Radio Planets

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er SVINDEL - hold jer væk! Jeg deltog i en konkurrence hos dem, der skulle man acceptere 'det med småt' - åbenbart i 'det med småt', man accepterede var, at man signede op hos dem for et abonnemen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har betalat en krona för att testa en vecka. Fick aldrig några inloggningsuppgifter, därför kunde jag inte prova. Sa därför upp abonnemanget inom denna vecka, men debiterades ändå 349 kr för nästa mån... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Offered voucher for 1 pound sign up. Never received it and their unsubscribe page doesn't work so no way to stop them taking money. Their customer service is non-existant as well. Had to cancel my... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tilmeldte mig VIP medlemsskab under grøn koncert kampagnen,men modtog aldrig en billet..ærgeligt nu havde jeg lige inviteret mine børn med,men måtte finde på noget andet det gik ellers rigtig fint s... Mehr ansehen

1. Musikgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Radioplanets.com kan du finde radiokanaler fra hele verden - Vi er global listing service. Vi har med garanti radiokanaler med musik som falder i din smag. Radioplanets.com har mere end 3000 fede radiokanaler som der listes til og er frit tilgængeligt for dig efter tilmelding. Radioplanets.com kører med flere tilmeldingskampagner, hvor medlemmer vil modtage en velkomstgave når de tilmelder sig. Alle medlemmer kan prøve Radioplanets.com til en væsentlig reduceret pris de første 7 dage. Vi kører næsten altid med velkomst tilbud.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

fusk og svindel

Blev heller ikk oplyst om at de ville trække 279kr udover den 1kr...har måtte spærre mit kort,så de ikk bare ku hæve mere og har aldrig set skyggen af gavekortet..

Hej Michael,
Vi er kede af den anmeldelse du har lavet til Radioplanets og synes ikke at den er særlig retfærdig.
Det står MEGET tydeligt på vores kampagne at det er et abonnement man tilmelder sig, som har en meget lav pris for de første 14 dg (således at vores nye kunder kan teste det) og her efter går det op og koster 279kr.
Det er beklageligt at du skal give udtryk overfor andre mennesker at vi ikke oplyser dette overfor vores kunder / kommende kunder.

Jeg håber at du vil overveje at ændre din karakter til noget andet end 1 stjerne. Vores produkt og service burde du give noget flere stjerner - Det er ikke fair at vi straffes fordi du ikke kigger på det du tilmelder dig på internettet. Vi har både grundvilkår vidst i det grafiske + i vores betingelser, så du havde alle muligheder for at se dette.

Ikke en sjov oplevelse

Jeg oprettede mig som andre også for at modtage en gratis gave og for at se hvad det egentlig gik ud på.

Jeg fandt dog hurtigt ud af at det egentlig slet ikke er noget jeg er interesseret i, men 1 kr kan jeg jo sagtens overleve. Jeg gik derfor ind og opsagde mit medlemsskab kort tid efter indmeldelse. Jeg læste alle betingelserne igennem inden jeg sagde ja tak til tilbuddet, og gjorde mig det derfor sikkert at jeg ikke ville blive trukket yderligere så længe jeg opsagde i god tid.

Dog finder jeg så ud af her igår aftes at der nu er trukket 279 kr på min konto. På trods af udmelding. Jeg har heller ikke brugt siden, ja jeg har sågar ikke været inde og verificere gave da jeg droppede det.

Deres åbningstider er heller ikke noget at råbe hurra for. Telefonisk åbningstid er mellem 10 og 14. Jeg ved ikke med alle andre men jeg har skole fra 9-16, 8-14:45 og 8-14. Så for mig kan det ikke lade sig gøre, medmindre jeg vælger at afbryde mine timer i skolen.

Jeg har sendt mail angående problemstillingen og bedt om at få refunderet mine penge.

Opdatering d. 27/09

Kære Radio planets

ALLE betingelser er læst igennem og overholdt, og jeg havde bestemt også tjekket igennem hvad jeg skulle og ikke skulle. Og jeg meldte mig ud INDEN de 14 dages opsigelse.

Dog har jeg fået mine penge igen, og har derfor rettet til 3.

Hej Maria,

Du tilmeldte dig Radioplanets for at se hvad det gik ud på - OK! Hvis du har opsagt dit abonnement korrekt, så har vi også fået en kvittering for dette pr. mail (den e-mail du tilmeldte dig med).
Hvis du bare vil sende denne email bekræftelse videre til vores kundeservice email (info.dk@radioplanets.com), så skal vi nok sørge for at refundere de 279 kr. som du har betalt.

Du skal vide at vi er der for at hjælpe vores kunder / tidligere kunder / kommende kunder og vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at gøre alle tilfredse, men vi har jo bare lige nogle betingelser / vilkår der skal overholdes.

Vi ser frem til at høre fra dig pr. email og håber at kunne hjælpe dig.

Håber dog også at du vil overveje at ændre denne anmeldelse af vores service, da vi gør hvad vi kan for at hjælpe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god kundeservice og dejlig velkomstgave!

Modtog mit Jensens Bøfhus gavekort her i dag og kundeservice var rigtig søde til at besvare mine spørgsmål :) forstår ikke dem der skriver det er lusket og fup; tværtimod holder de alt hvad de lover inkl. de mange fede radio kanaler de tilbyder!! så masser af ++++ og anbefalinger herfra :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opkrævet to betalinger for en middag.

Jeg faldt som andre også i på en annonce med Jensens Bøfhus på 1.-. Jeg oprettede mig og overså at jeg skulle udmelde mig inden 14 dage ellers ville abonnementet blive opkrævet igen for fuld pris.
Nu viser det sig at de har opkrævet 2 X 279.- for en middag til 1.-
At jeg ikke har udmeldt mig, er min egen fejl, men at de ikke kan finde ud af hvorfor de har opkrævet dobbelt betaling fra samme konto, er ufattelig dårlig.
Et simpel luset trick fra et firma man skal advare andre mod at bruge.

31. August 2013

Hej Kent,

Først, Beklager det lidt forsinkede svar. Hvis bare du vil sørge for at sende os en email med det medlemsnummer du havde, så skal du selvfølgelig nok få penge tilbage for den dobbeltbetaling du referere til i din anmeldelse ovenfor.

Du skal bare sende os en email med navn, email og medlemsnummer, så skal vi nok hjælpe dig med at udforske sagen og vende tilbage til dig. Har du ikke mulighed for at hjælpe med ovenstående, så kan du bare sende os en mail med det "invoice ID", som du kan se i din netbank ud for den dag, hvor trækningen i din bank er sket.

Vi ser frem til at kunne løse denne situation og hjælpe dig - det er jo det vi er her for :).
Håber også at du vil ændre din anmeldelse, når vi har fået løst denne sag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik velkomstgave, men kunne ikke afmælde mig. (Fixet)

Venter på svar omkring de har tænkt sig at give de penge tilbage de har trukket, da deres log ind var nede i over 1 dag så man ikke kunne komme ind og afmelde sig.
Blev dog afmeldt hurtigt og let efter at ringe til deres kundeservice, og hvad jeg troede var i tide, da der stadig var flere timer tilbage før end der skulle være gået de 14 dage.
På trods af det træk de stadig penge, på trods af at jeg havde fået en beskæftigelse på at jeg var blevet afmeldt.
Fik dog min velkomstgave, og ellers virkede siden fin, så kommer der orden i det her får de 5 stjerne fra mig, da jeg ved at nogen gange kan der være problemer med serverer og går ud fra det var grunden til at jeg ikke kunne logge ind og afmelde mig.
Dog kunne man godt ønske sig hurtigere svar på mail, og at telefonen havde åben bare lidt længere end de har.

Super god support, der erkendte sin fejl og rettede den så hurtigt de kunne.

30. August 2013

Bondefangeri

Betaler for at få en billet til grøn koncert, den dukker aldrig op men pengene kan de sgu godt finde ud af at trække.
Der kommer heller ingen bekræftelse på at man har tilmeldt sig Radioplanets, det finder jeg først ud af da de trækker 279,- kr. på min konto.
Jeg sender så en mail til dem om at jeg absolut ikke ønsker deres service hvad den så består af og at jeg ønsker mine 279,- kr. tilbage, INTET svar overhovedet, mon man skal melde dem til forbrugerrådet før der sker noget og jeg får pengene tilbage?
Hvis jeg ikke får svar fra Radioplanets OG mine 279,- kr. tilbage inden der er gået 1 uge fra denne anmeldelse så bliver de sgu meldt til forbrugerrådet og andre.
Rent bondefangeri at smide en annonce ud hvor man kan købe en billet til Grøn Koncert uden man klart og tydeligt gør opmærksom på man samtidig tilmelder sig et firmas abonnement, jeg går ud fra det er et radio abonnement, jeg hører sgu sjældent radio men når jeg gør så er det via min radio eller mit tv ikke via computeren så jeg kunne aldrig drømme om at tilmelde mig sådan noget hvis det blev oplyst klart og tydeligt. FØJ for en måde at kapre kunder på.

Er Radioplanets lukket ? Jeg får besked tilbage om at mails ikke kan leveres :-O

29. August 2013

sender ikke deres velkomsgaver

Vi melder os ind og de trækker 1 kr, vi melder os så ud efter 12 dage, altså efter de 10 dage man skal være medlem for at få velkomst gaven, men det eneste vi får af vide af dem er de returnere d 1 kr.
Vi har efterfølgende skrevet til dem men får intet svar.
Så ikke andet end fusk, kun for at få penge ud af folk.

23. August 2013

Kære Christina,

Det er en direkte usandhed du kommer med i et åbent forum. Dette bliver vi naturligvis en smule fortørnet over, da vi ALTID sender alle velkomstgaver ud, så længe du, som kunde, overholder de retningslinjer vi har sat op og gør som der anvises når du tilmelder dig.

Du skriver at du var medlem i 12 dage, men du var slet ikke inde og udfylde hvor vi skulle sende velkomstgaven til - og det er jo lidt vanskelig at sende en pakke via email. Du har dermed ikke gjort, som der blev anvist og derfor synes vi naturligvis også at kundeservice har gjort det rette ved at refundere pengene til dig for at undgå at du ville blive sur.
Velkomstgaver er jo tiltænkt de kunder der ønsker at tilmelde sig vores musik service og ikke blot tilmelder sig for at få en gave. Dermed virker det også lidt som om at du har haft andre intentioner end at blev tilmeldt Radioplanets.com.

Du er meget velkommen til at skrive endnu en mail til vores kundeservice (info.dk@radioplanets.com), så vil vi gerne genoptage denne dialog.

Kundeservice er der for at hjælpe dig og andre kunder - men det er jo ikke bare en masse gaver der skal foræres væk. De er tiltænkt til loyale kunder.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Okay service!

Jeg ville melde mig ud af radioplanets, og det gjorde jeg så ved at trykke på et link hvor der stod "unsubscribe" på min profil. Men der kom ingen bekæftigelses e-mail på at min udmelding var sussesfuld, som jeg ellers synes er normalt når man melder sig ud af noget. Jeg skrev til kundeservice og fik hurtigt svar ca. 48 timer efter, om at jeg var meldt ud. Så alt i alt god service selvom det kunne have været dejligt med en bekræftigelses email fra starten af.

22. August 2013
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Manglende bekræftelsesmail, men god kundeservice

Jeg tilmeldte mig til 4 konkurrencer gennem deres side for at få point i et spil, lyder kliche, men thats my story.
Jeg har efter en dags tid ikke fået nogen bekræftelsesmail eller lignende, så var bange for jeg skulle til at have nyt kort og lukke min konto i banken osv.
Ringede til kundeservice og kom hurtigt igennem til en rar supporter som nemt lige afmeldte mig alle 4 abonnementer med det samme.
Så, god kundeservice ial fald :)

19. August 2013

Hvilken velkomstgave?

Jeg har efter 2,5 måned endnu ikke set noget til min velkomstgave. Radioplanets beder selv deres kunder om at bedømme dem på Trustpilot hvilket jeg synes er lidt sært når de gør så lidt for at holde det de "lover"...

Vh. Daniel

13. August 2013

Hej Daniel,

Vi har været i dialog med dig i lang tid pr. email siden midt i juli 2013. Problemet var (som du også blev oplyst omkring pr email), at vi fik sendt dig et forkert gavekort. Det er naturligvis vores fejl og vi skrev også til dig og beklagede det.
Senere hen har du været i dialog med kundeservice her hos radioplanets.com, som fortalte dig at det gavekort du skulle have var forsinket hos vores leverandør af en eller anden grund.
Du har kun tilmeldt test-perioden og fik aldrig startet den rigtige del af vores abonnement.

Vi kan kun beklage at det tog tid med gavekortet, men at nu har fået gavekortet - burde så også afspejle sig i din anmeldelse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Virker fint :)

servicen virker fint og kunne bruge det uden problemer. Det eneste der magler er bare at jeg bestilte en ipod sammen med abonementet, men den regner jeg med at få inden for de næste par dage :-)

12. August 2013

SÅ LAVT AT SYNKE

Jeg har igår fået trukket 279 kr fra min konto uden af vide hvad jeg har fået. har aldrig været inde på jeres hjemmeside så jeg aner ikke hvad det er! jeg vil bare ha mine penge tilbage og det nu!

6. August 2013

Hej Danni,

ud fra det du skriver her inde på Trustpilot, så kan jeg ikke se dit kunde nummer, men vi kan garantere dig at vi ALDRIG ville trække penge fra en person, som ikke har tilmeldt sig Radioplanets.com.

I forhold til din kommentar ang. at du aldrig har været inde på vores side og ikke aner hvad det er, så er det beklageligt at du ikke har læst det du tilmeldte dig på den tilmeldingskampagne, som du er tilmeldt igennem. Vi forsøger ellers at gøre det helt tydeligt for vores medlemmer / kommende medlemmer at fortælle hvad det er de tilmelder sig til.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice - Hurtigt svar :-)

Henvendte mig til kundeservice med en forespørgsel, og fik hurtigt et godt og brugbart svar tilbage :-)

3. August 2013

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse - vi er glade for at du sætter pris på vores kundeservice.
Skriv endelig til os igen, hvis der er mere vi kan gøre for at hjælpe dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

svindel og humbug af værdste klasse

det er dog det værdste svineri jeg nogensinde har været udsat for der er nu 5 gange trukket penge fra min konto uden jeg aner hvad jeg får har aldrig bestilt eller modtaget noget fra dette udspekulerede firma har anmeldt det til banken og håber det af den vej bliver stoppet med venlig hilsen Birgith anmdreasen

30. Juli 2013

Hej Birgith,

Hvis du kontakter vores kundeservice (info.dk@radioplanets.com), så skal vi nok hjælpe dig på bedst mulige måde. Det virker til at du måske blander vores trækninger sammen med andre / andet firmaer, for vi trækker kun penge 1 gang pr. måned for vores abonnementer.

Udemærket

Jeg har ikke været med så længe, men i den tid jeg har været med, synes jeg der var udemærket, kommer måske retur igen en gang, men havde ikke råd mere lige pt.

30. Juli 2013

Hej Anita,

Vi er glade for at høre at du synes godt om Radioplanets og vores service. Det er en skam at du ikke kunne finde penge til denne luksus lige PT - det skal nok komme igen.

Vi håber at se dig tilbage hos Radioplanets.com igen snart.

Mangler information

Jeg tilmeldte mig på grund af velkomstgaven, og jeg føler lidt jeg mangler at få nogle informationer. Der er nu gået 2 uger siden jeg tilmeldte mig, og jeg har ikke fået nogen mail eller lign. angående min velkomstgave som skulle blive sendt efter 10 dages aktivt medlemskab. Det virkede lidt mistænkeligt, så jeg valgte at afmelde mig igen, men selvom der er en afmeldingsfunktion på hjemmesiden, så virker den ikke. Du får heller ingen bekræftelse på afmeldingen, når du bruger denne funktion. Derimod skal man bruge det link som står i den allerførste email man modtager, og dette er under alt kritik. Det virker som om at man gerne vil fange folk ind i et længere medlemskab end de 14, hvis man skulle fortryde VIP medlemskabet. En ting som er helt sikkert er at man skal være i kontakt med deres kundeservice hvis man vil vide hvad der foregår.
Få lavet afmeldingsfunktionen på hjemmesiden!
Send mere information ud til folk!

24. Juli 2013

Virker velkomstgaven?

Tilmeldte mig på grund af den fristende velkomstgave og nu kommer tvivlen så bare om den sendte billet virker... Kan i komme med en garanti så man ikk står til grin på pladsen?? :-)

23. Juli 2013

Hej Charlotte,

Vi er kede af at høre at du er i tvivl om velkomstgaven er "ægte", som du skriver.
vi kan garantere at den billet du modtager fra os er 100 % ægte - Alle billetter er købt via billetten A/S (dem der varetager salg) og du kan evt. (hvis du er i tvivl) ringe til dem og få dem til at verificere det billet ID der er anført.

Når du har fået oplyst at billet er 100 % ægte, så håber vi at du vil rette din anmeldelse til 5 stjerner , da vi har levet helt op til den aftale vi har lavet med dig.

Svindel

Firmaet bondefanger folk, ved at lokke med velkomstgaver. Hvis man ikke henvender sig inden for en hvis tidsfrist, får man ikke gaven, men et tvangsægteskab med firmaet.

22. Juli 2013

Hej Allan,

Jeg vil lige kommentere på dit indlæg.
Vi tilbyder en velkomstgave på flere af vores tilmeldingskampagner - det er korrekt. Men en velkomstgave er vel ikke noget nyt for nogle der benytter internettet. Det har man set de sidste 10 år og specielt magasin kampagner bruger dette i stor stil. Vi ser ikke noget forkert ved at give en velkomstgave til folk der tilmelder sig - Det er blot et udtryk for at vi siger "velkommen" og ønskers vores nye medlem velkommen hos Radioplanets.com.

I forhold til det du skriver omkring "tvangsægteskab" , så tror jeg desværre at der er noget som du har misforstået lidt. Lad mig forklare... Når du tilmelder dig til radioplanets.com, så betaler du en lav indgangsfee, her efter skal du verificere dine oplysninger (du får indstrukser i en mail) og så skal du være medlem i 10 dg. for at opretholde retten til velkomstgaven. Her efter kan enhver afmelde sig. Dette står klart og tydeligt i vores handelsbetingelser. Vi kan kun beklage at du ikke har set dette, hvis din tanke var en velkomstgave og ikke at gøre brug af vores musik tjeneste.

Synes dog at sprogbrug mv. er lige i overkanten fra din side.

Mvh. Kundeservice, Radioplanets.com

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr