Man føler sig velkommen i butikken hver gang man kommer derind. Det er dejligt med deres store udvalg af godbidder, legetøj og diverse udstyr. Priserne ligger på et fornuftigt niveau hvor alle kan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en masse godbidder og noget aktivitetslegetøj mandag aften og modtog det allerede onsdag 👍 Lækkert med kvalitets ting til en god pris og et bredt udvalg. Helt klart ik sidste gang jeg be... Mehr ansehen
Yder utrolig god service. Bestilte halsbånd og plastik hundetegn, der gik desværre lidt lang tid (med plastik skiltene) pga leverandør svigt. Men petdelux sendte midlertidige skilte (modtog to dage ef... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt igennem fantastisk og meget personlig engageret service. Det blev udvist stor interesse for mit køb hele vejen igennem; også selvom det ikke var en kæmpe ordre. Købte en del kattelegetøj også, og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min vision med Petdelux er at levere kvalitetsbevidste produkter. Dit kæledyrs velvære, pleje og trivsel er i fokus hos Petdelux, jeg ved det kan være udfordrende, at finde de rigtige produkter, som gavner dit kæledyr bedst muligt. Derfor har jeg sat alt ind på at undersøge markedet og gennem teste mine produkter, så jeg kan sikre de bedste kvalitetsprodukter.
Bygager 57, 7190, Billund, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
hej
kan varmt anbefale at man handler her..
man får varerne hurtigt og kvaliteten er god og et sted jeg ville handle igen

Antwort von Petdelux.dk
Super god service og en super hurtig levering - bestilte søndag og har allerede modtaget tirsdag :)
En rigtig god side og handle på + det er mega billigt :)
Og er der noget mere skønt at åbne sin pakke også er den fyldt med en masse ekstra godter (vareprøver) min hund var ihvertfald glad!! :D
Bestemt ikke sidste gang jeg handler her!! :)

Antwort von Petdelux.dk
Bestilte et hundetegn og et kattetegn (begge graveret selvfølgelig) lørdag eftermiddag.
Lørdag aften fik jeg et forslag til en ændring i teksten på begge tegn.
Mandag morgen lå der de i min postkasse..
Super arbejde og så graverer de tegnene gratis..
Og der var desuden også gratis vareprøver i pakken mega gode og både hunden og katten elsker dem så godbidderne kan også varmt anbefales

Antwort von Petdelux.dk
rigtig god netbutik. Mange gode produkter til billige penge. Kan klart anbefales

Antwort von Petdelux.dk
Hurtig og præcis levering, og et udmærket udvalg i især godbidder og tyggeting til hunde.

Antwort von Petdelux.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.