Zoals de meeste reviews hier, de communicatie is slecht daar ben ik mee eens. Voor een Nederlandse site moet er in ieder geval 1 of 2 personen zijn die de moedertaal in dit geval Nederlands... Mehr ansehen
Onze bestelling is een week onderweg geweest. Dit lijkt mij een normale levertijd aangezien het vanuit Duitsland verzonden wordt. We kregen keurig een email wanneer het verzonden was en konden precie... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
22 dec besteld en tot op heden geen info ontvangen over de mogelijke levering, geen reactie op email. Volgens de site is alles op voorraad, maar in de mail dat het in verschillende magazijnen lig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na het lezen van de reviews dacht ik; het komt nooit goed met de bestelling, maar ik heb de halsband voor de hond en kattenvoer keurig ontvangen. De bestelling werd netjes bevestigd, ik heb ook gewoon... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
PetsExpert - online shop voor huisdierproducten Zoekt u huisdierproducten van hoge kwaliteit? Welkom bij PetsExpert! Droog- en natvoer, speelgoed, shampoos, en vele andere producten voor uw huisdier – u kunt er zeker van zijn dat u bij de huisdierexpert precies kunt vinden wat u nodig hebt. En we zullen met plezier uw bestelling zo snel mogelijk verwerken! Vul het korte registratieformulier in - het duurt niet meer dan 2 minuten van uw tijd.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Great Products of good quality
Great Products of good quality, and great price,but took very long to get here

Antwort von Pets-Expert.nl
Prima producten alleen de levering…
Prima producten alleen de levering duurd extreem lang

Very Satisfied
Good products, super nice prices, a good and quick service. The only thing is that shipping took a little longer, but i don't mind that and will definitely order again.

Juiste producten ontvangen
Juiste producten ontvangen, redelijk snelle levering en goedkope producten.

Great products
Great products, prices and a really good customer service. Some products were not in stock which delayed my order quite some time, otherwise my rating would definitely have been 5 out of 5 stars.

Antwort von Pets-Expert.nl
We ordered cat food from MACs after…
We ordered cat food from MACs after ordering i got a call that not everything was in stock so they changed some items, no problems!! Good Services

toppie
Zeer tevreden, goeie communicatie en
uitleg over het bestelde product. Op het laatste moment nog de maat van de curli riem gewijzigd en dit was geen probleem. Product volgens afspraak tijdig geleverd. Zeer tevreden.

Uitstekende service
Uitstekende service, één van de producten bleek iets later leverbaar maar dat werd keurig telefonisch gemeld.
Het transport via DPD duurde wel wat langer dan ik gewend ben.

2 Trixi voerbakken standaard besteld
2 Trixi voerbakken standaard besteld. Prma standaard voor deze prijs. Zeer aan te bevelen. 4 dagen na bestelling in huis.

Antwort von Pets-Expert.nl
Fijne winkel tot je iets terug wil…
Fijne winkel tot je iets terug wil sturen dan is t toch wel duur

Antwort von Pets-Expert.nl
My waterfountain was defect after a few…
My waterfountain was defect after a few months. I emailed petsexpert. There reaction was really quickley, by email and also by phone. They asked me what my wish was, i wished a new fountain. After a few days, my CAT’s where happy drinkers from a new fountain again!!! Thank you for your great services👍🏼.

Prijs is prima
Prijs is prima , alleen levering is laat

good shop
No problems ordering on the site. Products all came good to my home, no worries with that. Only delivery time is a bit longer than I used to. I would recommend this shop

Ik ben zeer tevreden over Pets Expert.nl
Ik ben zeer tevreden over Pets-Expert.nl.
Uitgebreid assortiment, leuke kortingen en ik word goed op de hoogte gehouden als de verzending iets langer duurt.
Vriendelijke klantenservice en mijn bestellingen worden altijd netjes verpakt.

Goed
Goed, goedkoop, prima service. Wel langere levertijd.

Antwort von Pets-Expert.nl
Uitgebreide keuze voor mooie prijs en…
Uitgebreide keuze voor mooie prijs en snelle service

Antwort von Pets-Expert.nl
Ze konden niet leveren wat ik besteld…
Ze konden niet leveren wat ik besteld had ik had 2 hangmanden licht grijs besteld voor krabpaal kreeg 2 beige na veel heen en weer gemaild te hebben zeiden ze dat dit de goede kleur was hierop heb ik mijn geld terug gevraagd moest het wel zelf opsturen naar hun wat de helft van de aankoop prijs was echt schandalig.

Antwort von Pets-Expert.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.