Pi Supply Bewertungen

TrustScore 2 von 5

2.0

This company took my order in June 2021. Today is 1st of July 2024 and I have just had a verdict by a JUDGE for these scam artists to give me my money back. Take them to the small claims court... Mehr ansehen

Quite possibly the worst run family company I have ever experienced, lies , cheats, no respect for law or legislation, held money for two years,ignoring requests for refund claiming “ bespoke item” wh... Mehr ansehen

Shocking service , item ordered over 2 years ago . Arrived faulty , on trying to contact customer services emails are just ignored or passed on to other staff memebers which aren’t able to resolve .... Mehr ansehen

Be careful because this company operates under many different names, using smaller branch companies that they own. One of them is "Nebra Ltd" which I bought a hotspot device from that was dead on arri... Mehr ansehen

1. Computergeschäft
  2. Fachhandel für Batterien
  3. Computer- und Zubehörgeschäft
  4. Geschäft für elektronische Ersatzteile und Komponenten

Pi Supply is an intelligent power switch for the Raspberry Pi computer. We have just been successfully funded on Kickstarter here - http://kck.st/UVBXTE and you can also now purchase a Pi Supply from - http://www.pi-supply.com

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lenteurs

Frais additionnel de douane et de livraison non mentionné lors de la commande. Colis refusé, 2 mois pour recevoir un remboursement "partiel" alors que je n'ai jamais touché le produit. Déjà connu mieux...

2. Januar 2023

Worst company EVER

Worst company EVER. I purchased five of them in April 2021, I have not received any of them. I have tried to cancel multiple times since August and they keep telling me it is in the "shipping" stage and out of there hands. It is almost 5 months since it has been in "shipping" stage and they still respond with the same B.S. Sounds like a huge scam, it is easy to cancel a product if it hasn't been shipped. Do NOT buy anything from this website. I will be going to small claims court next.

6. Dezember 2022

Siempre bien y rápido

Siempre bien y rápido. Una pena que al no estar en la Unión Europea te claven los aranceles al llegar a tu país... estos aranceles igualan el precio del pedido por lo que deja de ser una opción interesante. Pero bueno, todo esto no deja de ser culpa de la burrocracia de los países europeos. Resumen: buena tienda, servicio rápido.

11. Oktober 2022

Terrible company

Terrible company. Theyre crooks. Should be in jail. Steal your money, don't give you refund or your item. Never ever use!!

19. November 2022

Pretty fast delivery

Pretty fast delivery, PiJuice works perfectly, exactly as I wanted. Only thing is that one of the buttons is slightly stuck, and have to pull it out after every press, which isn’t much of a problem for me personally but is something to be aware of.

6. September 2022

I've been scammed by Nebra Ltd

Ordered like others in April 2021. Contacted customer services several times in last few months only to be told that a refund is no longer possible.
I will never ever deal with Pi Supply or Nebra Ltd again. Worst experience ever.

19. Oktober 2022

Take your money and never ship

Ordered here 17 months ago. Been trying to cancel for the past 5 months. Every time they say "we cannot cancel anymore, as the warehouse is about to ship". Last time I complained, they offered me a 50% discount on my next order!!!

Fraudsters; take your money and never ship.

22. September 2022

I’d rate zero stars

I’d rate zero stars. Ordered a miner, April, 2021. Will not refund my money after several requests snd demands. I feel that they just intentionally STOLE MY MONEY.

10. September 2021