Zoals de meeste reviews hier, de communicatie is slecht daar ben ik mee eens. Voor een Nederlandse site moet er in ieder geval 1 of 2 personen zijn die de moedertaal in dit geval Nederlands... Mehr ansehen
Onze bestelling is een week onderweg geweest. Dit lijkt mij een normale levertijd aangezien het vanuit Duitsland verzonden wordt. We kregen keurig een email wanneer het verzonden was en konden precie... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
22 dec besteld en tot op heden geen info ontvangen over de mogelijke levering, geen reactie op email. Volgens de site is alles op voorraad, maar in de mail dat het in verschillende magazijnen lig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
PetsExpert - online shop voor huisdierproducten Zoekt u huisdierproducten van hoge kwaliteit? Welkom bij PetsExpert! Droog- en natvoer, speelgoed, shampoos, en vele andere producten voor uw huisdier – u kunt er zeker van zijn dat u bij de huisdierexpert precies kunt vinden wat u nodig hebt. En we zullen met plezier uw bestelling zo snel mogelijk verwerken! Vul het korte registratieformulier in - het duurt niet meer dan 2 minuten van uw tijd.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bestelling te lang onderweg
HET DUURT HEEL ERG LANG VOOR JE BESTELLING BINNEN IS EN DE TRACKING WORDT NIET BIJ GEWERKT, HOOP NIET OP VOORRAAD JE KAN ZE NIET BEREIKEN ME LAASTE BESTELLING WAS NIET COMPLEET 2 ZAKKEN LIGGEN AL VANAF 21 DEC IN MELLE DE
EN DE ANDERE KREEG IK IN ENE BINNEN WEL STUK DE ZAK VOER IK BELLEN MAAR NEE HOOR GEEN GEHOOR, DE VERZENDING GAAT NIET VLOT EN SLORDIG

Spijt van bestelling!
Gister iets besteld op de site. Helaas las ik de recensies pas na bestellen. Op mijn vragen over verwachte levertijden (gezien slechte recensies) komt helaas geen antwoord. Wel al 3 mails gehad met reclame en de nieuwsbrief waarvoor ik me uitdrukkelijk NIET heb ingeschreven! Uitschrijven lukt niet, omdat mijn mail adres zogenaamd niet bekend is (maar ontvang toch echt allerlei ongewenste mail)! Ik hoop mijn bestelling te kunnen annuleren en asap mijn geld teruggestort te krijgen!

Very low quality shop
It's my 3rd order from this shop, every single time it takes at least 2 weeks to get the package. Right now I have ordered 13 december and we have 18 now and my order is still in processing. Not answering to calls or emails. Delivery options also poor, only DPD which is well known for loosing, leaving in depot and not caring for packages. Three times, three dissapontments. Answering to pets experts response below - phone is 99% of time off just with signal to leave message (and you don't ansfer to messages). As for other methods of delivery, they are not listed anywhere on website. As for parcel shipped 18th December, it is 24, still didn't get it, it is 11 days after order has been placed, parcels from China goes quicker...

Antwort von Pets-Expert.nl
Wacht nu twee weken op mijn levering
Wacht nu twee weken op mijn levering, nog steeds niets binnen. Zonder bericht waarom het zo lang duurt.

Vreemde site, vervelende ervaring
Had hier op 31 oktober een riem besteld, waarbij ik nog wat extra spullen moest zoeken om aan het minimum bestelbedrag te komen. Dat werd trouwens pas duidelijk bij het afrekenen.
De bestelde goederen werden de volgende dag al verzonden en twee dagen later bezorgd. Prima, kwam betrouwbaar over zo.
Op 22 november twee bestellingen geplaatst, met als aantekening dat ik ze vóór 1 december binnen moest hebben vanwege Sinterklaasviering op onze hondenschool. Noodgedwongen twéé bestellingen, in één bestelling zou het over het maximum gewicht gaan, werd ook pas duidelijk bij het afrekenen. Alles wat ik bestelde stond "op voorraad".
Op 27 november twee mails dat de twee bestellingen verwerkt worden, na een paar uur gevolgd door een mail van zoobio.nl over de eerste bestelling omdat de brokken (hondenpepernoten!) en flosjes niet leverbaar waren. Mail was in het Engels, van zoobio.NL van een mevrouw met een Nederlands aandoende naam.
Lekker op tijd dus heb ik deze bestelling laten annuleren. Twee dagen later had ik wel m'n geld terug. Pluspuntje.
Over de tweede bestelling had ik op 4 december nog niets gehoord, dus heb ik die ook maar geannuleerd. Prompt kwam er een mail, weer van zoobio.nl, zelfde mevrouw, in het Engels, dat het ze enorm speet en dat ik binnen twee dagen mijn geld terug krijg. Pluspuntje.
Maar nog prompter had ik al een mail van Pets-Expert.nl dat de bestelde goederen niet leverbaar waren en daarom mijn bestelling geannuleerd werd. Pardon?
NB: Alle genoemde artikelen staan nog altijd "op voorraad" op deze site.

Een mooi product.
Een mooi product dat je overal neer kunt zetten.

Antwort von Pets-Expert.nl
Ik heb op 6 november een bestelling…
Ik heb op 6 november een bestelling gedaan van 184 euro. Tot op vandaag is er nog niks geleverd , ik krijg wel mails dat er een gedeelte van de bestelling niet voorradig is en dat ik geduld moet hebben. Waarom verkopen ze dan deze artikels als ze toch niet geleverd kunnen worden. Elke dag krijg ik wel reclame van hun over black Friday en dat er kortingen zijn.
Ik ben het wachten beu en hoop dat mijn bestelling de volgende week word geleverd.
De bestelling is nu verstuurd op 29 november maar ik heb ze nog niet..
Deze firma raad ik niemand aan met hun wangedrag en onnozele mails.

Antwort von Pets-Expert.nl
Goede en snelle levering van het…
Goede en snelle levering van het hondenhek

Antwort von Pets-Expert.nl
Pas na weken wachten levering van twee…
Pas na weken wachten levering van twee ballen die in vrijwel iedere dierenwinkel ruim voorradig zijn. Reageren niet op vele pogingen tot contact totdat gedreigd werd met aangifte bij de politie. Het ziet er niet naar uit dat we van deze webshop vaste klant gaan worden. GEEN AANRADER

Perfect
Na het lezen van de reviews dacht ik; het komt nooit goed met de bestelling, maar ik heb de halsband voor de hond en kattenvoer keurig ontvangen. De bestelling werd netjes bevestigd, ik heb ook gewoon een track and trace code ontvangen. Vrijdag 2 nov besteld dinsdag 6 nov email dat het verstuurd is en donderdag 8 nov had ik de bestelling binnen. Compliment voor de afhandeling, geen problemen ondervonden met deze webwinkel. Ik zou volgende keer gewoon weer bestellen hier.

Prima service
Na het lezen van de reviews dacht ik; het komt nooit goed met de bestelling, maar ik heb de halsband voor de hond keurig ontvangen. De bestelling werd netjes bevestigd, ik heb ook gewoon een track and trace code ontvangen en omdat het uit Duitsland komt moet je iets langer wachten, maar dat is niet raar. Na 2 weken had ik de bestelling binnen. Compliment voor de afhandeling, geen problemen ondervonden met deze webwinkel. Ik zou volgende keer gewoon weer bestellen hier.

Grote pluim
Grote pluim! Spulletjes netjes en compleet binnen. Op 1-11-2018 besteld zojuist 6-11-2018 alles al binnen gekregen , kat blij ik blij😁

Prima
Geen reactie op mijn mailtjes voor een verkeerd onderdeel in de bestelling en ook niet te bereiken per telefoon. Naast het verkeerde onderdeel was het product goed. Na 4 weken reactie gehad met excuses.

Snelle en nette verzending

Zeer zeer zeer slecht
Zeer zeer zeer slecht. Niet te spreken over pets-experts. Wilden dure krabpaal die we hadden gekocht retour zenden. geven niet thuis, worden niet terug gebeld helemaal niets. Geen contact te krijgen. Te bizar voor woorden.

Antwort von Pets-Expert.nl
Slechte service! Geen levering! Geen reactie!
Op 12 oktober 2018 bestelling geplaatst en betaald. Kreeg op 17 oktober een email dat mijn bestelling spoedig verzonden zou gaan worden. Op 27 oktober een email gestuurd wanneer ik mijn pakket kan verwachten, geen antwoord en nog steeds geen pakket. Dit is de eerste en laatste keer dat ik bij Pets-Expert iets besteld heb. Kan overal mijn geld kwijt en hoef ik niet zo lang op mijn bestelling te wachten. Zeer slechte service!

NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MEER PETS EXPERT
Op 4 september een bestelling geplaatst: grote kattenbak, ook nog eens eens een special edition. Een week later bestelling ontvangen. Bij uitpakken blijkt er een defect te zijn, direct gemeld via mail en website.
Heel veel mails gestuurd, geprobeerd te bellen. Je krijgt amper reactie, tot niet. Uiteindelijk de kattenbak via marktplaats kunnen verkopen.
Helaas zag ik de reviews pas nadat ik de bestelling had ontvangen, echt stom! Maar te goeder trouw besteld omdat de website er gelikt uit ziet.
Maar nooit maar dan ook nooit meer Pets expert. Al wordt het in de loop der jaren de beste en de goedkoopste webshop, maakt me niets uit. Ik bestel NOOIT meer! De medewerkers kunnen nog wel even opleiding volgen hoe om te gaan met bestellingen en klachten. For the record: Daar heb je gewoon speciale trainingen voor!

Antwort von Pets-Expert.nl
Nooit meer bestellen bij Pets-Expert!
Op 18 oktober 2018 bestelling geplaatst en betaald. Kreeg op 23 oktober een email dat mijn bestelling spoedig verzonden zou gaan worden. Op 25 oktober een email gestuurd wanneer ik mijn pakket kan verwachten, geen antwoord en nog steeds geen pakket. Dit is de eerste en laatste keer dat ik bij Pets-Expert iets besteld heb. Kan overal mijn geld kwijt en hoef ik niet zo lang op mijn bestelling te wachten. Zeer slechte service!
Onderstaande reactie van Pets-Expert kwam nadat ik een review op Trustpilot had geplaatst. Heel veel blablabla aan de telefoon en of ik niets aan mijn review wilde doen want één ster is toch wel heel weinig. Mijn bestelling zou zo spoedig mogelijk verzonden worden en twee dagen later heb ik nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen terwijl de artikelen wel op voorraad zijn zo werd mij gezegd aan de telefoon. Nu weet ik niet wat zo spoedig mogelijk is in de visie van Pets-Expert maar in mijn visie hadden de artikelen al verzonden kunnen zijn. En natuurlijk wil ik mijn review wel herzien. Ik maak er een dikke -1 ster van.

Waardeloze service
Waardeloze webshop. reageren niet of heel laat op email zonder verdieping in de inhoud. Producten besteld en liggen nu bij DHL. Zijn blijkbaar zoek. Onderzoek moet worden ingesteld door Pets-Expert echter reageren nergens op. Duidelijk dat dit de eerste en laatste bestelling is geweest en ik Pets-Expert nooit zal aanbevelen!!

Antwort von Pets-Expert.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.