores service. Vi er glade for at høre at du ønsker at forblive medlem hos Radioplanets i mange år.

Husk at du altid kan skrive til vores kundeservice, hvis du eventuel har nogle spørgsmål.

feeeeedt

Skide lækkert af få en gratis billet tiæ Grønkoncert takker mange gange

7. Juni 2013

Hej Camilla,

Vi er glade for at høre at du er glad for den velkomstgave du har fået ved at tilmelde dig Radioplanets.com. Vi håber at du vil benytte dig af vores service i lang tid :)

Mvh. kundeservice , Radioplanets.com

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

syntes ik i skriver ordentligt hvordan man gør jeg fik ik en billet til grøn konsert og han glædede sig sådan

Fik ingen billet til min søn fordi i ik har skrevet tilbage at jeg ik har gjort rigtig og nu glædede min søn sig og han har ik penge selv til en billet

Hej Laila,

Vi kan kun beklage at du ikke synes at det har fremgået tydeligt nok af vores kampagne materiale, hvordan man opretholder sig retten til velkomstgaven hos Radioplanets.com. Vi vil prøve at gøre dette mere tydeligt i vores fremtidige materiale, som vi sender ud.

Vi håber at din søn finder en anden måde at komme til en af de mange sommerkoncerter der er i det danske land i 2013.

Mvh. Kundeservice fra Radioplanets.com

Hurtig support

Brugbart svar indenfor 1 arbejdstime :)

Hej Mikkel,

Tak for din gode anmeldelse og fedt at vi kunne hjælpe dig hurtigt. Der er fuldt hus i vores kundeservice team i dag, så der er fart på alle vores besvarelser i dag :)

Vi håber du får meget gavn af vores service fremadrettet.

Jeg er meget utilfreds

Jeg skrev til kunde"service" at jeg havde modtaget forkert velkomstgave,,, I brevet stod der jeg ville modtage et gavekort til H&M på 200,- Det modtog jeg ikke og fik den 29 juni svar på min mail at det var en fejl og jeg snarest ville modtage mit gavekort til H&M,,, Trods jeg har rykket for det (og ikke får svar) så er det stadig ikke dukket op. Jeg skulle også modtage et på 100,- fra Trustpilot,,, Det har jeg så heller ikke fået. Så det er da ikke lige et sted jeg har lyst til at anbefale andre.

Hej Lene,

Din velkomstgave vil blive sendt afsted i denne uge.
vi håber du får stor glæde af vores service i fremtiden.

Har du spørgsmål omkring hvordan radioplanets.com virker, så skriv endelig til os.

Mvh Kundeservice, Radioplanets.com

Super kundeservice

Jeg skrev til kundeservice kl. 23, og havde svar morgenen efter..

3. Juni 2013

Hej Mikkel,

Godt vi kunne hjælpe med din henvendelse og vi nu kan se du er i fuld gang med at benytte vores musik tjeneste - Radioplanets.com.
Vi håber du finder noget du synes godt om

skriv endelig til os igen, hvis der er noget du er i tvivl om.

Mvh. Radioplanets.com, Kundeservice

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin service

Tager lidt tid men de svarer da en og det er dejligt. God sommer ;-)

3. Juni 2013

Hej Camilla,

vi beklager at du føler du måtte vente lidt på at få svar. vi svarer normalt indenfor 48 timer på alle henvendelser. Dog kan der forekomme forsinkelser visse dage, hvis der re meget tryk på kundehenvendelser. Vi gør naturligvis hvad vi kan for at svare alle der skriver til os asap.

Håber du får meget glæde af radioplanets.com

Mvh. Kundeservice

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr