Wat een ondergoed! Ik twijfelde eerst om strings aan die prijs te kopen; maar ondertussen heb in mijn tweede bestelling geplaatst. Lore heeft helemaal gelijk als het op sizes aankomt; ik heb zowel een... Mehr ansehen
Voorzichtig (en een beetje sceptisch) begonnen want wat zou er nu zo goed kunnen zijn aan zo'n lapke stof? Awel: alles! Mega comfortabel, voelt ge letterlijk niet zitten, ademend, absorberend en ook n... Mehr ansehen
Oh Yaz is een verademing, letterlijk en figuurlijk 😄 me ingelezen nadat ik een advertentie gezien had en dan één Bowie besteld. Die zat gewéldig, veel beter zelfs dan mijn katoenen onderbroekjes, de... Mehr ansehen
Ik heb een nieuwe verslaving erbij denk ik 😂 Het is echt insane hoe breathable die undies zijn 🫠 Also dit is echt een merk waar je aan alles voelt dat die er echt is om verschil te maken en om er te... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
RETHINKING UNDERWEAR Breathable Underwear that Looks Hot, yet Stays Fresh! Healthy for your Vajayjay & the Planet. Sizes from XS - 5XL and an Empowering Affirmation on the inside of every pair. Lots of (self)love, Lore Janssens - die van Oh Yaz
Amerikalei 206, 2000, Antwerpen, Belgien
- lore@ohyaz.com
- ohyaz.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Zalige onderbroeken
Zalige onderbroeken! Ik heb intussen alle modelletjes maar de Bowie is mijn favoriet... zo heb ik er onlangs nog 8 bij besteld want ik draag geen andere onderbroeken meer!

Antwort von OH YAZ
Perfect verloop van bestelling tot…
Perfect verloop van bestelling tot levering! Fijn om te dragen ook. Ik voel me heel de dag goed (en sexy 😉) met de string.

Niet normaal
Niet normaal, sexy ondergoed dat ook nog zeer comfortabel zit!

You go girl!
Ik draag nu al enkele weken het ondergoed van OH YAZ en ben er echt kei content van. De pasvorm is perfect: zit lekker zonder te strak te zijn en blijft de hele dag goed zitten. Het materiaal is zacht en ademend, wat super fijn is! Ik heb me nog nooit zo comfortabel en sexy gevoeld in ondergoed. The qoutes geven me dagelijks een extra boost of confidence. Ik zo blij dat ik heb geïnvesteerd in mezelf! Een echt een aanrader. Lore, jij bent een topvrouw. I wish more women supported eachother! Alsjeblieft doe zo voort en veel liefs ❤️

Gewoon doen!
Ik heb zelf zoo lang getwijfeld met bestellen. Doe niet zoals ik, bestel ze nu maar. Je zal het je niet beklagen. ♥️🩲👌
en daarnaast tip top service & off course heerlijk zittende underwear.

Antwort von OH YAZ
De beste onderbroeken ooit!!
De beste onderbroeken ooit!!! Heb alle modellen en beide kleuren en ze zitten allemaal even goed!

Antwort von OH YAZ
Happy lips! Een first timer mét een string!
Mijn lippen worden voor het eerst echt omhelsd in m'n string!

Best undies!
Super tevreden! Goede pasvorm en zit super comfortabel.

Feels and looks great
Feels and looks great and love the personal quotes☺️

String zit super!
String zit super! En de quote laat me onthouden hoe sexy ik ben. ☺️

Top Undiezzzssss!
Ik ben zo blij met de onderbroeken van Oh Yaz! Ik had voordien regelmatig last van ongemakken door materiaal van onderbroeken. Nu is dat helemaal weg dankzij Oh Yaz! De onderbroeken zitten goed, zijn mooi, ik voel me er goed in... en zo kan ik wel nog even blijven doorgaan! Echt top undiezzsss!

Heerlijk om te dragen!
Zoooo blij dat ik eindelijk dit ondergoed in huis heb! Het is waar, ze zijn zalig om te dragen.
Ik kijk er al naar uit om mijn collectie uit te breiden. 🤩
En de quotes zijn exact wat ik kon gebruiken 🙏

Top product, mini minpuntje
Ik ben echt gelukkig met dit heerlijke ondergoed, ze zitten goed en ik kijk altijd uit naar het moment waarop ze weer uit de was komen. Top product! Het enige wat me een beetje stoort zijn de elastiekjes die snel losgekomen zijn. Dit gebeurde al vrij snel. Ik heb de onderbroeken nu al meer dan een jaar en kan zeggen dat er verder niet echt slijtage is. Benieuwd of er al iets aan die elastiekjes gedaan werd want ik wil binnenkort graag weer een nieuwe bestelling plaatsen.
Draag ohyaz!
Festival gepland? Draag ohyaz! Ga je hiken? Draag ohyaz! Genoeg van zwetende en schurende lippen? Draag ohyaz! Genoeg van infecties? Draag ohyaz? Nood aan heerlijk zittende ondergoed dat u doet lachen ( omdat de quotes u een goed gevoel geven en onderbroek uw punani blij maken)? Draag ohyaz! En zo kan ik nog wel even doorgaan....

Zalig
Beste onderbroeken ooit! Geen jeuk of vieze geurtjes en kruipen niet tussen je billen

Antwort von OH YAZ
Zoooo blij dat ik de stap gezet heb!
Ik had schrik dat de 5xl met mijn maat 52 misschien net te krap ging zitten, maar ze zitten echt perfect! Geen snijdende randen, rollen niet over mijn buik, kruipen niet tussen de billen. Ze dragen echt heel erg fijn. Heb de Bowie, de brief en de gewone string besteld en van allemaal even tevreden!

Zalig
Alsof je er geen aan hebt, heel fijn materiaal. Echt een aanrader!

Antwort von OH YAZ
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.