Petdelux.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man føler sig velkommen i butikken hver gang man kommer derind. Det er dejligt med deres store udvalg af godbidder, legetøj og diverse udstyr. Priserne ligger på et fornuftigt niveau hvor alle kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en masse godbidder og noget aktivitetslegetøj mandag aften og modtog det allerede onsdag 👍 Lækkert med kvalitets ting til en god pris og et bredt udvalg. Helt klart ik sidste gang jeg be... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yder utrolig god service. Bestilte halsbånd og plastik hundetegn, der gik desværre lidt lang tid (med plastik skiltene) pga leverandør svigt. Men petdelux sendte midlertidige skilte (modtog to dage ef... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk og meget personlig engageret service. Det blev udvist stor interesse for mit køb hele vejen igennem; også selvom det ikke var en kæmpe ordre. Købte en del kattelegetøj også, og... Mehr ansehen

1. Zoohandlung
  2. Geschäft für Heimtierbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Min vision med Petdelux er at levere kvalitetsbevidste produkter. Dit kæledyrs velvære, pleje og trivsel er i fokus hos Petdelux, jeg ved det kan være udfordrende, at finde de rigtige produkter, som gavner dit kæledyr bedst muligt. Derfor har jeg sat alt ind på at undersøge markedet og gennem teste mine produkter, så jeg kan sikre de bedste kvalitetsprodukter.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

PRØV dem de er super

Har lige fået mine vare fra PETDELUX , er meget tilfreds varene kommer dagen efter du har bestilt dem, og så er pakken pink farvet man bliver i godt humør når man henter den, og alle varene er pakket ind hver for sig. Sidst men ikke mindst så får man en personlig hilsen og små vare prøver Fedt. Du skulle prøve det :-)

26. März 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak for den super fede bedømmelse Tina, den er vi helt utrolig glade for :-D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service og kvalitet i top

Fantastik gode produkter og en flot service, og en hurtig levering.
Her er stedet man handler mere en en gang, man får en særdeles god vejledning , og jeg vil helt sikkert anbefale denne webshop til alle jeg kender med dyr.

24. März 2014

Tusind tak Bente :-) Det er vi rigtig glade for at høre

Fantastisk service!

Jeg har handlet et par gange hos Petdelux.dk og jeg kan kun sige, at service niveauet er virkelig højt. De har et stort udvalg, de billigste priser jeg længe har set, og utrolig hurtig levering. Jeg bestilte mandag morgen og fik varene tirsdag eftermiddag. Jeg har allerede anbefalet Petdelux til flere og vil fortsætte med at gøre det!

22. März 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Susan det er virkelig fedt at høre du har været tilfreds med dine køb, sikke en flot bedømmelse, den er vi utrolig glade for :-D

Super!!

Super servide, hurtig levering. Der er INTET at klage over. Ikke sidste gang jeg handler der :)

27. Februar 2014

Tusind tak Sheila rigtig dejlig bedømmelse :-D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

INTET MINDRE END PERFEKT!

Bestilte om aften og dagen efter modtog jeg en sms fra Post Danmark at pakken var på posthuset og klar til at blive afleveret på adressen blev ret overrasket.
Så levering med lynets hats fantastisk!
Da pakken er åbnet ligger der en masse lækre gratis prøver til vovsen som faldt i god jord, alt var pakket meget fint ind og fik alt det jeg bestilte og det jeg bestilte passede min hund helt perfekt.
Super priser super service, jeg handler gerne hos jer i igen

25. Februar 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Christinna helt fantastisk bedømmelse at sidde og læse, den er vi rigtig glade for :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lynhurtig og fantastisk service :)

Mindre end 10 min efter afsendelsen af min ordre til Petdelux fik jeg både sms & mail om at de valgte farver i katte legetøjet ikke var på lager .Jeg fik samtidigt tilbudet et stort udvalg af alternative farver, sendte en svar sms og næste dag kunne jeg hente pakken på postudleveringen. Super!!

Katten er igen aktiv (utrolig for det dovne dyr)

15. Februar 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Cherie for en utrolig fin bedømmelse, den er vi rigtig glade for :-)

Fantastisk :)

Jeg har kun gode ting at sige, gode priser, hurtig levering og fantastisk venlig service. Helt klart et godt sted at handle ind til sine kæledyr. :)
Mvh Line Weber.

12. Februar 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Line for den rigtig flotte anmeldelse, det er så dejligt at høre fra glade kunder :-)

Eminent !!!

Det kalder jeg førsteklasses service .
Kan kun anbefales .

12. Februar 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Gitte det er rigtig dejligt at høre :-)

SUPER

jeg havde varene dagen efter bestilling, levering endda med et par ekstra små smagsprøver til mine hunde - dem vil jeg helt sikkert handle hos igen

8. Februar 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Annette vi er rigtig glade for du har været tilfreds :-)

Super service👍

Hurtig levering og de ordner selv ændringer i ordre og alt stemmer.
Man får mange ekstra gaver med og en super service.

7. Februar 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Ann vi er rigtig glade for at høre du har været tilfreds :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

total godkendt service og produkter :)

vil uden tvivl kunne anbefale petdelux, det er rigtig lækre produkter, til ikke så mange penge, jeg er rigtig glad for de ting jeg har købt, og i hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller der fra :)

4. Februar 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Line så fed bedømmelse at læse, den er vi super glade for og det er rigtig dejligt du har været tilfreds :-)

Fantastisk virksomhed!

Alt er bare i tip top! Hurtig levering og god serive! Petdelux er absolut den side jeg foretrækker at shoppe ting til mine hunde! God kvalitet til billige penge!
Altid gode tilbud til hver en smag. Ville klart anbefale petdelux videre til venner og bekendte! :-)
Super dejligt i smider små gaveposer i, så kan man prøve noget nyt, næste gang der skal bestilles ;-)

forresten når jeg har handlet hos jer, har jeg brugt denne email miamynthepetersen@live.dk ;-)

30. Januar 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Mia dejlig bedømmelse, vi er rigtig glade for at høre du har været tilfreds med at handle på petdelux.dk

fantastisk service

Fantastisk sted at bestille hunde ting fra. Elsker det store udvalg og gode tilbud. Det klart min ynglings side at bestille fra og Gør det jævnlig da der bruges en del til en hvalp :) ! Anbefales 110% helt sikkert. Så gå i krig og kig på udvalget :)

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Maja for en helt fantastisk bedømmelse, super dejlig at læse - det er vi rigtig glade for at høre :-D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan anbefales, varene er god kvalitet til rimlige priser

de par gange jeg har bestilt fra Petdelux, produkterne er af god kvalitet, leveringen gik hurtigt, og hyggeligt med de små gaveposer der kom med.
Langt fra sidste gang jeg bestiller derfra.

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Stine vi er rigtig glade for at høre du har været tilfreds og super dejlig bedømmelse, den er vi meget glade for :-)

Pink

Kan kun anbefale petdelux. Hjemmesiden er nem og gå til og finde hvad du leder efter og varen kommer hurtigt så ud fra det jeg har oplevet er jeg meget tilfreds.

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Sabrina for den meget fine bedømmelse :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

perfekt service og hurtig levering

Helt igennem super service også selvom postdanmark fejlede fik jeg en helt igennem super og hurtig tilbagemelding. Det anden gang jeg handler her men bestemt ikke den sidste :)

9. Januar 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak My det er så dejligt at høre du er tilfreds med at handle hos Petdelux, det vi utrolig glade for at høre.

Det var hurtigt!

Hurtig levering og varen var præcis som forventet.

9. Januar 2014

Tusind tak Jeanette for den fine bedømmelse :-D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det virkede ... også i juletravlheden !!

21. december lægger jeg en lille ordre på bl. a. 3 hundetegn.

Jeg har et spørgsmål til fragten, tænker jeg spørger, men forventer egentlig intet svar ... det er lørdag eftermiddag, det er 3 dage før juleaften!

Svaret (endda et rigtig fint svar) klikker ind i min mailboks kort tid efter samme dag, forsendelsen går strygende OG jeg får fine små poser af alt muligt meget hunde-interessant med i pakken ;)

Forventninger fører tit til skuffelse, jeg plejer at sige, at de som minimum kan blive indløst ... men hov, når man IKKE forventer, men FÅR, så rammer det altså rigtig godt i maven, som noget, der kun kan anbefales videre ;)

Jeg vil nu til mine kommende hvalpekøbere anbefale god service fra Pet de Lux !

Kennel Absoluna's & Lene

6. Januar 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Kennel Absoluna's for en utrolig fin og dejlig bedømmelse - Det vi rigtig glade for at høre.

Fantastisk kundeservicering.

Jeg bestilte nyt hundetegn p.g.a. flytning, og blev straks kontaktet fordi der var for mange tegn i min bestilling. PETDELUX kom med et glimrende forslag som jeg accepterede. Allerede dagen efter modtog jeg det bestilte hundetegn med perfekt og fin gravering, sammen med 4 små smagsprøver på godbidder til hunden. Det er service i topklasse, og så oven i købet en billig vare med gratis levering. Kvaliteten fejler absolut intet

28. November 2013

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Lonny for den fine bedømmelse, rigtig dejligt at høre :-)
- Vi har først lige opdaget man kunne komme ind og svare og sige tak

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr