Orthorelief Bewertungen 266

TrustScore 1 von 5

1.1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Iedereen hier onder aangifte doen, bedrijf heeft ook een KvK nummer. Dat op de aangifte invullen. Want nu is idd alles offline van de website,maar iedereen heeft wel betaald. Als de politie... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk geen enkele ster maar een MIN 10 !!!!!!!!!!!!!!Twee paar schoenen besteld, helemaal niets gekregen, besef nu pas dat ik ben opgelicht na het lezen van al deze ellende. Voel mij zeer verbolg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zoals 238 personen voor mij al hebben bevestigd, OrthoRelief is een oplichters website. Geen bestelbevestiging na betaling, product wordt niet geleverd (maand gewacht), geen mogelijkheid om contact op... Mehr ansehen

1.1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer lang moeten wachten op de…

Zeer lang moeten wachten op de levering. Dezelfde sandalen achteraf ( na levering) terug gevonden op een chinese website: vier keer goedkoper. Website via Facebook gevonden. Nooit meer bestellen via advertenties die op Facebook staan. Op de sandalen geen merknaam.

12. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ondanks herhaalde beloften het geld…

Ondanks herhaalde beloften het geld terug te betalen, laten ze niets meer van horen. Voor mij zijn het gewoon oplichters, niets meer, niets minder.
zelfs je mail niet meer beantwoorden. en dan toch je website in de lucht houden. dat kan nooit zuivere koffie zijn.

3. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ondanks herhaalde beloften het geld…

15. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerlijk is eerlijk

Eerlijk is eerlijk. Bedrijf gemaild en na weliswaar een lange tijd hebben ze de bestelling die niet was door gekomen toch netjes terug geboekt en daarom geef ik ze 5 sterren.

27. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik sluit me aan bij de onderstaande…

Ik sluit me aan bij de onderstaande reviews.
Geen levering van de bestelde sandalen.
Geen geld terug omdat ze idd om bankgegevens vroegen, die ik niet wil geven.
Ik heb betaald, dus die gegevens moeten ze hebben.
Ze hebben de belofte gedaan , dat de sandalen dan alsnog geleverd zouden worden en nu is er een absolute radiostilte.
Ik verwacht niets meer.
Je krijgt wel antwoord op je mails, maar verder gebeurt er niets.

9. September 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf blijft mails sturen en vanalles beloven maar nakomen ho maar ben gewoon €70,- kwijt is gewoon schandalig. Ze sturen een mail dat je je bankgegevens moet doorgeven en zeggen dan dat ze het geld terugstorten nou dus niet dan stuur je een mail dat je niets ontvangen hebt en dan krijg je het antwoord ze idd niets gestort hebben maar alsnog doe. Ik snap echt niet waarom ik steeds een bericht stuur maar het is gewoon veel geld voor mij.

24. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een oplichters, bestel hier nooit iets!

Nadat ik een paar schoenen had besteld, kwamen deze ten eerste pas na weken binnen. Ze bleken ruim een maat te klein. Daarna moet je op eigen kosten retouren naar China (à bijna 30 euro)! Je krijgt nog een aanbod om het product te houden tegen 30% korting... Pas na weken mailen heb ik mijn geld terug gekregen en nu als 'bonus' krijg ik ook nog een extra factuur van UPS terwijl ik Orthorelief op de hoogte moest houden van het retour proces en vanuit hun kreeg ik bevestigd dat ik alle stappen goed heb doorlopen. Niet dus...

24. September 2024

Renzy????

Volgens mij hetzelfde bedrijf(??) dat onder de naam Renzy of Konf opereert. Aangeboden schoenen zijn identiek, zo ook de beschrijving dat het orthopedische schoenen zouden zijn. Zelfs de reviews die qua opzet op trustpilot lijken, zijn volgens mij allemaal nep. Dezelfde reviewers, zelfs in dezelfde volgorde. Ik kocht schoenen bij Renzy! Spijt, spijt, spijt!!!!@@@###
Koop hier niets!!!

10. Juli 2024

Waarschuwing

Waarschuwing: ortho-relief.nl (=orthorelief.nl) zond mij heden een mailtje dat zij mij het bedrag voor de NIET-uitgeleverde bestelling terug willen betalen.
Of ik even mijn bankrekening aan hen door wil geven. Dat hebben ze, want ik heb iets aan hen betaald.
Over de mail je bankrekeninnummer toesturen zou ik vooral NIET doen!

12. September 2024

Slechte ervaring.

Begin Juni 2024 een bestelling gedaan,na 3 weken nog niets ontvangen.Bij navragen was er iets fout gegaan met de verzending,zei men.
Of ze het alsnog op mochten sturen,mijn antwoord was nee, geef mijn geld maar terug.
En inderdaad er werd wel 10 eurocent teruggestort , van de €99.90.Ben 4 maanden bezig geweest om t terug te krijgen, allerlei redenen werden aangedragen,ze staan ook in andere revieuws genoemd.
De laatste maand heb ik ze iedere dag gemaild en ja vandaag staat het bedrag op mijn bankrekening gestort.
De volharding heeft misschien geholpen.Ik ga daar NOOIT meer iets bestellen.

11. September 2024

K...u...'t.... bedrijf

Kt bedrijf
Reageert niet bezorgd niet geen telefonisch contact niks noppes nada en m'n moeder is haar geld kwijt
Oplichters!!!!! Kt bedrijf!!!! Bestel hier nooit iets!!!

9. September 2024

Geen levering

Na talloze mails
Met hun steeds dezelfde antwoorden en vragen Nu uiteindelijk mijn geld terug na 3maanden Nooit meer bestel ik daar

6. Juni 2024

1 ster is eigenlijk al teveel

1 ster is eigenlijk al teveel. Ik heb €19 betaald voor zooltjes die uit China gehaald zijn. Daar kosten zij €1,80! Daarnaast duurt het ontzettend lang voor de bestelling überhaupt aan komt. En heb ook nog niet eens de hele bestelling ontvangen. Ben al twee maanden aan het wachten

24. Mai 2024

Opgelicht

Opgelicht ! Besteld , niets gekregen, geen enkel contact mogelijk
Per e-mail eindelijk contact, beloofd wordt binnen 7 dagen geld retour, niets gehad. Dan weer een technische fout, dan weer bericht gestuurd naar verantwoordelijke
Pure oplichters!! Ik heb aangifte gedaan bij de politie en ACM

11. Juni 2024

Koop hier aub niets

Koop hier aub niets, goedkope Chinese rotzooi! Ik had de website gecontroleerd, maar toen stond er nog niets op trustpilot. Nu zie ik dus veel meer slechte ervaringen.
Ik zou een bedrag teruggestort krijgen, maar tot op heden niets gezien. Wat ik vreemd vind is dat ik wel steeds vriendelijke mails terugkrijg, dat ze vertraging hebben opgelopen en dat het wordt uitgezocht.

10. Juli 2024

Begin juni schoenen besteld

Begin juni schoenen besteld, wel een ontvangstbevestiging gekregen. Bestelling is tot op heden niet geleverd. Paar nietszeggende mailtjes in antwoord op mijn vragen gekregen. Op de laatste mail geen enkele reactie. Telefonisch is men niet te bereiken. Ik zoek zeker contact met de Fraudehelpdesk

6. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr