Det er SVINDEL - hold jer væk! Jeg deltog i en konkurrence hos dem, der skulle man acceptere 'det med småt' - åbenbart i 'det med småt', man accepterede var, at man signede op hos dem for et abonnemen... Mehr ansehen
Radio Planets
Har betalat en krona för att testa en vecka. Fick aldrig några inloggningsuppgifter, därför kunde jag inte prova. Sa därför upp abonnemanget inom denna vecka, men debiterades ändå 349 kr för nästa mån... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Offered voucher for 1 pound sign up. Never received it and their unsubscribe page doesn't work so no way to stop them taking money. Their customer service is non-existant as well. Had to cancel my... Mehr ansehen
Tilmeldte mig VIP medlemsskab under grøn koncert kampagnen,men modtog aldrig en billet..ærgeligt nu havde jeg lige inviteret mine børn med,men måtte finde på noget andet det gik ellers rigtig fint s... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Radioplanets.com kan du finde radiokanaler fra hele verden - Vi er global listing service. Vi har med garanti radiokanaler med musik som falder i din smag. Radioplanets.com har mere end 3000 fede radiokanaler som der listes til og er frit tilgængeligt for dig efter tilmelding. Radioplanets.com kører med flere tilmeldingskampagner, hvor medlemmer vil modtage en velkomstgave når de tilmelder sig. Alle medlemmer kan prøve Radioplanets.com til en væsentlig reduceret pris de første 7 dage. Vi kører næsten altid med velkomst tilbud.
Nyvej 17 B, 1851, Frederiksberg C, Dänemark
- 88820663
- info.dk@radioplanets.com
- radioplanets.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtigt Svar!!
Super lækkert med en kundeservice som virker optimalt og giver hurtigt svar!
fusk og svindel
Blev heller ikk oplyst om at de ville trække 279kr udover den 1kr...har måtte spærre mit kort,så de ikk bare ku hæve mere og har aldrig set skyggen af gavekortet..

Ikke en sjov oplevelse
Jeg oprettede mig som andre også for at modtage en gratis gave og for at se hvad det egentlig gik ud på.
Jeg fandt dog hurtigt ud af at det egentlig slet ikke er noget jeg er interesseret i, men 1 kr kan jeg jo sagtens overleve. Jeg gik derfor ind og opsagde mit medlemsskab kort tid efter indmeldelse. Jeg læste alle betingelserne igennem inden jeg sagde ja tak til tilbuddet, og gjorde mig det derfor sikkert at jeg ikke ville blive trukket yderligere så længe jeg opsagde i god tid.
Dog finder jeg så ud af her igår aftes at der nu er trukket 279 kr på min konto. På trods af udmelding. Jeg har heller ikke brugt siden, ja jeg har sågar ikke været inde og verificere gave da jeg droppede det.
Deres åbningstider er heller ikke noget at råbe hurra for. Telefonisk åbningstid er mellem 10 og 14. Jeg ved ikke med alle andre men jeg har skole fra 9-16, 8-14:45 og 8-14. Så for mig kan det ikke lade sig gøre, medmindre jeg vælger at afbryde mine timer i skolen.
Jeg har sendt mail angående problemstillingen og bedt om at få refunderet mine penge.
Opdatering d. 27/09
Kære Radio planets
ALLE betingelser er læst igennem og overholdt, og jeg havde bestemt også tjekket igennem hvad jeg skulle og ikke skulle. Og jeg meldte mig ud INDEN de 14 dages opsigelse.
Dog har jeg fået mine penge igen, og har derfor rettet til 3.

Antwort von Radio Planets
Virkelig god kundeservice og dejlig velkomstgave!
Modtog mit Jensens Bøfhus gavekort her i dag og kundeservice var rigtig søde til at besvare mine spørgsmål :) forstår ikke dem der skriver det er lusket og fup; tværtimod holder de alt hvad de lover inkl. de mange fede radio kanaler de tilbyder!! så masser af ++++ og anbefalinger herfra :-)
Opkrævet to betalinger for en middag.
Jeg faldt som andre også i på en annonce med Jensens Bøfhus på 1.-. Jeg oprettede mig og overså at jeg skulle udmelde mig inden 14 dage ellers ville abonnementet blive opkrævet igen for fuld pris.
Nu viser det sig at de har opkrævet 2 X 279.- for en middag til 1.-
At jeg ikke har udmeldt mig, er min egen fejl, men at de ikke kan finde ud af hvorfor de har opkrævet dobbelt betaling fra samme konto, er ufattelig dårlig.
Et simpel luset trick fra et firma man skal advare andre mod at bruge.

Antwort von Radio Planets
Fik velkomstgave, men kunne ikke afmælde mig. (Fixet)
Venter på svar omkring de har tænkt sig at give de penge tilbage de har trukket, da deres log ind var nede i over 1 dag så man ikke kunne komme ind og afmelde sig.
Blev dog afmeldt hurtigt og let efter at ringe til deres kundeservice, og hvad jeg troede var i tide, da der stadig var flere timer tilbage før end der skulle være gået de 14 dage.
På trods af det træk de stadig penge, på trods af at jeg havde fået en beskæftigelse på at jeg var blevet afmeldt.
Fik dog min velkomstgave, og ellers virkede siden fin, så kommer der orden i det her får de 5 stjerne fra mig, da jeg ved at nogen gange kan der være problemer med serverer og går ud fra det var grunden til at jeg ikke kunne logge ind og afmelde mig.
Dog kunne man godt ønske sig hurtigere svar på mail, og at telefonen havde åben bare lidt længere end de har.
Super god support, der erkendte sin fejl og rettede den så hurtigt de kunne.
Bondefangeri
Betaler for at få en billet til grøn koncert, den dukker aldrig op men pengene kan de sgu godt finde ud af at trække.
Der kommer heller ingen bekræftelse på at man har tilmeldt sig Radioplanets, det finder jeg først ud af da de trækker 279,- kr. på min konto.
Jeg sender så en mail til dem om at jeg absolut ikke ønsker deres service hvad den så består af og at jeg ønsker mine 279,- kr. tilbage, INTET svar overhovedet, mon man skal melde dem til forbrugerrådet før der sker noget og jeg får pengene tilbage?
Hvis jeg ikke får svar fra Radioplanets OG mine 279,- kr. tilbage inden der er gået 1 uge fra denne anmeldelse så bliver de sgu meldt til forbrugerrådet og andre.
Rent bondefangeri at smide en annonce ud hvor man kan købe en billet til Grøn Koncert uden man klart og tydeligt gør opmærksom på man samtidig tilmelder sig et firmas abonnement, jeg går ud fra det er et radio abonnement, jeg hører sgu sjældent radio men når jeg gør så er det via min radio eller mit tv ikke via computeren så jeg kunne aldrig drømme om at tilmelde mig sådan noget hvis det blev oplyst klart og tydeligt. FØJ for en måde at kapre kunder på.
Er Radioplanets lukket ? Jeg får besked tilbage om at mails ikke kan leveres :-O
Hurtigt svar fra kundeservice
Jeg havde problemer med at finde ud af hvordan jeg bekræftede min addresse. Kundeservice svarede hurtigt. God service!
sender ikke deres velkomsgaver
Vi melder os ind og de trækker 1 kr, vi melder os så ud efter 12 dage, altså efter de 10 dage man skal være medlem for at få velkomst gaven, men det eneste vi får af vide af dem er de returnere d 1 kr.
Vi har efterfølgende skrevet til dem men får intet svar.
Så ikke andet end fusk, kun for at få penge ud af folk.

Okay service!
Jeg ville melde mig ud af radioplanets, og det gjorde jeg så ved at trykke på et link hvor der stod "unsubscribe" på min profil. Men der kom ingen bekæftigelses e-mail på at min udmelding var sussesfuld, som jeg ellers synes er normalt når man melder sig ud af noget. Jeg skrev til kundeservice og fik hurtigt svar ca. 48 timer efter, om at jeg var meldt ud. Så alt i alt god service selvom det kunne have været dejligt med en bekræftigelses email fra starten af.
Manglende bekræftelsesmail, men god kundeservice
Jeg tilmeldte mig til 4 konkurrencer gennem deres side for at få point i et spil, lyder kliche, men thats my story.
Jeg har efter en dags tid ikke fået nogen bekræftelsesmail eller lignende, så var bange for jeg skulle til at have nyt kort og lukke min konto i banken osv.
Ringede til kundeservice og kom hurtigt igennem til en rar supporter som nemt lige afmeldte mig alle 4 abonnementer med det samme.
Så, god kundeservice ial fald :)
Hvilken velkomstgave?
Jeg har efter 2,5 måned endnu ikke set noget til min velkomstgave. Radioplanets beder selv deres kunder om at bedømme dem på Trustpilot hvilket jeg synes er lidt sært når de gør så lidt for at holde det de "lover"...
Vh. Daniel

Virker fint :)
servicen virker fint og kunne bruge det uden problemer. Det eneste der magler er bare at jeg bestilte en ipod sammen med abonementet, men den regner jeg med at få inden for de næste par dage :-)
SÅ LAVT AT SYNKE
Jeg har igår fået trukket 279 kr fra min konto uden af vide hvad jeg har fået. har aldrig været inde på jeres hjemmeside så jeg aner ikke hvad det er! jeg vil bare ha mine penge tilbage og det nu!

Antwort von Radio Planets
God kundeservice - Hurtigt svar :-)
Henvendte mig til kundeservice med en forespørgsel, og fik hurtigt et godt og brugbart svar tilbage :-)

Antwort von Radio Planets
svindel og humbug af værdste klasse
det er dog det værdste svineri jeg nogensinde har været udsat for der er nu 5 gange trukket penge fra min konto uden jeg aner hvad jeg får har aldrig bestilt eller modtaget noget fra dette udspekulerede firma har anmeldt det til banken og håber det af den vej bliver stoppet med venlig hilsen Birgith anmdreasen

Udemærket
Jeg har ikke været med så længe, men i den tid jeg har været med, synes jeg der var udemærket, kommer måske retur igen en gang, men havde ikke råd mere lige pt.

Mangler information
Jeg tilmeldte mig på grund af velkomstgaven, og jeg føler lidt jeg mangler at få nogle informationer. Der er nu gået 2 uger siden jeg tilmeldte mig, og jeg har ikke fået nogen mail eller lign. angående min velkomstgave som skulle blive sendt efter 10 dages aktivt medlemskab. Det virkede lidt mistænkeligt, så jeg valgte at afmelde mig igen, men selvom der er en afmeldingsfunktion på hjemmesiden, så virker den ikke. Du får heller ingen bekræftelse på afmeldingen, når du bruger denne funktion. Derimod skal man bruge det link som står i den allerførste email man modtager, og dette er under alt kritik. Det virker som om at man gerne vil fange folk ind i et længere medlemskab end de 14, hvis man skulle fortryde VIP medlemskabet. En ting som er helt sikkert er at man skal være i kontakt med deres kundeservice hvis man vil vide hvad der foregår.
Få lavet afmeldingsfunktionen på hjemmesiden!
Send mere information ud til folk!
Virker velkomstgaven?
Tilmeldte mig på grund af den fristende velkomstgave og nu kommer tvivlen så bare om den sendte billet virker... Kan i komme med en garanti så man ikk står til grin på pladsen?? :-)

Svindel
Firmaet bondefanger folk, ved at lokke med velkomstgaver. Hvis man ikke henvender sig inden for en hvis tidsfrist, får man ikke gaven, men et tvangsægteskab med firmaet.

Antwort von Radio Planets
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.