Onlinekids Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otrolig kundservice! Jag fick hjälp att lokalisera en reservdel till min vagn, som inte ens fanns med på hemsidan. Anja letade upp delen, fotade den, förhörde sig med producenten om huruvida den passa... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Företag kan ofta bedömas utifrån hur de hanterar reklamationer. Jag har reklamerat stövlar köpta från Onlinekids och det har varit snabb och utmärkt service. Först fick vi ett nytt par stövlar och när... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fina saker jag beställt,nöjd med varorna. snabb leverans mycket nöjd. jag återkommer gärna. kul med karamellerna, dom blev jag glad för. lite uppskattning behöver man ibland. Tack för ni gjor... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Babyausstattungsgeschäft
  2. Geschäft für Babybekleidung
  3. Kinderbekleidungsgeschäft
  4. Kinderladen
  5. Kinderspielzeuggeschäft
  6. Spielwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Onlinekids är ett nordiskt företag som säljer barnutrustning med huvudsäte i Danmark. Vi säljer barn- och babyutrustning samt leksaker, möbler och kläder för barn mellan 0 och 8 år.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och just den produkt jag…

Snabb leverans och just den produkt jag letade efter.

13. April 2022

Hej Hans

Tack för att du tog dig tid att skriva om oss på trustpilot.
Vi är mycket glada över att kunna förse dig med de fina snurrorna.
Jag kan se att din beställning skickas 2 timmar efter beställning. Det är vi lite stolta över.

Tack så mycket för ⭐⭐⭐⭐⭐

Mette 😊 Onlinekids

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans. Inget att anmärka på.

15. Februar 2022

Hej Carola

Tack snälla for alle de fina stjärnorna ⭐⭐⭐⭐⭐ Jätteglad du er nöjd med den snabba leverans 😊

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sen leverans

Sen leverans, och långt borta från närmaste postställe. Inte så roligt🙃

14. Februar 2022

Hej Eva,

Tack för din feedback 😊 Jag är ledsen att det tog lite längre tid att leverera denna vara. Jag kan se varan du hade beställt var slutsåld och därför den långa leveranstiden. Vi varnade dig om detta direkt så att du kunde välja om du skulle vänta på beställningen eller avbryta. Vi kom överens via mail att du skulle vänta på paketet.

När vi skickar med UPS kommer paketet att levereras till närmaste paketbutik där du bor. Du kan också välja hemleverans, så slipper du åka till en paketbutik för att hämta paketet.

Jag hoppas i det stora hela att du är nöjd med produkten 👍

Ha en trevlig dag 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tyvärr fick jag aldrig min leverans

Tyvärr fick jag aldrig min leverans, företaget hävdade att de skickat den och att jag skulle ha fått avisering från deras valda transportföretag. Jag fick aldrig ngt sms eller mail om det så till slut skickades min leverans tillbaka till onelinekids och jag fick stå för kostnaden. Fick tillbaks 100 kr av över 350kr. Hur vet jag att mitt paket ens var leverat till mitt ombud som de hävdar?Detta kan ju vara ett sätt för onelinekids att få in 250kr på konto utan att de skickat leveranser?
Jag tycker att det är ytterst märkligt hur företaget kan välja att ha detta transportföretag, det är ju ändå deras val, när man läser att fler än jag har haft samma problem!!!

30. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Sara

Jag beklagar din upplevelse med fraktbolaget, det är UPS vi skickar paket till Sverige. UPS skickar inga meddelanden om att paketet är klart i paketbutiken, så vi skickar alltid 2 mejl från oss med spårningsinformation och information om hur man får avisering från UPS. Så det är lätt att följa hans paket till dörren 😊 Vi skickar paket samma dag, och har därför en mycket snabb leverans på 1-2 dagar.

När paketet inte hämtas ut i paketbutiken debiteras en avgift på 249 kr som täcker returpriset, emballage och orderhantering.

Kontakta mig gärna på kundtjänst så kan jag titta på just ditt ärende.

Jag ber återigen om ursäkt för din upplevelse.

Hej Inger

Tack snälla for den alle stjärnorna ⭐⭐⭐⭐⭐ Jag er glad det fungerade bra for dig 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leveransen kom ganska snabbt och varan…

Leveransen kom ganska snabbt och varan stämde överens med beskrivningen. Jag är nöjd. :)

26. Januar 2022

Hej Linda

Tack snälla for den alle stjärnorna ⭐⭐⭐⭐⭐ Jätteglad du er nöjd med varan och den snabba leverans 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra leksaker och mycket roliga

Bra leksaker och mycket roliga, färgglada kläder. Mkt snabba leveranser. Helnöjd!

25. Januar 2022

Hej Hans,

Tack snälla for den fina meddelelse 👍 Jätteglad du er nöjd

Bed was broken

Bed was broken during shipment. Quality was not good.
Price was high as compare to other websites

14. Januar 2022

Hi Amna,

Thank you for your message. We are sorry the bed was broken, we have already found a solution for this when talking on the phone and on email. We offered right away to send you a spare part, as we always make sure the products our customer receive is fully working with no broken parts. If a seldom time this occurs, we always fix it by sending a replacement part or a new product.

Unfortunately this bed was not the correct size for your child and you wanted to return it instead of receiving the spare part. We accepted this with no problems, and sent you a free returnlabel.

We are happy we could help in this situation and I hope you are satisfied with the service.

Bästa hälsningar / Best regards

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har inte fått produkter som beställts…

Har inte fått produkter som beställts och betalats i förväg. Det har gått mer än en månad utan besked.

23. Dezember 2021

Hej Katarina.

Tack för ditt meddelande - jeg er mycked ledsen att höra din upplevelese av oss.
Jeg kan se att du gjorde din beställing för Black Friday kl. 13.37, och att vi skickade det til dig samma dag kl. 14.57.

Om du klickar på spåringslänken i mejlen vi har skickat till dig ser du att ditt packet för närvarende är til pick up.

Jag hoppas att du kontaktar mig igen om der er noget vi kan hjælpe dig med.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Inga problem med Er utan problem med…

Inga problem med Er utan problem med transport och leverans. Svårt att förstå deras sida där jag kunde följa paketet. Stod att det var levererat på eftermiddagen utanför min dörr på framsidan. Fanns inget paket letade runt huset och så vidare. På förmiddagen dagen efter stod det på trappan.

7. Dezember 2021

Hej Pia,

Tack snälla for de fina stjärnorna. 👍

När det gäller leverans är det vår samarbetspartner UPS som arbetar med det och vi ber om ursäkt om det har varit några problem i detta avseende. Har du frågor om din beställning eller leverans är du alltid välkommen att ringa eller skriva till oss på kontakt@onlinekids.se, då hjälper vi dig gärna.

Hoppas vi ses igen, kanske för lite julshopping... 😊

Hej Lars,

Kul att höra att du är nöjd och vi ser fram emot att se dig snart igen 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Good and legit site for ordering

Good and legit site for ordering. Comes in UPS parcel.

25. November 2021

Hej Carrie,

Tack så mycket for de fina stjärnorna ⭐⭐⭐⭐⭐

Så bra att du var nöjd med din beställning och leverans.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ni glömde skicka med retursedel och jag…

Ni glömde skicka med retursedel och jag ville skicka tillbaka min beställning. Ni har gjort fel men jag skulle stå för kostnaden för retursedeln. Illa!

23. November 2021

Hej Annika.

Tack för ditt meddelande här och jag beklagar att du hade en dålig upplevelse av din retur. Du behöver självklart inte betala för returen om vi har gjort fel i din beställning 👍 Jag kan inte se något som tyder på vad felet är i vår korrespondens via e-post, och du får gärna ringa mig så vi kan titta på det 😊

Självklart måste du fortfarande betala en returetikett om du bara ångrar köpet eller av någon anledning inte vill ha produkterna ändå, vilket tydligt framgår av våra köpvillkor.

Vi jobbar hårt för att förbättra och i framtiden kommer en returetikett att ingå i alla våra försändelser. När denna etikett används för returer kommer beloppet för detta att dras av vid beräkning av återbetalning.

Jag hoppas att du kontaktar mig igen så att vi kan åtgärda felet och hjälpa dig med returen.

Fina saker.Bra service

8. November 2021

Hej Ingrid,

Tack så mycket för det! Mycket trevligt att höra 😊

Hoppas vi ses snart igen, kanske för något Black Friday shopping... 😉

Kanon företag

Kanon företag, mycket snabb leverans +++++
Väl paketerat.
Kommer handla här många gånger

8. November 2021

Hej Fredrik,

Kul att höra att du är nöjd och vi ser fram emot att se dig snart igen 😊

Supernöjd med min beställning 👍

Supernöjd med min beställning 👍! Blir nog några julklappar också! Snabb leverans 📦, datumet för leveransen stämde!

Tack!

27. Oktober 2021

Hej Madeleine,

Tack så mycket for de fina stjärnorna ⭐⭐⭐⭐⭐

Så bra att du var nöjd med din beställning och leverans.

Hej Mikael,

Tack så mycket for de fina stjärnorna ⭐⭐⭐⭐⭐

Jag är jätte glad att du var nöjd med produkten och den snabba leverans 👍

Jag är så nöjd

Jag är så nöjd, snabb leverans också

15. Oktober 2021

Hej Maria,

Tack så mycket for de fina stjärnorna du har gett oss 😊

Jag är jätte glad att du er så nöjd 👍 Vi är mycket engagerade i att leverera snabbt i hela Europa.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket snabb leverans och fin vara

Supersnabb leverans och väldigt fin vara

12. Oktober 2021

Hej Martina,

Tack så mycket for de fina stjärnorna ⭐⭐⭐⭐⭐

Jag är jätte glad att du var nöjd med varan och den snabba leverans 👍

Hoppas vi ses snart igen, kanske för lite julshopping... 😊

Marianne 💕 Onlinekids

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr