Would of given a no star review but can't, Please do not buy from this company they are a scam company, I ordered a pair of shoes from them size 6 they sent me a size 3, when I contacted them they... Mehr ansehen
Zeer slechte kwaliteit schoenen geleverd. Retour moet terug naar China en daarom onbetaalbaar, ik zou daarom 40% terugbetaald krijgen. Ondanks meerdere beloften blijft de uitbetaling uit (duurt nu al... Mehr ansehen
NIET BESTELLEN. Ik wacht sinds begin juni al op mijn bestelling die nooit is en zal aankomen. Iedereen doe aub aangifte en benader tv programma (boos) hoe meer aangifte ze hebben, deste sneller hun a... Mehr ansehen
Eerder heb ik een review geschreven waarbij ik bang was ook opgelicht te zijn. Inmiddels blijkt het tegendeel. Eerst heb ik een excuusbrief ontvangen en vervolgens heb ik de bestelde schoenen ontvange... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichters
Zelfde ervaring als iedereen en overgedragen aan mijn advocaat. Screenshots gemaakt van de volledige website (ortho-relief.nl en orthorelief.nl is zelfde club), aangifte gedaan en mijn ervaring gemeld bij de consumentenprogramma's (Opgelicht, Radar etc.). Heel sneu als je zo aan geld moet komen.

Antwort von Ortho Relief
Heb 3 juli wat besteld nog niet binnen…
Heb 3 juli wat besteld nog niet binnen diverse mails gestuurd krijg als antwootd even geduld melding gedaan bij politie

Antwort von Ortho Relief
Kijk uit Oplichters! Doe aangifte bij de politie!
Op 11 juni twee orthopedische schoenen besteld en tot de dag van vandaag nog steeds niks ontvangen. Ik stuur ze veel e-mails om bestelling te annuleren. Vorige week hebben ze gezegd dat ze het bedrag binnen 7 dagen zullen terugstorten, maar helaas niks ontvangen.

Antwort von Ortho Relief
Helaas €39,95 uitgegeven aan schoenen…
Helaas €39,95 uitgegeven aan schoenen en ze nog gemaild omdat ik pas daarna de slechte recensies las. Ze mailden terug dat ik ze tussen 24 juni en 1 juli zou krijgen. Het is nu 11 juli en het mailadres is uit de lucht...

I also just got scammed
I also just got scammed, but i am going to do everything I can to get my money back and report this page on all virtual channels! Instagram, Twitter, Facebook and also for the POLICE!
They cannot go unpunished, they need to pay for these crimes!! this is a crime.. Cheating people is a CRIME!
#Please also report all of their Instagram pages

Scam
Scam! No response, no fulfilling the order, no refund either. If you have been scammed, search for a fb (Ortho relief scam) on FB to contact with other victims, we should join force to take this scammy site down.

Oplichter
Oplichter.
Ze duiden niet aan dat ze niet garant staan voor het product. Het product is ook Chinese prutswerk, je hebt absoluut niets aan een stoelkussen die zo zacht is als een week spons. EN ze vragen je retour te sturen naar China op eigen kosten als je je product wil retourneren.

Rechtstreeks uit China
Rechtstreeks uit China. RETOUR moet NAAR China! Weet je wat dat kost 😳. Had ik deze reviews maar gelezen vóórdat ik bestelde. Site zag er Nederlands uit maar het klopt dus niet!

Vreselijke oplichters
Vreselijke oplichters
De bestelde slippers heb ik na 2 maanden uit china ontvangen terwijl het bedrijf zich voor deed of nog steeds doet, zich in Assen bevindt. Pure oplichterij. De lederen slippers bleken van karton te zijn. Op Emails reageert men niet en zijn telefonisch onbereikbaar.

Oplichters
Oplichters!
Enkel een orderbevestiging, geen product geleverd en website offline, om vervolgens ergens anders weer op te duiken.
Doe het niet!

Nep bedrijf
Nep bedrijf. Niets kopen hier. Oplichters krijg geen product en ben je, je geld kwijt! Een ster is al teveel waard.

OPGELET OPLICHTERS!!!
OPGELET OPLICHTERS DIE ONDER DIVERSE NAMEN ACTIEF ZIJN. ORTHORELIEF.NL EN ORTHO-RELIEF.NL IS VAN DEZELFDE OPLICHTERS BENDE. GEWOON AANGIFTE BIJ POLITIE ANDERS BLIJVEN ZE MENSEN OPLICHTEN.

Antwort von Ortho Relief
Dit is geen bedrijf maar een…
Dit is geen bedrijf maar een oplichtingsbende van 1 of meerdere personen. Geen levering, geen contact, geld weg. 0 sterren! Helaas heb ik niet vooraf naar de reviews gekeken. Nooit iets bestellen hier, niet doen!!!

Schoenen gekocht
Schoenen gekocht, en moest meteen betalen. Ze leveren niets! Nummer is niet te bereiken en het mail adres klopt ook niet! Geen Schoenen en mijn geld is weg.

Antwort von Ortho Relief
levert geen product of ander waardeloos product
levert geen, of andere producten uit china
Je krijgt een track and trace code uit china, dan blijkt er iets fout te zijn gegaan met verzenden, als je geluk hebt dat mail is beantwoord, verhaal over kosteloos alsnog sturen, wat niet gedaan is.
niet doen dus, niet kopen hier, echt niet, dit is nep!!!
Is het zelfde als eerder orthorelief.nl , niet 1 tevreden klant!
Update:
Na wat mailcontact gaan ze terug betalen, tja, zelfs binnen 7 dagen, het is nu 18 juli 2024, voor 25 juli dus op de rekening, eerst zien, dan geloven
en, ze zijn verhuist!!
26 Store Street, Londen, Engeland, WC1E 7BT
En ook hier kan ik het bedrijf niet vinden, lijkt ook een fake adres.
update 24 juli 2024:
Huh, er is terug betaald!!
Wel veel voor moeten doen, maar de aanhouder wint zullen we maar zeggen.
Update 2 september 2024
Ik zie dat Ortho-relief bij de reviews een reactie heeft geplaatst, algemene tekst, ook daaraan zie je dat ze klanten niet serieus nemen, zelfs positieve en al behandelde klachten. Klachten welke ook nu nog blijven binnenstromen zo te zien ..

Het zelfde oplichter van orthorelief.nl
Het zelfde oplichter van orthorelief.nl
Let op!!!
False bedrijf.Het pand is op Funda om te huren
fraudehelpdesk melden
Gewoon een nep website. Betaald, bevestigings email gehad, zelfs een track en trace. Website zei het product vanuit Nederland te verzenden, is die track en trace Chinees. Echt oplichters. Website is nu verwijderd dus geen enkele manier om die verkoper te benaderen. Proberen aangifte te doen bij de politie maar die doen ook geen zak. "Geen vorm van fraude gevonden dus het lijkt ons geen nut aangifte te doen" ja doei. Ik heb betaald en het is nep, dan wil ik m'n geld terug en die bedriegers opgepakt. Echt een klere bende.