Onlinekids Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otrolig kundservice! Jag fick hjälp att lokalisera en reservdel till min vagn, som inte ens fanns med på hemsidan. Anja letade upp delen, fotade den, förhörde sig med producenten om huruvida den passa... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Inga problem med Er utan problem med transport och leverans. Svårt att förstå deras sida där jag kunde följa paketet. Stod att det var levererat på eftermiddagen utanför min dörr på framsidan. Fanns i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Företag kan ofta bedömas utifrån hur de hanterar reklamationer. Jag har reklamerat stövlar köpta från Onlinekids och det har varit snabb och utmärkt service. Först fick vi ett nytt par stövlar och när... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fina saker jag beställt,nöjd med varorna. snabb leverans mycket nöjd. jag återkommer gärna. kul med karamellerna, dom blev jag glad för. lite uppskattning behöver man ibland. Tack för ni gjor... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Babyausstattungsgeschäft
  2. Geschäft für Babybekleidung
  3. Kinderbekleidungsgeschäft
  4. Kinderladen
  5. Kinderspielzeuggeschäft
  6. Spielwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Onlinekids är ett nordiskt företag som säljer barnutrustning med huvudsäte i Danmark. Vi säljer barn- och babyutrustning samt leksaker, möbler och kläder för barn mellan 0 och 8 år.

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra utbud och snabb leverans (även om…

Bra utbud och snabb leverans (även om det verkade som att min leverans var bortglömd ett tag).

18. September 2023

Hej Sara

Tack för ditt svar. Kul att du gillar vårt urval och leveransen gick snabbt.
Jag skyndar mig att förmedla berömmet till vår lagerpersonal 🚚, som varje dag anstränger sig mycket för att vi ska få uppleva glada och nöjda kunder som du.

Vi hoppas att vi ses igen 🌻

Så fina saker

Så fina saker, jag är super nöjd

30. August 2023

Hej Sofia

Vi är mycket glada över att du är nöjd med ditt köp 🤗
Och tack så mycket för att du tog dig tid att dela din upplevelse med andra 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det gick väldigt snabbt från beställningen till jag fick min vara. Verkligen väldigt smidigt. Jag har inget att anmärka på

18. Juli 2023

Hej Lena

Tack så mycket för den fina recensionen av Onlinekids 🤩
Jag är mycket glad att höra, att du hade en bra upplevelse av att shoppa på Onlinekids.
Vi hoppas att vi ses igen 🌻

Mette 🤗Onlinekids

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans av vara som motsvarande…

Snabb leverans av vara som motsvarande förväntningarna.

29. Juni 2023

Antwort von Onlinekids

Vi är mycket glada att höra att du hade en bra upplevelse av att handla hos oss, och att du är nöjd med ditt köp.

Också 1000 tack för att du ägnade din tid åt att dela din upplevelse med andra. Det uppskattar vi mycket 🙏

Tack så mycket för allting 😍

Mette 🤗Onlinekids

Dockvagn

Snabb och perfekt leverans!

31. Mai 2023

Hej Gun

Vi är glada att höra, att du är nöjd med ditt köp hos oss.
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med andra. Det uppskattar vi mycket 😍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Saknar fortfarande leverens

Hej! Än så länge inte fått mitt paket levererat (trots betalning). Hoppas det löser sig, vet ej om det är onlinekids fel eller ups. Aldrig beställt något tidigare som ska levereras via ups men det verkar uppenbarligen inte fungera. Svårt ge annat betyg än dåligt innan varorna kommit fram tyvärr.

7. Mai 2023

Hej Johanna

Vi tar alltid klagomål på allvar och gör allt för att lösa eventuella utmaningar så snabbt som möjligt.

I ditt fall är det UPS som vi har att samarbeta med för att lösa utebliven leverans.
Vi beklagar att ditt paket från oss hämtades av någon annan i din paketbutik. Efter både din och vår kontakt med UPS har de registrerat ditt paket som "Saknat/förlorat".

Vi har nu skickat dig fina nya 3 Sprouts förvaringslådor, och kan glatt konstatera att de har tagits emot av dig 😍

Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med dem och är mycket ledsna för utmaningarna med UPS. Vi är mycket ledsna, då vi alltid gör vårt bästa för att ge en bra service.

Vi hoppas att vi ses på Onlinekids igen🤗

Mette 🌻 Onlinekids

Toppen

Snabb leverans med bra grejor

27. April 2023

Hej Charlotte

Tack så mycket för det positiva omdömet av Onlinekids 😍 Vi är väldigt glada över det. Kul att du gillade produkterna och de levererades snabbt.

Våra lagerpersonal jobbar hårt varje dag för att beställningar ska kunna skickas så snabbt som möjligt 🚚 Jag skyndar mig därför att vidarebefordra din positiva feedback till dem 🤗

Mette 🌻 Onlinekids

Hej Åsa

Tack så mycket för den fina recensionen av Onlinekids 🤗

Vi är glada att höra, att du är nöjd med båge- och piluppsättningen 🏹. Vi tycker också, att det är riktigt trevligt och hoppas, att du har kul och njuter av det i sommar 🌳🌻

Pålitlig leverantör

Har beställt flera gånger. Alltid snabb leverans av bra produkter 👍

12. April 2023

Hej Lars

Tack så mycket för det positiva omdömet.

Vi är mycket glada över detta, eftersom det visar att våra ansträngningar att ge en god service till våra kunder lyckas 🙏

Jag för också genast vidare budskapet till våra lagerfolk, som springer fort 🏃 varje dag, för att få ut alla beställningar ur huset så snabbt som möjligt.

Hej Aljona

Vi är mycket glada att höra att du är nöjd med din nya Asalvo sittvagn. Vi tycker också att Asalvo är ett riktigt bra märke, och till bra priser.
Vi hoppas att vagnen tar dig med på många äventyr i naturen 🐞🌳🌻.

Vänliga hälsningar

Extremt snabb leverans

Extremt snabb leverans, och dessuom hemleverans

12. März 2023

Hej Johanna

Vi är myket glada du er nöjd med den snabba leverans 😊
Tack så mycket för att du tog dig tid att berätta om upplevelsen 🙏

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans, fina saker.

19. Februar 2023

Hej Anna

Tack så mycket för den fina recensionen av Onlinekids🤩
Jag är jätte glad att du var nöjd med produkten och den snabba leverans 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dålig service

Dålig service. Rekommenderar inte.

19. Februar 2023

Hej Anna

Jag har pratat med Onlinekids kundtjänst som säger, att du har ångrat ditt köp och vill lämna tillbaka skotern. Och i detta sammanhang vill man ha returfrakt betald.

Det är inte möjligt för oss att betala för returfrakten, då det finns kostnader förknippade med hantering och frakt för oss.
Jag ser att du beställde Dantoy-skotern den 19 februari och fick den levererad dagen efter.

Vi beklagar att du tycker att du har fått dåligt bemötande av oss!

Vänliga hälsningar
Mette Onlinekids

Mycket nöjd!

Kom förvånansvärt snabbt men främst att jag älskar väskan!

15. Februar 2023

Hej Malin,

Tack så mycket for de fina stjärnorna ⭐⭐⭐⭐⭐
Så bra att du var nöjd med din beställning och leverans.

Hoppas vi ses snart igen 😊

Tack så mycket

5. Februar 2023

Hej Irina

Det är vi som tackar och kan glädjas åt att du har haft en bra upplevelse av att shoppa hos Onlinekids 😊
Tack för den fina recensionen og hoppas att vi ses igen.

Fast delivery

Fast delivery. Website worked fine too.

12. Februar 2023

Hi Ronnie !

Thank you very much for the nice review of Onlinekids.
We are very happy to hear, that you are a satisfied customer and hope to seee you soon again 😊

Best regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevligt bemötande och tack för…

Mycket trevligt bemötande och tack för hjälp när det blev problem med faktureringen.

16. Januar 2023

Hej Madeleine

Tack för det fina omdömet 👍
Jätteglad att du är en nöjd kund.
Och tack för alla de fem stjärnorna⭐⭐⭐⭐⭐

Hej Louise

Tack snälla for alle de fina stjärnorna ⭐⭐⭐⭐⭐
Jätteglad du er nöjd med produkten og den snabba leverans 😊

Snabb leverans 👍🏻

5. Dezember 2022

Hej Johanna

Vi är glada att höra att du haft en bra upplevelse när du handlar hos oss 🚛
Önskar dig en god jul 🎄 och ett gott nytt år ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det är en julklapp så den är inte…

Det är en julklapp så den är inte uppackad

23. November 2022

Hej Diana

Kul att höra att julklappen inte har öppnats än 😉
Tack så mycket för recensionen.

Önskar dig en god jul🎄

Mette 😊Onlinekids

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr