Peakpower Bewertungen 138

TrustScore 2 von 5

2.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I cannot really say anything about his work and his skill, although I would really like to. But we never got the chance to work together. Michael was recommended to me by a former member of the D... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brukt Michael til bikefit på min landeveissykkel og er veldig glad for resultatet. Profesjonell, dyktig til å svare på spørsmål om hvorfor han gjør de forskjellige ting og følger også opp ba... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super vejledning & indstilling af både racer & tri cykel! Michael ved helt sikkert hvad han snakker om, og jeg kunne allerede dagen efter mærke en markant fremgang på cyklerne. Michael var samtidig ut... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter blev bikefit'et for første gang. Hun havde tidligere på året været involveret i et biluheld, og fået et piskesmæld hvilket betød at hun næsten ikke cyklede i 6 mdr. Hun havde mange smerte... Mehr ansehen

2.2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super bikefit

Har nu fået lavet et bikefit og refit på min tricykel samt et bikefit på min racer cykel, og Michaels kompetence samt service er fantastisk. Han er utrolig nem at tale med og lytter meget, samt er god til at vurdere indstillingerne på cyklen efter personen i forhold til niveauet, behovet samt de lyster man har og dermed sikrer man den rigtige komfort og aero.
Så det er alle pengene hver og det er nu blevet en fast årlig refit for mig.

20. Juni 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

For et halvt år siden aftalte jeg...

For et halvt år siden aftalte jeg en tid til Bikefit hos Peak Power. Det er jeg rigtig glad for at jeg gjorde, det har optimeret min position på cyklen på mange punkter. Jeg oplevede Michael som super imødekommende og omhyggelig med et skarp øje for præcision, helt ned til de små millimeter. Nu glæder jeg mig til, at jeg snart til en opfølgning.

15. Juni 2020

BIKEFIT = PEAKPOWER

Jeg har lige haft fornøjelsen af at besøge Michael og jeg må sige at han kan nogle ting.
Jeg har følelsen af at sidde på den rigtige cykel, en følelse jeg ellers ikke har haft før på denne ramme.
Det er utroligt hvad Michaels viden og kompetencer kan gøre.

Så skal du fittes, er PEAKPOWER stedet.

18. Mai 2020

Klasse coach!

Michael er top professionel og han har virkelig fået mig i top form! Dygtig bikefitter og han er altid klar med råd og vejledning. Derudover er hans opfølgning på spørgsmål osv. hurtig og præcis. Peak power er klart at anbefale!

14. Mai 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Michael er en super kompetent og…

Michael er en super kompetent og erfaring cykelrytter og Bikefit'er. Han arbejder meget metodisk og analytisk. Han kan sit kram. Han forklarer hvad han gør og gør meget ud af at spørge ind til, hvad man gerne vil opnå.
Kan varmt anbefale alle der overvejer et Bikefit, at få det gjort hos PeakPower.

13. Mai 2020

Alle pengene værd !

Fik et bikefit af Michael i weekenden. Super behagelig og skarp fyr. Ser frem til at teste justeringerne ordentlig af i løbet af de næste uger, men allerede på de første 90 km her efter fit, mærker jeg en klar forbedring ift komfort og fart.

29. April 2020

👑👑👑👑👑

Efter at have kørt på den nyligt fittede racercykel hos Michael, har oplevelsen af cykelturerne været en helt anden. Kan på det kraftigste anbefale alle der går op i cykling eller bare gerne vil have en ekstra god køreoplevelse at tage en tur forbi Peakpower.

11. April 2020

Super Fit hos Peakpower.

Michael er virkelig kompetent og ved hvad han taler om. Han er opmærksom på at fitte dig ud fra din flexibilitet, således at du får mest mulig ud af dit tråd og har gode fif til forbedringer af din aerodynamiske position på cyklen. Et bikefit hos Michael kan varmt anbefales👍.

26. März 2020

Super kompetent

Super kompetent. Rar og god kommunikation og mod på at prøve alverdens ting af for at opnå størst mulig komfort, effektivitet og alt man eller søger.
Kan varmt anbefales

29. Februar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr