I cannot really say anything about his work and his skill, although I would really like to. But we never got the chance to work together. Michael was recommended to me by a former member of the D... Mehr ansehen
Jeg har brukt Michael til bikefit på min landeveissykkel og er veldig glad for resultatet. Profesjonell, dyktig til å svare på spørsmål om hvorfor han gjør de forskjellige ting og følger også opp ba... Mehr ansehen
Super vejledning & indstilling af både racer & tri cykel! Michael ved helt sikkert hvad han snakker om, og jeg kunne allerede dagen efter mærke en markant fremgang på cyklerne. Michael var samtidig ut... Mehr ansehen
Min datter blev bikefit'et for første gang. Hun havde tidligere på året været involveret i et biluheld, og fået et piskesmæld hvilket betød at hun næsten ikke cyklede i 6 mdr. Hun havde mange smerte... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Michael er super dygtig!
Jeg har aldrig haft det bedre på en cykel!
Imødekommende BikeFitter!
Det har været en positiv og varm oplevelse, som jeg kun kan anbefale. Michael deler glad ud af sine erfaringer og inviterer ind til en samtale der handler om at blive bedre. Det var tydeligt igennem 3 timer, at Michael har fokus på detaljerne og er tilstede for at give god service. Cyklen bliver justeret efter dine behov, og man går derfra med fornyet energi. Kan varmt anbefales, det er alle pengene værd!
Dybdegående og effektiv bikefit
Havde stor fornøjelse af at få lavet et bikefit samt et par såler hos peakpower. Proffesionel og engageret service. Jeg har siden mit bikefit ikke haft samme knæproblemer som tidligere, og tilmed slået mine wattrekorder :) kan klart anbefales.
Kan varmt anbefales!
Michael er yderst behagelig og grundig og meget professionel. Han gik gennem alt på cyklen/skoene og justerede de steder hvor der var behov. Jeg kan mærke en kæmpe forskel og det var absolut alle pengene værd! Det bliver også ham jeg vælger næste gang der skal justeres noget :-)
Jan Christiansen - Bikefit
Bikefit hos PeakPower, Tårnby - Lever til fulde op til min forventninger. Michael er meget professionel, og deler ud af sin store cykel erfaring. Går ikke mindst meget op i detaljerne ifm. alle de justeringer han foretog på min cykel/cykelsko.
Jeg kan varmt anbefale at tage kontakt til PeakPower/Michael for udførsel af som i mit tilfælde få udført et BikeFit.
Super service!
Udover at min cykel blev bikefittet fik jeg også en god snak med Michael, hvor jeg kunne få svar på mange af de spørgsmål jeg ikke har kunne få svar på andre steder. Både inden for cykling og Triatlon. Kan klart anbefales!
Bikefit hos PeakPower
Michael giver sig tid til at tale bikefit'et igennem og til prøve forskellige muligheder med cyklen af. En god oplevelse, der får én til at se frem til, at komme ud på landevejen.
god servis
fik sat jernhesten op to date, og glæder mig til at få øvet med de nye ændringer. kan varmt anbefalede det!
Bikefit hos Peakpower
Jeg har fået indstillet min tri cykel optimalt, så jeg sidder behageligt uden ømhed i skuldre eller nakke. Sidder nu godt forover og kan føre energien ned i benene.
Klamper på cykelsko blev ligeledes indstillet, som jeg tydelige kan mærke efterfølgende giver mig et bedre tråd (kadance).
Michael er yderst kompetent og professionel.
Kan kun give de bedste anbefalinger!
Kompent og troværdig
Jeg har for nyligt været inde hos Michael
Skulle have forvandlet min Racer om til en tri-racer :D
Jeg fik lavet speciel såler til mine cykelsko, som gik smerte frit, som jeg er super glade for :D
Jeg har kun rosende ord og kan varmt anbefale ham til alle
Super service og meget kompetent!
Har kun rosende ord om min oplevelse hos Michael, jeg fik lavet et grundigt Bike Fit på min racer, den sidder lige i skabet. så tri cyklen skal helt sikkert os have en tur & så er prisen yderst rimelig.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.