I cannot really say anything about his work and his skill, although I would really like to. But we never got the chance to work together. Michael was recommended to me by a former member of the D... Mehr ansehen
Jeg har brukt Michael til bikefit på min landeveissykkel og er veldig glad for resultatet. Profesjonell, dyktig til å svare på spørsmål om hvorfor han gjør de forskjellige ting og følger også opp ba... Mehr ansehen
Super vejledning & indstilling af både racer & tri cykel! Michael ved helt sikkert hvad han snakker om, og jeg kunne allerede dagen efter mærke en markant fremgang på cyklerne. Michael var samtidig ut... Mehr ansehen
Min datter blev bikefit'et for første gang. Hun havde tidligere på året været involveret i et biluheld, og fået et piskesmæld hvilket betød at hun næsten ikke cyklede i 6 mdr. Hun havde mange smerte... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Michael er meget professionel og tager …
Michael er meget professionel og tager den tid det skal tage at komme hele vejen rundt om indstillingerne.
Bikefit i verdensklasse.
Meget professionel og kompetent service og rådgivning.
Der er skruet og justeret på alt.
Der er skruet og justeret på alt hvad der kan skrues på, dog uden udskiftning af komponenter, er lidt øm i kroppen et par steder, kørte så også 224 Km allene, 3 dage efter alle justeringerne var foretaget, det er måske lidt optimistisk, det er jo nærmest en ny cykel at komme ud at køre på, så man må jo nok forvente lidt tilvending, men jeg er absolut positiv.
Peakpower Bikefit
Michael Smith Larsen har lavet et super godt bikefit, som bare fungerer. På trods af skæv ryg og ben, har Michael med stor indsigt i det fysiologiske, fået det til at fungere .Så det er blevet mere behageligt at cykle og samtidig mere aerodynamisk
Hos Peakpower får du top professional …
Hos Peakpower får du top professional hjælp, Michael er vanvittig dygtig og nørdet på den gode måde, med hans enorme viden om bikefit, optimering, kost og træningsvejledning . Man går der fra med følelsen af han virkelig vil have det bedste ud af ens position på cyklen (bikefit)
han er meget pro i sit arbejde og …
han er meget pro i sit arbejde og forstående og lytter, til hvordan man føler med de ændringer han forslår, han følger op på hvordan det efterfølgende går om man kan bruge de ændringer.
Professionelt arbejde!
Kan kun anbefale Michael og Peakpower! Professionel, hyggelig og god behandling. Og vigtigst. Jeg sidder helt fantastisk på min cykel nu og er endnu mere klar til fremtidens stævner.
Kan kun anbefales.Troværdig, grundig og personlig service.
Kan kun anbefales. Troværdig, grundig og personlig service.
Professionel
Professionel, nærværende og effektiv bikefit.
Kan kun varmt anbefale peakpower!
Har fået Bikefit af Michael som har …
Har fået Bikefit af Michael som har været super. Han har en god tilgang og kan trække på egen erfaring som top AG'er. Jeg har fået meget ud af det.
kan klart anbefales
fik idag bikefit af michael og er super tilfreds.
han er super dygtig giver god service og er en sindsygt behagelig person
kan kun anbefales.
Som det skal være!
Et bikefit hos Peakpower er - ja, præcis hvad du ønsker dig af et Bikefit: Du kommer i sikre hænder hos en tjekket sportsmand, som både kan formidle og forklare, og som arbejder, spørger og taler af en ægte trang til at få os alle til at yde vores bedste.
god og kompentet-
god sparring om planer og succes kriterier
Super bike fit
Ganske enkelt fremragende! Som glad amatør på en cykel var det super udbytte af bike fit hos Michael. Jeg glæder mig allerede til at "træde igennem" med ny kraft. - Carsten Sveding
Fantastisk service og top udbytte
Jeg har fået et bikefit hos Michael og det var top klasse. Alt spillede bare ned til mindste detalje. Alle ting omkring min position på min TT blev testen igennem til vi var lige der hvor jeg ville. Han er super grundig og meget dygtig. Jeg skal helt sikkert tilbage til Michael. Jeg vil klart anbefale ham til alle.!!
Dygtig, klientcentreret og prof
Jeg fik lavet et bikefit i går. Jeg var yderst tilfreds med den service jeg fik. Michael er virkelig dygtig og prof. Da jeg kom hjem på hometraineren, trådte jeg 30watt mere end inden mit bikefit. Jeg vil klart anbefale PeakPower til alle!
En fantastisk oplevelse.
Jeg havde aldrig ville give penge til et bikefit, men fik et i forbindelse med køb af cykel.
Det er det bedste jeg har prøvet i sådan forbindelse. Michael hos Peakpower er så fed at snakke med og så PROFF inden for sit felt. Det er 210% pengene værd og jeg skal helt sikkert derind igen.
Jeg kan helt sikkert varmt anbefale ham. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rigtig god bikefit
Michael er god til at forklare hvor han mener man skal hen. Han lytter også og det bliver en følelse af at man rammer det optimale. Blev bikefittet med min banecykel denne gang. Er tidligere blevet fittet med min landevejscykel. På landevejscyklen har jeg opnået at sidde optimalt med balance mellem aerodymanik og optimalt tråd.
PeakPower - navnet siger det hele
Har været igennem bike-fit hos Michael fra PeakPower, her er man virkelig I hænderne på en som der ved hvad det handler om - Super oplevelse, nu glæder jeg mig bare til landevejen.....og mere power takket være min optimerede position på cyklen.
Yderst kompetent vejledning og tilpasning af cykel. Peakpower kan varmt anbefales.
God oplevelse da udgangspunktet i Peakpowers bikefitting handler om den den rigtige balance på cyklen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.