Petdelux.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man føler sig velkommen i butikken hver gang man kommer derind. Det er dejligt med deres store udvalg af godbidder, legetøj og diverse udstyr. Priserne ligger på et fornuftigt niveau hvor alle kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en masse godbidder og noget aktivitetslegetøj mandag aften og modtog det allerede onsdag 👍 Lækkert med kvalitets ting til en god pris og et bredt udvalg. Helt klart ik sidste gang jeg be... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yder utrolig god service. Bestilte halsbånd og plastik hundetegn, der gik desværre lidt lang tid (med plastik skiltene) pga leverandør svigt. Men petdelux sendte midlertidige skilte (modtog to dage ef... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk og meget personlig engageret service. Det blev udvist stor interesse for mit køb hele vejen igennem; også selvom det ikke var en kæmpe ordre. Købte en del kattelegetøj også, og... Mehr ansehen

1. Zoohandlung
  2. Geschäft für Heimtierbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Min vision med Petdelux er at levere kvalitetsbevidste produkter. Dit kæledyrs velvære, pleje og trivsel er i fokus hos Petdelux, jeg ved det kan være udfordrende, at finde de rigtige produkter, som gavner dit kæledyr bedst muligt. Derfor har jeg sat alt ind på at undersøge markedet og gennem teste mine produkter, så jeg kan sikre de bedste kvalitetsprodukter.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

kun 5 stjerner !!!

Tusind tak for god service og lynhurtig forsendelse - anbefaling til alle mine venner og bekendte - desværre kun 5 stjerner da der ikke var flere

24. August 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak for en helt fantastisk anmeldelse :-D

Imponerende god service

Vi har igen haft en dejlig oplevelse at handle med Petdelux. Hurtigt, effektivt og som altid venlig betjening. Vi fik endda møgvejrsrabatten, selv om jeg havde glemt at skrive den på ordren. Og lækre smagsprøver til hunden.

Min mand, hunden og jeg kan varmt anbefale Petdelux. Man bliver i godt humør af at handle der.

11. August 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse :-D Den er vi rigtig glade for og det er super dejligt at høre, at i har været glade og tilfredse :-D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ubeskrivelig skøn personlig service :-)

Første gang jeg har besøgt Petdeluxe var nok den bedste oplevelse længe på nettet, så effetiv en service, uden bøvl overhovedet, og super respons, hvis man som køber har lavet en fejl i sin ordre :-) Det er tit og ofte jeg har haft bøvl med andre hjemmesider, men IKKE på Petdeluxe, og tak for det Michelle :-)

6. August 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak for en helt utrolig flot anmeldelse :-D Den takker vi mange gange for og vi er rigtig glade for, at vi har kunnet give dig en god oplevelse her hos Petdelux :-D

vh.
Michelle
Petdelux/DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fede ting og fantastisk service

Jeg købte en helt masse blandet, hundetegn, halsbånd, legetøj og guffer. Da jeg fik min pakke var der en dejlig overraskelse af små guffer til min Marco. Halsbåndet havde jeg dog bestilt for stort, jeg henvendte mig til Petdelux pr. mail og modtog svar kort efter, det gik super nemt med at få det byttet :-D Jeg har kun rosende ord til Petdelux og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

5. August 2014

Antwort von Petdelux.dk

Det da bare super fedt at høre Karoline :-D Tusind tak for den flotte anmeldelse :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet til billige penge

Bestilte i foregårs om aftenen og har modtaget pakken idag. Jeg havde et ønske til gravering på hundetegn, som ikke kunne lade sig gøre med de tegn der var til rådighed og skrev til dem. Samme aften modtager jeg forslag til gravering og 2 dage efter har jeg modtaget både halsbånd og hundetegn. Lækker kvalitet til billige priser. Super hurtig og venlig behandling og så fik den lille hund smagsprøver med i pakken, et sikkert hit. Vil helt sikkert bruge dem fremover.

23. Juli 2014

En rigtig positiv oplevelse

Jeg bestilte lørdag et navneskilt og en halsrem til katten, senere fik jeg lørdag aften en mail om, at jeg kunne spare 21 kr hvis jeg valgte at få det sendt i en boblekuvert, det gjorde jeg og allerede mandag lå det i postkassen og derudover en masse forskellige godbidder til katten, som pænt delte med hunden, men en service langt udover hvad man forventer så jeg vender helt sikkert tilbage :)

8. Juli 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak for de utrolig flotte ord og en fantastisk anmeldelse :-D

Sikke en fornøjelse!

Jeg har modtaget nogle rigtig gode produkter, en super hyggelig pakke og godbidder, der bare lige er i øjet. Det er sådan en gennemført mums oplevelse. Tak for det. :O)

30. Juni 2014

Det lyder super godt Ann - Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse :-D

klart 5 stjerner

Bestilte et hundetegn onsdag, havde det i postkassen torsdag. Lækre gratis godbider, som min hund elskede :-) Vil klart handle hos PETdeLUX igen.
Fik mere end jeg forventede så meget tilfreds.

27. Juni 2014

Antwort von Petdelux.dk

Super skønt at høre Lotte :-D :-D :-D Tusind tak for den super flotte anmeldelse :-D

God service...

Det hele fungerede bare... :)

15. Juni 2014

Det lyder super godt Heidi - Tusind tak for en flot anmeldelse :-D

Perfekt

Super god service hurtig levring gode priser. Og man føler sig velkommen og vil handle igen og det vil jeg helt sikket gøre

22. Mai 2014

Det vi rigtig glade for at høre :-D Tusind tak for den flotte anmeldelse :-D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ronja-Hvidnakke-Mason og Liva med familie takker

Hold da op. Hvilken hurtig ekspedition og godbidder til alle 4 Cavalier. En lille håndskreven hilsen for at fortælle at der er godbidder til alle 4. Det takker vi for. PS det bliver ikke sidste gang , vi handler hos jer. Rigtig god sommer. Mvh Bente Kjær

20. Mai 2014

Antwort von Petdelux.dk

Hvor er det super dejligt at høre i har været tilfredse :-) Det er vi rigtig glade for at høre - Tusind tak for den flotte anmeldelse og mange gange i lige måde :-D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig rar oplevelse :o)

Købte ind til mine misser; godbidder og legetøj. Gode priser. Modtog pakken hurtigt og vedlagt var masser af gratis smagsprøver på godbidder. Alle prøverne var i 3 eksemplarer - for ud fra min ordre tænkte man, at jeg nok havde 3 katte. Det var da bare så fint og sødt - og misserne siger tak for gufferne :o)

10. Mai 2014

Antwort von Petdelux.dk

Hvor er det dejligt at høre Anette - Tusind tak for den utrolig flotte anmeldelse :-D

FANTASTISK SERVICE

Jeg bestilte søndag aften en masse hundetilbehør til mine dejlige vapser :-)
Mandag eftermiddag får jeg så en privat besked fra en medarbejder fra Petdelux, at pengene ikke var gået ind. I dag kom der så styr op hele, og min pakke skulle meget gerne komme imorgen:-)
Aldrig har jeg oplevet så god service over for sine kunder. At firmaet selv tager kontakt til en. Det er bare super god stil! Kan klart anbefales :-)

6. Mai 2014

Antwort von Petdelux.dk

Hej Michelle. Sikke en fantastisk dejlig anmeldelse du har skrevet :-D Tusind tak for de utrolig flotte ord :-D

Fantastisk service....!

jeg bestilte søndag aften 3 hundetegn, og allerede tirsdag morgen var de med posten.... de er super flotte rigtig lækker kvalitet, og ikke nok med det, så var der da også lige en lille lækker overraskelse fra petdelux, til mine dejlige vovser.....:)
det er en super service , de er hurtige, og jeg vil til hver en tid handle med petdelux igen..... kan kun anbefales til alle der gerne vil forkæle deres bedste ven.....
DERFOR 5 STORE STJERNER MED PIL OP AD.........!

18. April 2014

Tusind tak for den flotte anmeldelse :-D Super dejligt at læse :-D

Her er altid 5 stjerner til butikken

Der er altid god service og en lille guf med til hundene, super gode priser og hurtig levering, anbefaler ofte andre at handle der

4. April 2014

Antwort von Petdelux.dk

Det at da bare super fedt at høre Claus :-D Tusind tak for den flotte anmeldelse :-D

SUPER GOD SERVICE

For første gang, da bestilte jeg en masse ting til min nye hvalp bl.a. et hundetegn, hvor der ikke var plads til at skrive mere, end ejerens og hundens navn, samt adresse. Dagen efter jeg havde bestilt varerne, fik jeg et opkald fra Petdelux, om jeg ikke vil have et telefon nr. stående på trods af, der ikke var flere felter tilbage at udfylde i. Petdelux gav mig simpelthen et tilbud, som ekstra service,at lave en ekstra gravering med tlf.nr.på., bedre service kan man vist ikke få, og det gode er, at det ikke er dyrt i forhold til andre.
Derfor kan jeg kun anbefale denne hjemmeside, som er både troværdigt og brugervenligt for en ny kunde.
PS: fik endda ekstra godbidder som smagsprøver... :) min vuffer elsker dem!!

4. April 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Anna for en utrolig flot anmeldelse :-D den er vi virkelig glade for :-D

SUPER SUPER

Det var første gang jeg bestilte varer ved petdelux. Da nogen af varerne var udsolgt fik jeg allerede inden for et par timer en mail. om at jeg kunne få pengene tilbage eller andre varer. Jeg valgte at få andre varer. Det er så dejligt at have fundet en forretning hvor service og god kundepleje står 100% i kundens favør. Jeg fik mere end jeg havde betalt for og lækre godbids prøver til hundene. Tusind tak for fantastisk betjening, det er ikke sidste gang jeg handler her.
mvh. Vibse fra Faaborg

2. April 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse Vipse... Det er så dejligt at læse du har været tilfreds, specielt med servicen, det vi rigtig glade for at høre :-D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et pænt stykke over forventning

Søgte efter et billigt hundetegn og faldt over Petdelux. Meget billigt messing hundetegn inkl gravering på begge sider og forsendelse lyder for godt til at være sandt. Efter én hverdag modtag jeg varen. Hundetegnet var et super flot i skinnede og kraftigt messing. Graveringerne var tydelige og ensartede. Har før betalt det tredobbelte andre steder for noget der var dårlig kvalitet, men det er slut nu :-)

2. April 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak Steen - Det er virkelig en flot anmeldelse at få, den er vi super glade for og det er rigtig dejligt at høre du har været tilfreds med købet :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

er fuldt ud tilfreds, vil rigtig gerne anbefale dem til andre.

Jeg har lige modtaget min varer fra petdelux, den farve jeg gerne ville have i sele var udsolgt og derfor ville de meget gerne bestille den hjem, trods det var der rigtig hurtig levering og gode godther med til hunden. God service og rigtig god betjening og god vejledning. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Petdelux.dk.

1. April 2014

Antwort von Petdelux.dk

Tusind tak for den flotte bedømmelse Lone :-D Vi er bare super glade for at vi kunne hjælpe og det er rigtig dejligt at høre du har været glad for vores service :-D

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr