I cannot really say anything about his work and his skill, although I would really like to. But we never got the chance to work together. Michael was recommended to me by a former member of the D... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Super vejledning & indstilling af både racer & tri cykel! Michael ved helt sikkert hvad han snakker om, og jeg kunne allerede dagen efter mærke en markant fremgang på cyklerne. Michael var samtidig ut... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bikefit hos Peakpower
Har fået optimeret min position på landevejscyklen og enkeltstartscykelen hos Peakpower. Jeg er meget tilfreds med servicen og sidder bedre på cyklen end nogensinde før.
100 % i orden service
100 % i orden service! Jeg fik bikefittet min tricykel og endte med en masse nye justeringer og detaljer, som jeg allerede under fittet kunne mærke glæde ved. Stor ros herfra og uden tvivl fem stjerner. Vil til hver en tid vælge PeakPower.
Fantastisk kvalitet af både bikefit og…
Fantastisk kvalitet af både bikefit og træning.
Super god service!
Jeg har fået lavet et bikefit hos Michael i PeakPower, og det var ganske enkelt i top! Virkelig behagelig stemning og Michael er rigtig dygtig til at indstille og give gode råd. Jeg glæder mig til at komme igen.
Jeg fik lavet bikefit hos peakpower i…
Jeg fik lavet bikefit hos peakpower i efteråret. Jeg kan varmt anbefale Michael Smith Larsen service til alle som gerne vil køre lidt stærkere og sidde bedre på cyklen. Tak for hjælpen.
Bikefit efter færdelsuheld
Min datter blev bikefit'et for første gang. Hun havde tidligere på året været involveret i et biluheld, og fået et piskesmæld hvilket betød at hun næsten ikke cyklede i 6 mdr. Hun havde mange smerter i nakken nå hun sad på cyklen. Efter et bikefit hos Michael, kunne hun ny cykle igen uden de store smerter, hvilket fortæller mig at pengene er givet godt ud når man kommer til at sidde rigtigt på sin cykel.
Vi vender tilbage på et opfølgende fit.
Godt bikefit hos PeakPower
Fik et bikefit hos Michael gennem mit team og er meget tilfreds. Yderst kompetent med godt og sagligt input og ændringer og hele tiden god kommunikation mht. egen feedback og hvad ændringerne skulle gøre.
Stor professionalisme
Stor professionalisme. Kan kun anbefales!
Her får du værdi for pengene og er i gode hænder!
Vi var to som skulle have et bikefit. Mit eget var 2. gang (1.gang var hos en anden bikefitter), og var et update fit. Michael er virkelig sympatisk og kompetent. Mange gode indspil til nøgleparametre (herunder sadel højde, placering, hældning, klampe placering/kile/indlæg, styr højde, bredde, greb) koblet sammen med den fysiologiske (muskulære påvirkning) og cykelmæssige (trådets power) indsigt. Betyder at du føler dig i sikre hænder. Pengene er derfor givet godt ud. Min makker's bikefit var 2. gang hos Michael, men på ny cykel. Her var der ret mange justeringer og fysiologiske input i spil. Dialogen med Michael er konstant for at bringe et godt og fælles resultat frem, dvs han er god til at lytte. Vi kommer igen, når der er nye udfordringer i fremtiden.
Bikefit på den fede måde.
Bikefit på den fede måde.
Jeg har fået lavet Bikefit et par gange hos Peak Power og kan kun give ham mine bedste anbefaling.
Med en cykeltid på 5 timer og 6 min under Copenhagen Ironman siger det nok det meste, at cyklen var indstillet korrekt! Takker
peakpower træning hos Michael Smith Larsen Rykker MAX
jeg har været igennem et trænings program hos Michael, og det har været en super god oplevelse, han formåede virkelig at flytte mit niveau på en cykel. Og her efter at trænings sessionen er ophørt, cykletræner jeg stadigvæk efter hans dessinger.
både min kone og jeg har fået bikefittet vores cykler og det er også til 5*
Michael er meget grundig og fortællende…
Michael er meget grundig og fortællende i alt hvad han gør til Bikefit. Han har selv meget erfaring og er derfor meget troværdig. Han giver sig tid til spørgsmål og stopper først når man er helt tilfreds. Jeg vil gerne anbefale Peak Power til andre der søger et Bikefit.
Altid en kæmpe fornøjelse
Altid en kæmpe fornøjelse at komme forbi peakpower til justering af cyklen. Michael er virkelig kompetent og har meget erfaring med træning, kost og bikefit.
Michael er virkelig kompetent med sin…
Michael er virkelig kompetent med sin erfaring som cykelrytter og teoretiske viden. Han laver en grundig analyse og retter til så position bliver optimal
Kompetent og professionel stykke…
Kompetent og professionel stykke arbejde. Michael er grundig i sin analyse og har focus på ting som man ikke selv bemærker , så som om det styr man kører med i dag nu er det rigtige i forhold til den position man sidder på cyklen.
Jeg er meget tilfreds med det bikefit…
Jeg er meget tilfreds med det bikefit jeg har fået hos Peakpower. Michael er meget kompetent og god til at lytte således at man finder frem til det rigtige position på cyklen.
Virkelig god oplevelse og kompetent…
Virkelig god oplevelse og kompetent gennemført. Kan klart anbefales for korrekt indstilling af cykel.
Profesjonell oppfølgning
Jeg har brukt Michael til bikefit på min landeveissykkel og er veldig glad for resultatet. Profesjonell, dyktig til å svare på spørsmål om hvorfor han gjør de forskjellige ting og følger også opp bagefter for å sikre at resultatet er blitt som ønsket.
Kan varmt anbefales.
Bedste bikefit til dato!
Jeg kan varmt anbefale Michael som bikefitter. Dette er 3 bikefit (første hos MIchael) over en periode på 5-6 år, og jeg har aldrig siddet mere komfortabelt før. Væk er spændingerne i baglår samt sovende fødder og ømme håndflader.
Michael er god til at fortælle undervejs hvad han gør og hvorfor han gør det. Også er han meget ærlig omkring hans anbefalinger til udskiftning af udstyr, uden at være den irriterende sælger der vil have mere ud af folk.
Kommer klar igen når cyklen skal opgraderes.
En super god service
En super god service, og en rar fornøjelse at få sat kroppen ordenligt fast på cyklen.
Geert/Veteranultracycling
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.