Deres gebyr til sendt tilbage for varerne. Er så høj at det æder hele beløbet i deres gebyr og porto. Det komme til at koste mere end du skulle have retur. Dårlig service. De svarer ikke på mail. Og h... Mehr ansehen
Var verkligen så beredd på att detta var en scam och kände mig otroligt dum när jag köpt det som julklapp till min pojkvän. Men trots lång väntetid (som dom var ärliga med under hela tiden) så skickad... Mehr ansehen
Anledningen till 3 stjärnor är att leveransen var väldigt försenad (beställde vsrorna i oktober, det tog 2 mån innan de kom) annars hade jag gett högre betyg. Företaget är ändå seriöst, ingenbluff. Oc... Mehr ansehen
Jag fick bara en av tre beställda varor leverans efter mer än 1 månader. Jag vill ångra mitt köp, inom 14 dagar efter leverans. Jag har mejlat massa gånger att jag vill returnera men får inget sva... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
PocketBoy föddes ur vår längtan att återknyta till de glädjefyllda stunderna när spel var en familjeaktivitet och äventyr startade direkt från hemmets trygga vrå. Vi insåg att många delade vår kärlek till de tidlösa klassikerna och ville göra dem tillgängliga igen, i bästa möjliga kvalitet.
Schweden
- support@pocketboy.se
- pocketboy.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Lite lång leverans …
Lite lång leverans men fick besked att det var strul i tullen,företaget bad om ursäkt för den sena leveransen .Som plåster på såret fick jag lite godis 🙂
NI ÄR FÖR HÅRDA MOT DEM
Jag tkr att många har gett för hård kritik
Man får faktiskt sina saker man beställer fast att se kan ta lite längre tid att få produkterna.
Men de folk inte tänker på är att de inte är stor personalgrupp som paketerar förhand o fått stora beställningar.
De skickar efter dessa själva och väntar själva på leveranserna. O att det tagit längre tid för dem att få hem allt de vi beställt. DETTA ÄR INGET BEDRÄGERI. Man får faktiskt de man köpt. Beställ i god istället så de finns marginal. De ska ej behöva jobba dag o natt. Dem har jobbat på som sjutton sen försenade leveransen kom. Tror att många vet hur stressigt de kan va inom alla yrken. Så visa lite respekt o förståelse att de gör sitt bästa.

Antwort von Pocketboy
Hade gett 5 stjärnor om det inte hade…
Hade gett 5 stjärnor om det inte hade varit leveransproblem. Alla mina 20 Mail med oro över leveransen om den skulle komma eller inte besvarades och förtydligade vad som skedde och när det såg ut att lösa sig. fakturan flyttades så jag inte behövde betala i förtid. Och nu har mina spel kommit precis som utlovades (med lite godis i kompensation).

Antwort von Pocketboy
Inte fått någon konsoll efter flera…
Inte fått någon konsoll efter flera veckor, bara historier om att pallen fastnat i tullen i Polen!? Hittar samma på ali express för 159 kronor och funderar på att beställa den därifrån istället

Antwort von Pocketboy
VARNING!! BESTÄLL INTE FÖR GUDS SKULL!!
Beställning gjort med 8-12 dagars leverans. Eller hur. Har gått 2 månader nu. Fick nån snygg historia först om att post bilen hade gått sönder. Fortsatt mejla, krävde spårningsnummer. Ingen uppdatering med den på 3 veckor. Alltså har dom inte ens skickat beställningen. Krävde tillbaka pengarna men får som svar att dom inte kan återbetala utan retur av produkter. Produkter som dom har inte ens skickat på 2 månader! Hotar med ARN, får se om man får tillbaka pengarna eller om det blir en anmälan.
Uppdatering- svar nedan av företaget är skitsnack. Ingen information har skickats ut, ingenting har stått på hemsidan, utöver den otroliga historien om en trasig postbil ca 2 veckor efter beställning. Företaget har slutat svara på mina mail och raderar kommentarer på sociala medier. Inga varor leverade och ingen återbetalning gjord. Verkar bli en anmälan till ARN i vilket fall här!
Uppdatering 2 - Inga varor fortfarande över 2 månader efter beställning, och dom fortsätter att ignorera mina mejl. Arn och polis är kontaktade.

Som förväntat
Lite väl lång leveranstid, men varorna kom till slut och motsvarade förväntningarna.

Veldig lite fornøyd
Veldig lite fornøyd. Tok lang tid å motta spillet. Når jeg endelig fikk det ønsket jeg å sende i retur. Det er ingen info om retur i pakken, og når jeg prøver å nå de på mail får jeg aldri svar. Anbefaler ikke til andre!
Står att det skickas från Sverige
Står att det skickas från Sverige - skickas från Kina
Står att det ska ta 1-4 dagar att få paketet (jag beställde 30/10 nu är det 23/11 har fortfarande inte fått det)
Kundservice är snabba på att svara men ger inga konkreta svar så det är typ någon jä**a ai robot som svarar

Antwort von Pocketboy
Fick ett spel efter många veckors…
Fick ett spel efter många veckors vänta. Vill skicka tillbaka spelet eftersom jag inte längre vill ha det. Då står det att man ska skicka in en returblankett för att sedan få retursedel så man kan skicka tllbaka spelet. Det var ingen returblankett i mitt paket så vet inte hur man då ska göra. Har mailt dom några gånger men får inget besked. Så av mig får dom inga bra recensioner Nu har jag slutat att vänta med att få en returblankett för ångerveckorna går ut snart.Har skickat iväg spelet ändå med spårningsnummer

Antwort von Pocketboy
Jag beställde 20/10 och har inte fått…
Jag beställde 20/10 och har inte fått varor heller. Får ingen respons i mejl heller. Betalade med Swish 🙄Vem kan jag vända mig till så jag får mina pengar tillbaka?

Antwort von Pocketboy
Efter lång väntan kom leveransen.…
Efter lång väntan kom leveransen som utlovat. Inklusive tröstgodis för lång leveranstid.
Tack för att man kan tro på godhet.

Antwort von Pocketboy
Försökt annullera,ca 5 gånger,inget…
Försökt annullera,ca 5 gånger,inget hände…Beställde 27 september men fortfarande inte fått så lutar mot en polisanmälan.

Så värdelöst Bluff👹
Så värdelöst. Beställt och betalat. Haft bra kommunikation ända tills jag ville häva köpet. Noll svar. Bluff👹

Riktigt nöjd!
Tog lite tid att få hem men jag blev hela tiden uppdaterad om min leverans och det stod tydligt hur lång tid det kunde ta. Nu har jag fått hem det och är mer än nöjd!

Beställde 30/9
Beställde 30/9 , mailat många gånger , även haft kontakt med Svea , dom säger att företaget är seriöst.
Idag 20/11 kom äntligen mina spel , hoppas att ni andra får dom snart . Tror fortfarande på mänskligheten.

Antwort von Pocketboy
Beställde i början av oktober
Beställde i början av oktober, skulle betala efter varan kom. Fick först påminnelse från Svea som de lovade fixa. Nu ett inkassokrav då tog jag själv kontakt med Svea och de har inte pratat med Svea! Hade all mailkonversation kvar som jag kunde skicka Svea och hoppas det fixar sig. Har även mailat pocketbok att det kommer polisanmälas. Så varning

Inte att lita på
Ser att jag borde läst här innan jag beställde.
Bra kundservice, absolut. Tills man vill annullera ordern.
Levereras inte från Sverige, som det står. Min leverans är iaf 4 veckor försenad, och jag bad om annullering för länge sen men får inte.
Är anmält till KO och polis.
Jag rekommenderar att alla andra drabbade också anmäler.
Uppdatering: efter ca 3 veckors fram och tillbaka samt diverse åtgärder har jag blivit återbetalad.

Antwort von Pocketboy
Väntar fortfarande på att leveransen ska skickas
Väntar fortfarande
Gjorde beställningen i början av oktober och väntar fortfarande på beställningen. Mailat ett antal gånger och får oftast svar som inte direkt svarar på frågorna, utan ger oftast standardsvar som känns automatiserade.
Känns som ett oseriöst företag och har ingen förhoppning att jag kommer få hem kvalitativa prylar.
Skulle inte rekommendera någon att handla härifrån tyvärr, särskilt inte om ni vill få en leverans som är kortare än en månad..Har som sagt väntat längre än en månad och de har inte ens skickat prylarna än.

Stort BLUFF FÖRETAG.
Dom tog bort sitt org nummer från sidan efter denna kommentar för att det verkar som att dom inte vill att man ska se igenom att dom har flera hemsidor med dåligt betyg. Det är illa. Dom bedriver även Prankbutiken har jag sett och nostalgi4k , dåliga betyg. Håll er verkligen borta härifrån
Om man googlar deras Org nummer 559466-6058 , så hittar man fler företag som dom har , och efter att ha kollat omdömmena på ett utav dom , då ser man att även deras andra företag har lika dåligt betyg om inte sämre.
Gud vilken bluff detta företag är , jag och frugan beställde till sonen , och som många andra säger så står det ca 4 dagars leveranstid , men ingen produkt har inkommit, riktigt bluff. efter ha kollat upp detta så ser jag tydligt att detta är en china produkt som jag har hittat på tex Temu för ca 200 kr , exakt samma produkt. Så nu ska jag kräva att frugans beställning annulleras , för vi beställde via Temu.
Nu ska jag göra följande:
Kräva pengarna tillbaka från Svea (ska skicka till deras kundklagomål som finns längst ner på deras sida)
Skriva till Shopify supporten , för detta företag anävnder Shopify efter att jag kollade lite om företaget osv
Skriva till konsumentverket
Samt Polisanmäla
Detta företag borde få förbjudas av Svea och andra att sälja.Gud vilket BLUFF FÖRETAG. Sådana bolag behöver man upplysa om för att få ett stopp , man vill kunna handla utan att man blir lurad.

Väntar också fortfarande
Har mailat dom många gånger och frågat när dom ska komma och ser nu att jag har fått samma svar som alla andra så besviken när man har betalat över 1000 kr så får man inga grejer….har nu också gjort än anmälan till konsumentverket och ring till svea bank att jag vill ha tillbaka mina pengar

Antwort von Pocketboy
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.