Pets-Expert.nl Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoals de meeste reviews hier, de communicatie is slecht daar ben ik mee eens. Voor een Nederlandse site moet er in ieder geval 1 of 2 personen zijn die de moedertaal in dit geval Nederlands... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Onze bestelling is een week onderweg geweest. Dit lijkt mij een normale levertijd aangezien het vanuit Duitsland verzonden wordt. We kregen keurig een email wanneer het verzonden was en konden precie... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

22 dec besteld en tot op heden geen info ontvangen over de mogelijke levering, geen reactie op email. Volgens de site is alles op voorraad, maar in de mail dat het in verschillende magazijnen lig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na het lezen van de reviews dacht ik; het komt nooit goed met de bestelling, maar ik heb de halsband voor de hond en kattenvoer keurig ontvangen. De bestelling werd netjes bevestigd, ik heb ook gewoon... Mehr ansehen

1. Geschäft für Heimtierbedarf
  2. Futterhandlung
  3. Zoohandlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

PetsExpert - online shop voor huisdierproducten Zoekt u huisdierproducten van hoge kwaliteit? Welkom bij PetsExpert! Droog- en natvoer, speelgoed, shampoos, en vele andere producten voor uw huisdier – u kunt er zeker van zijn dat u bij de huisdierexpert precies kunt vinden wat u nodig hebt. En we zullen met plezier uw bestelling zo snel mogelijk verwerken! Vul het korte registratieformulier in - het duurt niet meer dan 2 minuten van uw tijd.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mijn compliment voor het verwijderen van mijn account

Nadat ik een e-mail had gestuurd met de vraag om mijn account te verwijderen werd ik binnen een uur gebeld om te vernemen dat dit in orde gemaakt ging worden.
Het enige wat Pets-Expert van je bewaard zijn de financiële gegevens voor hun administratie.
Bedankt voor uw medewerking en mogelijk een keer tot ziens.

12. Februar 2019

Beste klant,
Vriendelijk dank voor uw beoordeling.
Heel fijn om te lezen, dat u in algemeen tevreden bent over onze service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is de enige webshop met het merk…

Dit is de enige webshop met het merk Thrive! Super blij mee en ik blijf zeker vaste klant! Levering ook lekker snel.

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Hier zijn wij erg blij mee.
Bedankt dat u met Pets-expert bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben heel erg te vreeden ik vind alleen…

Ben heel erg te vreeden ik vind alleen jammer da het bezorgen zo lang duurt

Geachte klant,
hartelijk dank voor uw review en bestelling!
Wij doen ons best, om alle bestellingen zo snel mogelijk af te leveren.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Artikel keuze en artikel kwaliteit is…

Artikel keuze en artikel kwaliteit is het absoluut in orde altijd, maar levering is niet altijd op tijd.
Ligt dat op afstand van klant of zoiets ?

Geachte klant,
vriendelijk dank voor uw beoordeling!
Normaal gesproken de verwerking duurt 2-4 werkdagen, + bezorging 1-3 werkdagen. De levering kan van de bestelling inderdaad iets langer duren, door de weekend, of een kleine vertraging van de leverancier.
Wij doen ons best, om alle bestellingen zo snel mogelijk af te leveren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veel moeite om reactie van…

Veel moeite om reactie van klantenservice te krijgen. Producten komen uit Duitsland met lange levertijd (ca 1wk)
Retour van product door onjuiste bestel info van website kost ivm zending naar Duitsland bijna €10, terwijl het eigenlijk hun fout is. In mijn geval bijna de helft van de productkosten. Soms is goedkoop duurkoop

Beste heer/mevrouw,
bedankt voor uw recensie.
U heeft in 5 dagen uw bestelling ontvangen.
Op onze website u kunt alle informatie over (retourneren) vinden. Onze tip: voordat u iets zal bestellen, kunt u eerst uw hond meten. Of eventueel even via een e-mail of via telefoon uw vragen stellen. Staan wij altijd tot uw beschikking.
PetsExpert team.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Heeft bij mij weken geduurd voor dat ik…

Heeft bij mij weken geduurd voor dat ik het binnen gehad en dat is niet erg als je daar ook van op de hoogte wordt gebracht, maar moest er zelf achteraan zitten en het enige wat ik kreeg was smoesjes waarom het zo lang duurde in plaats van dat ik er iets voor terug kreeg. Als ik dit van te voren had geweten had ik het ergens anders besteld. Ik kreeg uiteindelijk wel alles, maar dat is dan ook het enige positieve.

3. Februar 2019

bedankt voor uw review.
Soms de verwerking van de bestelling kan even duren. Wij werken om onze service te verbeteren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het duurt even maar dan heb je ook wat!

Het duurt even maar dan heb je ook wat!
Mijn order is keurig geleverd en daar wil ik Pets-Expert
hartelijk voor bedanken.

1. Februar 2019

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Fijn om te horen dat u tevreden bent.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voor het eerst bij PETS-EXPERT besteld

Voor het eerst bij PETS-EXPERT besteld, mijn honden vinden het voer heel lekker, en dat is belangrijk. Ze hebben altijd NUTRO LIGHT, en nu meng ik nog beetje NUTRO WILD voor de lekker bij!
Alleen voer ik het niet om dat het best prijzig is!
Volgende keer bestel ik eerder, om dat het niet meteen de volgende dag bezorgd wordt.
Ik zag bij het volgen van het pakket, dat het uit Duitsland komt en daarom iets langer onderweg is.

1. Februar 2019

Geachte klant,
Vriendelijk dank voor uw goede review. Het is goed om te weten dat u zo tevreden bent over onze winkel en hondenvoer . Wij staan ook een volgende keer weer graag voor u klaar!

Prima webshop!

De site ziet er top uit. Ik had een bestelling gedaan en las achteraf de reviews. Deze waren op zijn zachtst gezegd niet positief dus ik hield mijn hart vast. Maar alles verliep top. Je moet alleen wel rekening houden dat de kevering iets langer kan duren omdat de spullen uit Duitsland moeten komen. Als je daar rekening mee houdt is het een perfect bedrijf.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen!

Goede site om te kopen

Snelle levering en mooi materiaal zeer degelijk

Beste klant,
vriendelijk voor het doorgeven van uw mooie beoordeling. Wij hopen dat u nog eens terugkomt voor een bestelling bij ons!

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen. Geleverd binnen 2 werkdagen. Super.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u goed en snel geholpen werd.

Te lang

Bedrijf in Duitsland, duurde 4 dagen voordat het bezorgd werd.

Bedankt voor uw review.
Normaal gesproken de verwerking van de bestelling duurt ca. 3-5 werkdagen + bezorging 2-4 werkdagen.

Bozita naturals puppy & junior

Prima service en kwaliteit producten.

29. Januar 2019

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw review. Leuk dat u uw positieve ervaring met ons wilt delen.

Communicatie slecht

De communicatie over de verzending van het product was niet voldoende.
Daarnaast zou ik boven een bepaald bedrag geen verzendkosten hoeven te betalen. Maar dat moest ik toch. Ik heb contact gezocht via mail, maar geen antwoord gekregen.
Het product uiteindelijk wel in goede staat ontvangen!

24. Januar 2019

Geachte klant,
bedankt voor uw beoordeling.
De voorwaarden kunt u ( Vakkundige klantenservice ) bij de ( verzending ) bekijken.
Helaas konden we u via mail niet vinden.

gedeukte blikken ontvangen

Na diverse mails te hebben gestuurd, waarop geen antwoord kwam, heb ik de blikken hondenvoer eindelijk op 9 januari jl. ontvangen. Helaas zaten er in alle blikken kleinere, zowel grote deuken. Hier een mail over gestuurd en als antwoord gekregen dat de zending geleverd was. Tot op heden geen antwoord terug over de gedeukte blikken, ik bestel hier niet meer.

22. Januar 2019

Beste klant,
helaas wij hebben slechts 1 mail van u mogen ontvangen.
( Goedendag,

Kunt u mij zeggen wanneer ik het pakket kan verwachten, het staat namelijk al dagen op aangemeld en verder gebeurt er niets.

Cecilia)
Niks meer.
Wij zullen met u via e-mail contacteren.

Spreken jullie wel Nederlands

Spreken jullie wel Nederlands? Kreeg net een mail in het Engels dat de levering is vertraagd. Mijn antwoord was dat ik wil annuleren. Op mijn eerdere mail die ik u stuurde over mijn bestelling heeft u helemaal niet gereageerd. Dus doe ik het zo nog maar eens. Dus graag annuleren en graag mijn geld terug storten.

21. Januar 2019

Geachte klant,
uw bestelling 308612 is geannuleerd zoals gevraagd.
Betaling van 26,08 EUR wordt 2-4 werkdagen teruggestort op uw rekening.

Hier ging het wel goed.

Mijn bestelling van kattenvoer, krabpaal en medicatie is binnen 5 dagen aangekomen. Het kan dus ook goed gaan...

9. Januar 2019

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel fijn om te horen dat u een goede ervaring met Pets-expert heeft gehad!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu drie keer contact via de email gehad…

Nu drie keer contact via de email gehad en na een slechte recentie te hebben geschreven is het bedrag van een bestelling wat niet op voorraad was nog steeds niet op mijn rekening bijgeschreven. Volgens email contact zou het 21 december al bijgeschreven zijn. Is niet gebeurd en jullie zouden het nakijken. Nu is het inmiddels 5 januari en het is nog niet bijgeschreven. Erg jammer.

5. Januar 2019

Beste klant,
onze excuses voor een lange termijn.
Vandaag uw betaling van ( 1.16 euro )
wordt teruggestort.

Geen info over levertijden

Volgens de site is alles op voorraad, maar in de mail dat het in verschillende magazijnen ligt het daardoor langer kan duren. Maar hoe lang?
Graag reactie wil ik in de toekomst nogmaals bestellen.

Producten ontvangen 8/1 als ook reactie nav dit bericht dank hiervoor

2. Januar 2019

Beste klant,
Tijdens de feestdagen kan het voorkomen dat uw pakket later wordt bezorgd. Onze excuses hiervoor.
Uw bestelling 290578 is verzonden.
Met vreindelijke groeten,

Duurt lang!

De site en het aanbod zag er goed uit. Ik had speciaal voer voor mijn viervoeter nodig die ze alleen daar nog hadden dus besloot ik te bestellen. Na ruim een week nog niks veranderd in de order. Na ongeveer 9dagen kreeg ik een mail dat mijn bestelling alleen geleverd kon worden als ik nog weet ik hoelang wilde wachten.. mijn antwoord was nee. Hierop gevraagd of zij het geld terug wilde storten. Dit zouden ze binnen 1 a 2 werkdagen doen... Er zijn er inmiddels 4 à 5 dagen verstreken maar heb nog mijn geld niet.
Uiteindelijk 2,5 week na het plaatsen van de bestelling, had ik het geld terug en was het goed afgerond.
Conclusie: voorraad op site klopt niet, slecht bereikbare klantenservice, trage verwerking van zowel bestelling als annulering. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.

1. Januar 2019

Geachte klant,
Uw bestelling inderdaad is geannuleerd.
Het bedrag kunt u straks op uw rekening verwachten.
Pets-expert team.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr