Det er SVINDEL - hold jer væk! Jeg deltog i en konkurrence hos dem, der skulle man acceptere 'det med småt' - åbenbart i 'det med småt', man accepterede var, at man signede op hos dem for et abonnemen... Mehr ansehen
Radio Planets
Das sagen Bewerter
Har betalat en krona för att testa en vecka. Fick aldrig några inloggningsuppgifter, därför kunde jag inte prova. Sa därför upp abonnemanget inom denna vecka, men debiterades ändå 349 kr för nästa mån... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Offered voucher for 1 pound sign up. Never received it and their unsubscribe page doesn't work so no way to stop them taking money. Their customer service is non-existant as well. Had to cancel my... Mehr ansehen
Tilmeldte mig VIP medlemsskab under grøn koncert kampagnen,men modtog aldrig en billet..ærgeligt nu havde jeg lige inviteret mine børn med,men måtte finde på noget andet det gik ellers rigtig fint s... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Radioplanets.com kan du finde radiokanaler fra hele verden - Vi er global listing service. Vi har med garanti radiokanaler med musik som falder i din smag. Radioplanets.com har mere end 3000 fede radiokanaler som der listes til og er frit tilgængeligt for dig efter tilmelding. Radioplanets.com kører med flere tilmeldingskampagner, hvor medlemmer vil modtage en velkomstgave når de tilmelder sig. Alle medlemmer kan prøve Radioplanets.com til en væsentlig reduceret pris de første 7 dage. Vi kører næsten altid med velkomst tilbud.
Kontaktinformationen
Nyvej 17 B, 1851, Frederiksberg C, Dänemark
- 88820663
- info.dk@radioplanets.com
- radioplanets.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Utroværdigt.
Den 7 dec 13 tilmeldte jeg mig Radioplanets tilbuds om et gavekort til Jensens bøfhus og en 14 dages prøveperiode på deres hjemmeside.
Da de 10 dage man skal være medlem er gået afmelder jeg mig fra sitet, fordi jeg helt ærligt ikke kunne finde ud af det derinde.
den 04-01-14 skriver jeg til dem for at høre hvornår jeg kan forvente at modtage min velkomstgave, jeg får svar 2 dage senere at den er lagt til behandling og vil blive sendt hurtigst muligt. Den 15-01-14 skriver jeg atter til deres support, for at høre hvornår jeg skal forvente at modtage min velkomstgave. og den 20-01-14 får jeg svar om at de dags dato, har modtaget en ny sending, så de derfor nu er i stand til at sende min velkomstgave og at den vil blive sendt i løbet af dagen. og jeg derefter vil modtage indenfor få dage. Jeg skriver at det vil jeg glæde mig til. og får hurtig svar om at det kan jeg roligt gøre, samt om jeg ikke ville lave en anmeldelse herinde på Trustpilot, jeg svarer supporteren at det vil jeg gerne, NÅR jeg har modtaget min velkomstgave, men nu gider jeg simpelthen ikke blive ved med at rykke for en gave, der bare skulle komme helt automatisk!
Den 27-01-14 skriver jeg for at spørge supporten om gavekortet blev sendt den dag som lovet, eller om de ventede lidt, da jeg ikke har modtaget det endnu.
Jeg får konsekvent svar; Din velkomstgave er sendt den 20-01-14
jeg skriver til support igen den 27-01-14 at jeg synes det er mærkeligt hvis de har sendt den, at jeg så ikke har modtaget den. og at posten har været her, flere gange.
INTET svar.
Nu er det bare sådan at vi skriver den 01-02-14 i dag og jeg har stadig INTET modtaget. Vores post har trods sne og slud bragt post ud, bare intet gavekort til mig!! ØVØVØV,
Skulle det ske at de bestemmer sig for rent faktisk at sende gavekortet, ser stjernerne jo helt anderledes ud. Men som det er nu, ligger jeg på grænsen mellem 2-3 stjerner.
Support har været flinke til at svar og hjælpe med de spørgsmål man kunne have. Men at man en måned efter indmeldelse stadig intet har modtaget, og det eneste svar man kan få fra dem er, det er sendt. Det er bare ikke i orden.
Jeg ligger vægt på manglende overholdelse af aftaler, ingen information om 'udsolgte' gavekort og den ekstremt lange ventetid afgøre at det kun kan blive til 2 stjerner og et håb om at det ikke er i ond tro. jeg stadig ikke har modtaget mit gavekort!!
Skulle gavekortet mod min forventning dukke op, ja, så bliver min anmeldelse også det mere positiv.
Efter 2 mdr modtog jeg endelig mit gavekort i går. dejligt! Jeg kvitterer med en ekstra stjerne! og et tusind tak, for et lækkert gavekort til Jensens :)
Tak for biograf billetterne.
Jeg tilmeldte mig for en måned siden Radioplanets.com, og har dd modtaget min velkomstgave i form af en biografbillet + gufbillet. Jeg troede først ikke, at jeg ville modtage min gave, da den ikke dukkede op i postkassen. Efter kontakt med deres kundeservice, blev jeg så henvist til betingelserne, hvor det ganske rigtigt stod skrevet, at introduktionsgaven ikke blev sendt automatisk. Men efter en kort snak med dem var der styr på sagen :)
Dårlig kundeservice, lange svartider og ingen velkomstgave!
Meldte mig ind den 3. december – og var medlem 12 dage, før jeg meldte mig ud. Havde verificeret adresse osv. så alt var på plads. Alligevel skulle jeg selv minde dem om at afsende gaven flere gange. Da jeg skriver og rykker dem den 18. december, modtager jeg ikke svar før 2. januar. Jeg mener ikke, at man selv skal skrive og rykke adskillige gange for at gøre dem opmærksomme på, at de skal sende gaven – det burde ske automatisk, efter de 10 dage, som de skriver man skal være medlem – især når man har skrevet til dem og tjekket, at de har alle nødvendige adresseoplysninger. Jeg havde i mailen advaret om at anmelde dem på Trustpilot, og de skrev herefter, at de beklagede det sene svar grundet juleferie (meget lang ferie?), men at velkomstgaven nu blev lagt til behandling. Undrer mig over, at man selv skal bede dem gøre det, før den overhovedet bliver behandlet, når den burde være sendt den 13. december – 10 dage efter indmeldelsen. Jeg beder om information om, hvornår gaven bliver afsendt, og i den efterfølgende uge, den 8. januar, får jeg at vide, at den bliver sendt den pågældende uge. Den 13. januar får jeg så pludselig at vide, at der er problemer med leverandøren af skrabejulekalendere og dermed ventetid (hvilket kunne være undgået, hvis de havde sendt dem af sig selv til tiden – for på daværende tidspunkt var der ingen info om, at der var ventetid på disse, kun at de ville blive sendt). Nu får jeg tilbudt 12 pakker Menthos i stedet, hvilket jeg takker nej til. Har spurgt til, hvornår den oprindelige gave kan leveres, men intet svar.
Det er simpelthen et kritisabelt forehavende og elendig kundeservice!
(Inden jeg meldte mig ind havde jeg desuden en mail-korrespondance med dem, hvor jeg spurgte ind til reglerne for abonnementet, hvor de var meget ubehagelige. De “vidste godt hvad jeg var ude på” osv.)

Antwort von Radio Planets
hej her er henning deckmann
hej jeg har opsaget mit abomme... for læng siden og så hæver i bare penge som i ikke skal jeg skal have dem igen

Antwort von Radio Planets
Fik gavekort efter 2 rykker mails og blev snakket grimt til!!
Jeg fik et link om man for 1 kr. kunne blive vip medlem hos Radioplanets.com samt modtage et gavekort til Jensens bøfhus.
Jeg havde heldigvis læst alle retningslinierne og sendte dem derfor en mail på 11. dagen om jeg gerne ville opsige og idet jeg var ovre de 10 dage man skulle være medlem for at modtage gavekortet MEN før de 14 dage som efterfølgende binder de yderligere 1 mdr. forventede mit gavekort var på vej til mig.
Fik en grim mail tilbage om at det var grådigt af mig kun at ville have gavekortet og om jeg ikke selv synes det var dårlig stil osv.
Sendte dem yderligere en mail idet jeg selv var bange for om jeg havde fået opsagt ordentlig inde på deres side fordi jeg efterfølgende STADIG kunne logge ind - der fik jeg også bare et usselt svar tilbage om at jeg havde opsagt den dato og på dette klokkeslet så jeg ku da sagtens opsige, det ku de da se!
Må efter 10 dage eller lign. igen rykke for mit gavekort som så endelig kom efter de 2. gang havde fået mail om det!
Vil i hvert fald absolut ikke rose deres kundeservice eller mangel på samme på nogle måder - de er yderst uforskammet og for dårligt man selv skal rykke for sit gavekort ikke bare 1 men 2 gange!!

Super
Var inde som VIP medlem og alt fungerede som forventet... Har dog ikke modtaget min velkomstgave endnu, men den er jeg ret sikker på nok skal dukke op :).
Super kundeservice
Da jeg er under 18, og min konto på en eller anden måde er blevet misbrugt, og brugt på abonoment på Radioplanets, kontaktede jeg kundeservice og fik rigtig hurtigt mine penge igen! :-)
Løste problem hurtigt og tilfredsstillende
Havde problem med at min datter havde fået tilmeldt sig et abonnement. Men hun er under 18 år, og kan jf. regler ikke tilmelde sig. Jeg var ikke klar over det før der blev trukket beløb på hendes konto.
Jeg præsenterede problemet for Radioplanet, som bad mig dokumentere, og efterfølgende straks løste problemet ved at refundere det der var betalt, og vi fik slettet kontoen hos Radioplanet.
Jeg kan kun være meget tilfreds med hjælpen - Tak Radioplanet .
Mvh JFN
Hurtig svar på problem med mail
Har lige meldt mig ind. Fik ingen mail, skrev til dem og nu har jeg allerede fået svar.
Hjælpsom og hurtig kundeservice.
Jeg blev til stor overraskelse trukket 279 kr for nylig af firmaet Radioplanets.com. kundeservice kunne dog ikke finde mig i systemet under min mail addresse, og jeg var stadig skeptisk. vi fandt dog til sidst løsningen på problemet, da jeg fandt det såkaldte "ACQUIRER re. no." ved at kontakte banken, som radioplanets havde bedt mig om. nummeret består af et C og 6 tal, C000000.
Med det nummer fandt vi medlemskabet, og kundeservice viste mig til en kampagne, som jeg godt kunne genkende. jeg havde været så dum at bruge en gammel mail, og havde derfor ikke læst velkomstmails.
tak til radioplanets for en god hjælp, så man ikke mere skal tro ens dankort er stjålet.
Ok kundeservice, forstod betingelser - lidt bøvl med velkomstgave...
Jeg tilmeldte mig Radio Planets og blev naturligvis lokket med en spændende velkomstgave.
Efter 10-11 dages medlemsskab vurderede jeg, at RadioPlanets tilbud ikke overgik de radiomuligheder jeg har på min iPhone hvorfor jeg valgte at melde mig ud.
Jeg ringede til kundeservice for at få min udmeldelse bekræftet - og spurgte til min velkomstgave. Hun fortalte at den formentlig måtte være på vej..
Det er nu 8 dage siden jeg talte med kundeservice - og jeg har desværre ikke modtaget noget endnu.. Ej heller hørt noget nærmere.
Jeg er naturligvis villig til at give flere stjerner, hvis jeg snart modtager gaven, eller hvis jeg hører hvorfor den er så forsinket..
____________________________________________________________
Jeg kom lynhurtigt i kontakt med kundeservice efter dette indlæg:
Der var gået ged i indtastningen af min adresse, så 6 - 1.th blev til 61 th.
Derfor er min velkomstgave sendt retur til radioplanets.com..
MEN - med lynhurtig kundeservice er der nu styr på den rigtige adresse og min velkomstgave er på vej :-)

Antwort von Radio Planets
Fin kundeservice, selv på en søndag
Jeg har læst betingelserne, meldt mig til, udfyldt mine personlige informationner, været medlem i over 10 dage, skrevet angående min velkomstgave, fået svar et par timer efter (selv på en søndag :) ) og meldtmig ud igen. Nemt og simpelt! God, hurtig og flink kundeservice.
-Lisa
Aldrig igen
Jeg husker ikke hvordan jeg har tilmeldt mig radioplanets.com, men jeg så det, da der var trukket penge på min konto.
Jeg havde ingen mails modtaget med brugeroplysninger eller lignende.
Det viser sig så, at jeg i min mailadresse havde skrevet xxxxxxx@hotmail.co i stedet for xxxxxxxxx@hotmail.com . Derfor har jeg jo intet modtaget pr. mail.
Men hvorfor er fejlen ikke opdaget - de fleste systemer har da en funktion, som tjekker om mailadressen er gyldig, så evt. tastefejl opdages.
I mit hoved siger det mig bare, at man forsøger at lokke penge ud af folk, hvor man kan.
Jeg er nu blevet afmeldt efter at have sendt en mail, som der ikke kom svar på - en telefonisk samtale, med en ubehjælpsom og ikke særlig pænt talende person, og først efter anden mail jeg sendte fik jeg svar - og så blev jeg afmeldt med det samme.

De holder hvad de lover
Jeg meldte mig til og efter prøveperioden meldte jeg mig ud igen, da jeg ikke brugte det. Jeg meldte mig også til for at modtage en velkomstgave. Den har jeg fået i dag, dog først efter at have ventet i lang tid og derefter skrevet til kundeservice. Jeg er dog ikke efterfølgende blevet opkrævet noget og kundeservice fungerer hurtigt og godt.
kompetent kundeservice
jeg har dd modtaget min gave fra radioplanets.
jeg var dog nødt til at tage kontakt til deres kundeservice, før jeg kunne få det. det viste sig så, at grunden til de ikke havde sendt min gave noget før, var fordi man skulle være medlem i minimum 10 dage. derudover havde jeg glemt at verificere mine personlige informationer. jeg nåede at få opdateret mine oplysninger inden tiden udløb, og nyder ny en plade rittersport.
Bondefangeri og dårlig service
Min søn købte rittersport for hjemmesiden for 1 kr fra hjemmsiden. Han blev dog ikke oplyst om at han skulle betale et månedligt beløb på 279 kr. Det har vi nu betalt i 2 måneder, og vi har ikke set skyggen af nogen rittersport. Det er heller ikke fordi de ligefrem hjælper en med at opsige abonnementet, der ingen steder man kan opsige på hjemmesiden. Jeg har efterfølgende sendt en mail til Radioplanets, men man får intet svar. Dårligste service jeg længe har været ude for!
Jeg vil ikke anbefale siden til nogen, det er bondefangeri

Svindel og bondefangeri
Min søn troede han købte en billig billet, men fik ikke oplyst at det lige kostede 279 pr. Mdr. Vi har ikke været inde og godkende men bliver trukket alligevel, i tre mdr.

God og hurtig kundeservice
Jeg valgte at tilmelde mig radioplanet da jeg kunne få en gratis velkomstgave, som jeg dog var lidt skeptisk overfor. Jeg holder mig derfor i kontakt med deres kundeservice, for at sikre mig at det går problemfrit, og de er super gode og hurtige til at svare på mine spørgsmål. Jeg har også nydt at lytte til de mange radiostationer, som Radioplanets tilbyder.
Lækker fredag med frokost for 1 kr.
Jeg har idag benyttet mig af den velkomstgave jeg fik fra Radioplanets for få dage siden. Jeg var meget skeptisk overfor deres kampagne tilbud, men valgte at holde mig i kontakt med deres kundeservice under forløbet, for at sikre mig det gik problemfrit. Ud over en velkomstgave, har jeg også nydt at lytte til de mange radiostationer, som Radioplanets tilbyder - specielt deres jazz kanal. Jeg vil anbefale Radioplanets til andre.
Sublim service
Jeg vil helt klart anbefale radioplanet til alle - deres hurtige respons og sublime service er noget mange kunne lære af. Rigtig positiv oplevelse - synes sgu det er vigtigt at gøre folk opmærksomme på en positiv oplevelse, der er ud over det sædvanlige, lige såvel som ved dårlige oplevelser.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.