Ortho Relief Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Would of given a no star review but can't, Please do not buy from this company they are a scam company, I ordered a pair of shoes from them size 6 they sent me a size 3, when I contacted them they... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte kwaliteit schoenen geleverd. Retour moet terug naar China en daarom onbetaalbaar, ik zou daarom 40% terugbetaald krijgen. Ondanks meerdere beloften blijft de uitbetaling uit (duurt nu al... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NIET BESTELLEN. Ik wacht sinds begin juni al op mijn bestelling die nooit is en zal aankomen. Iedereen doe aub aangifte en benader tv programma (boos) hoe meer aangifte ze hebben, deste sneller hun a... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eerder heb ik een review geschreven waarbij ik bang was ook opgelicht te zijn. Inmiddels blijkt het tegendeel. Eerst heb ik een excuusbrief ontvangen en vervolgens heb ik de bestelde schoenen ontvange... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik wil niet veel woorden vuil maken aan deze oplichters

Wat een ordinaire oplichters zijn dit. Voor je iets bestelt maak er eerst een foto van en zoek op google op afbeeldingen. Je komt terecht bij chineze webshops waar hetzelfde artikel te koop staat voor 25% van de prijs die deze oplichters vragen. Tevens krijg je niets geleverd. Veel woorden wil ik niet vuil maken aan deze oplichtersbende

3. Juli 2024

Beste klant,

Vriendelijk bedankt voor je bestelling. Excuses dat het niet verloopt zoals het had moeten verlopen. De afgelopen periode zijn wij erg druk geweest en willen we graag elke negatieve review passend oplossen!

Onderwerp: Jouw ordernummer + Trustpilot klacht (Bijv, 3453 Trustpilot Klacht)

Dan pakken wij de mail vanuit daar verder op en hebben we voor het weekend nog een passende oplossing.

Scammers

Scammers. They lead you to believe it is a european based, good quality shop with orthopeadic shoes. If you are lucky, they send you the cheap Chinese made shoes - that is, i repeat, if you are lucky to receive anything at all. Now then, if you want a return/refund, they'll force you to ship to China at your own cost - and the shipping costs from NL are anywhere between 25 to 45 euro depending on the weight. Stay away from these scammers!

Vreselijk

Vreselijk, had ik maar eerst onderzoek gedaan voordat ik bestelde. ik kreeg de bestelling, een maat te klein en slecht materiaal, heel anders dan op de foto. via klantenservice verzocht om terug te mogen sturen, toen boden ze met 20% teruggave aan als ik maar het product zou houden. Ik wilde toch terugsturen, vervolgens moest ik foto's van de schoenen sturen dat ze niet waren gedragen. En hierna heb ik er nooit meer wat van gehoord, als ik nu klantenservice email stuur, komen die niet eens aan. Ik krijg een bericht dat ze niets kunnen worden bezorgd, weggegooid geld dus.

15. Juni 2024

NIET BESTELLEN.

NIET BESTELLEN.
Ik wacht sinds begin juni al op mijn bestelling die nooit is en zal aankomen. Iedereen doe aub aangifte en benader tv programma (boos) hoe meer aangifte ze hebben, deste sneller hun actie ondernemen en deze klootzakken aanpakken! Gun ze geen extra zakcent!!!

5. Juni 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I ordered and paid for the pillow 07…

I ordered and paid for the pillow 07 July and still (27 July) didn’t get it. ‼️Scammers‼️
They send only letters and nothing else.

7. Juli 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

After waiting a long time and taking…

After waiting a long time and taking measures to get my order or money back,
the order came finally in. Only totally different from the shoes I order.
This company is a big joke. From orthopaedic the shoes have nothing, cheap material and the sole is hard.

25. Juli 2024

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Orthopedisch kussen

Op 6 juli een orthopedisch kussen besteld en betaald. Daarna eigenlijk pas de reviews gelezen. Ik schrok van alle negatieve reviews en verwachtte eigenlijk niet dat het kussen geleverd zou worden.
Tot mijn verbazing vandaag, 2,5 week later op 24 juli ontvangen.

24. Juli 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Orthorelief levert niet, maar uiteindelijk is mijn geld teruggestort.

Orthorelief levert niet.
Ze beloven je geld terug te storten, gebeurd ook niet.
Ik betreur het dat ik een bestelling bij ze heb geplaatst, niet vooraf naar de reviews heb gekeken.
Meld het bij de ACM en bij Radar als je
je gelijke ervaringen hebt. Zij kunnen dit bedrijf aanpakken.
Na vele mailtjes en wachten, na 4 en een halve maand is mijn geld terug gestort n.a.v. deze review.
Michelle bedankt.

30. April 2024

BELAZERD!!

Helaas ben ik ook belazerd door dit bedrijf
Voortaan screen ik de shops voordat ik overga tot kopen

23. Juli 2024

Product wordt niet opgestuurd

Product wordt niet opgestuurd. Duidelijk dropshipping of oplichting. Niets bestellen!

19. Juli 2024

Oplichters.Bestelling kwam na 1 maand

Oplichters.Bestelling kwam na 1 maand. Mails werden niet beantwoord. Na ontvangst vanuit China wilde ik deze plastic schoenen zsm terug doen. Schoenen kisten 34€ retour kost 31 naar China. Geen track en trace code. GELD KWIJT. Bieden refund van 20 of 30 % aan. Als ik akkoord ga, omdat ik geen keus heb reageren ze noet meer.

1. Juli 2024

Oplichting

Oplichting. Niet bestellen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Retour item

Uiteindelijk na veel mailtjes mijn geld terug gehad.

23. Juli 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook ik ben er tot mijn schande…

Ook ik ben er tot mijn schande ingetuind. na wekenlang geduld en heen mailen vandaag aangifte gedaan van misleiding en oplichting. wilde vandaag een laatste mail sturen waarin ik hun in gebreke stelde en mijn geld terug eis. kreeg de mail weer terug met de melding delivery failleer, hoewel ik weet dat het waarschijnlijk niets zal uithalen hoop ik toch dat andere gedupeerden en dat zijn er nog wat als ik die klachten lees en ze ook al bij Radar en het ACM onder de aandacht zijn, ook aangifte gedaan

Onverwacht toch nog opgelost. heb mijn geld terug

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb 30-6 een bestelling gedaan

Ik heb 30-6 een bestelling gedaan. Ik had meteen spijt nadien ik de de rest van de revieuws zag. Ik moest het bedrijf van de bank/politie eerst de kans geven en hun dit product toch laten zenden binnen een bepaalde periode. Ik heb een e-mail gestuurd naar Ortho Relief, maar het e-mailadres klopte niet. Ik heb het er maar bij gelaten voor die 19,95, en mijn welverdiende vakantie gevierd. Gisteren kreeg ik een bericht van DHL dat ze vandaag een pakket zouden komen leveren. Wij dachten dat het iets anders was. Vandaag kwam opeens die compressiesokken dan binnen. Compleet onverwacht. Ik weet niet of het dom geluk is, medelijden of dat het bedrijf toch serieus is (maar niet te handig zaken doen), maar ik heb ze ontvangen 😌Wellicht zijn deze gewoon van ali, wish of temu, maar ik heb waar voor mijn geld. Hoop dat de rest van de mensen ook geluk zullen hebben. Ik duim voor jullie!

Goed om te horen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ortho-relief of Othorelief oplichterij…

Ortho-relief of Othorelief is t zelfde ‘bedrijf’ maar niets anders dan oplichterswebsite. Orthorelief is niet (meer?) gevestigd op het aangegeven winkeladres, beantwoordt geen mails of stuurt onzin-reacties en is telefonisch niet bereikbaar. Levert ook geen bestellingen maar incasseert wel betalingen. Kortom: u bestelt en betaalt maar krijgt niets geleverd en bent uw geld kwijt.
O, en de reactie (als je er al één krijgt) is steevast dezelfde: sorry, bevestig even het adres dan maken we het in orde. NIET DUS!! Ik heb nu al vijf keer diezelfde mail gehad, steeds opnieuw het adres bevestigd, maar nog nooit een levering. Pure oplichting.

20. Juli 2024

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I also thought that i was scammed but…

I also thought that i was scammed but all of a sudden i received my slippers. Now its waiting for the other item. If im gonna receive this item as well, i will come back here and give them 4 stars. 5 stars if they manage to speed up the delivery time 😉

12. Juni 2024

Dit is echt oplichterij

Dit is echt oplichterij. Koop hier niets. Je kunt je schoenen wel retourneren, maar, alleen naar China. Kosten: 27 euro. Te betalen door de cliënt. En alleen na een heel omslachtig en tijdroven emailverkeer, krijg je een adres. Trap er niet in. De producten zijn slecht en zijn in de verste verte niet wat ze op de website pretenderen te zijn. Dus mijn tip: niet doen!

18. Juli 2024

OPLICHTERS

Wel betaald,niets ontvangen en krijg geen contact met ze OPLICHTERS

10. Juli 2024

Trap er niet in

Helaas zelfde ervaring als hier onder beschreven, helaas te laat gezien, het leek betrouwbaar maar het zijn verschillende nep bedrijven,

17. Juni 2024

Ortho Relief.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr