OH YAZ Bewertungen

TrustScore 5 von 5

1. Unterwäschegeschäft
  2. T-Shirt-Geschäft

Vom Unternehmen geschrieben

RETHINKING UNDERWEAR Breathable Underwear that Looks Hot, yet Stays Fresh! Healthy for your Vajayjay & the Planet. Sizes from XS - 5XL and an Empowering Affirmation on the inside of every pair. Lots of (self)love, Lore Janssens - die van Oh Yaz

Hervorragend

Alle Bewertungen

36 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wat een verschil

Wat een verschil. Los van het feit of je down under soms last hebt van vervelende zaakjes, zitten deze undies echt zalig. Ook voor wat extra tummy!

20. Juli 2026

Favoriete ondergoed!

Wat een ondergoed! Ik twijfelde eerst om strings aan die prijs te kopen; maar ondertussen heb in mijn tweede bestelling geplaatst. Lore heeft helemaal gelijk als het op sizes aankomt; ik heb zowel een S-M-L en ze zitten allemaal even comfortabel. Would de-fi-ni-te-ly recommend!

Beste undies ever!

Voorzichtig (en een beetje sceptisch) begonnen want wat zou er nu zo goed kunnen zijn aan zo'n lapke stof? Awel: alles! Mega comfortabel, voelt ge letterlijk niet zitten, ademend, absorberend en ook nog eens sexy (ik ging voor de rode Tine). Prijzig, I know, maar écht elke eurocent waard. En als je een beetje uitkijkt, zijn er af en toe wel leuke acties zodat je wat korting kan pakken. Intussen heb ik een bescheiden maar mooie collectie en hoef ik NOOIT MEER iets anders dan Oh Yaz te dragen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een nieuwe verslaving erbij denk…

Ik heb een nieuwe verslaving erbij denk ik 😂 Het is echt insane hoe breathable die undies zijn 🫠 Also dit is echt een merk waar je aan alles voelt dat die er echt is om verschil te maken en om er te zijn voor u als vrouw. No bullsh*t!

Bowie

Ik heb al 3x de Bowie’s besteld en ze stellen niet teleur. Ze zitten wat hoger, zitten heel gemakkelijk en momenteel echt onmisbaar in mijn kast.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oh Yaz is een verademing!

Oh Yaz is een verademing, letterlijk en figuurlijk 😄 me ingelezen nadat ik een advertentie gezien had en dan één Bowie besteld. Die zat gewéldig, veel beter zelfs dan mijn katoenen onderbroekjes, de stof is ook zó zacht dus bestelde ik er meteen nog 8 (Bowie & Alice). Ik merkte echter na enkele keren dragen dat bij sommige undies hun draadjes begonnen uit te rafelen. Dit heb ik dan meteen aangekaart en blijkbaar ging het om een fabrieksfout, dus hebben ze me zonder problemen nieuwe undies bezorgd. Van een TOP klantenservice gesproken (danku Lore & Liezl!). De undies zijn niet goedkoop, maar wow het is zo’n groot verschil! Geen irritatie meer, ze zitten zó goed. Dus heb ik er dan nu nog 4 aangeschaft 😄 ik mis enkel nog een meer huidskleurige want in sommige zomerse kledingstukken zie ik het rood er toch nog door. 🫣 Ik koop geen andere meer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Once you go Oh Yaz you never go back!

De onderbroeken van Oh Yaz zijn een verademing, letterlijk en figuurlijk. Geen inlegkruisjes meer, geen vieze geurtjes, geen natte onderbroeken (zelfs niet na urenlang meedansen op een heet concert), niet meer eindeloos je onderbroek goed moeten trekken. Dat ze er superleuk uit zien is ook nog eens een leuke extra. Ik heb na mijn 1e bestelling onmiddellijk een 2e gedaan en al mijn andere onderbroeken buiten gegooid. Once you go Oh Yaz you never go back!

2. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trix took it like a champ!!

Oké ff ne shout out!!

Ik had onlangs 1 Trix besteld, toch wel wat twijfelend over de prijs dus eentje om te testen.
Ik had de Trix al een paar keer tijdens het werk gedragen en ja, zeer tevreden.
Maar nu ging ik een wandeling van 42 km doen met tropische temperaturen... Dus de Trix aangedaan en eraan begonnen, zat perfect, geen enkele keer moeten goed trekken.
Maar zoals je kan denken liep het zweet langs alle kanten naar beneden 🙄 dus ja, gaat Trix zijn werk nog doen?
Thuis gekomen, uitgekleed en miljaar, de Trix took it like a champ! Geen rare, vieze geurtjes en na 8u zweten nog steeds droog 😎

Dus, dikke merci!!
Ik bestel er zeker nog ♥️

24. Mai 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijn ondergoed en goede klantenservice

Heerlijke stof en geweldige klantenservice. Ik vind ze heel erg goed zitten (ook de strings!). Ik had een probleempje met mijn bestelling en werd super correct en fijn geholpen. Ik persoonlijk mis wel een tierlantijntje (een beetje kant of een leuke print bijvoorbeeld) maar dat is super persoonlijk. Ze zitten fijn en eindelijk geen inlegkruisjes meer! Hoera!

19. April 2026

YAAAZZZ to these undies

YAAAZZZ to these undies! 😍
Het voelt alsof mijn leven een upgrade kreeg 🔝. Nooit meer mijn ondergoed goed trekken, geen nasty geurtjes, comfy and sexy 🍑🙌🏼! Ik ga nooit meer terug naar iets anders ❤️❤️

20. Oktober 2025

Damn

Damn. Heb bijna elke dag winkelmandje gevuld en terug weggedaan. #langlevetwijfelaars.
Maar uiteindelijk wel besteld ! En NO REGRETS. Al 2 weken zonder inlegkruisjes. So much better !
You go girl!
Thanks for helping us😎🤩
Op naar de volgende bestelling😍

24. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb me laten overtuigen door jullie…

Ik heb me laten overtuigen door jullie uitleg en ik vond de rode kleur fijn, als verpleegkundige draag ik witte pakjes en rood schijnt er niet door. Ik was ook het gebruik van inlegkruisjes beu en zocht naar een alternatief.
Wat een fijne ervaring is die onderbroek van jullie, zit heel goed en comfortabel als een tweede huid en ademt goed waardoor ik direct verkocht was. Vaarwel inlegkruisjes, voel me ook veel vrouwelijker daardoor.

19. Februar 2026

Alleen maar liefde

Ik ga je iets grappigs vertellen: ik ben eerst een jaar lid geweest van de Oh Yaz nieuwsbrief gewoon omdat ze zo fantastisch zijn, vol humor, interessante informatie en empowering. Ik hoefde die onderbroeken niet, ik wilde gewoon af en toe een beetje Lore in mijn mailbox.
Maar ja, je voelt het al aankomen: ik heb er een paar maanden terug toch twee gekocht en ik ben fan. Niet meer de hele dag 'plukken', zelfs niet toen ik de string droeg. Volgens mij is dit precies ondergoed zoals het zou moeten zijn. En toen ik wat vragen had, belde Lore me gewoon op met antwoorden en nog meer tips, hoe fijn is dat?! Mijn tip? Bij twijfel (want ja, de prijs is eerlijk, maar voor sommigen toch niet eenvoudig betaald) word dan in ieder geval lid van de nieuwsbrief!

5. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op alle vlakken full star review…

Op alle vlakken full star review…
Ik bestelde enkele maanden geleden voorzichtig 3 strings, lange tijd niet meer gedragen maar heel blij mee. Ze zitten goed, materiaal is degelijk en ik voel me sexy als ik ze aan heb.
Onlangs probeerde ik een goedkoper merk maar heb alles terug gestuurd en op de valreep opnieuw oh yaz besteld.
Niet alleen het allerbeste product maar ik bestelde het ‘s avonds en had het de volgende dag. Gerust op reis vertrokken!
Super cool.
Wie twijfelt vanwege de prijs… gun het jezelf, jij én de broekjes zijn het waard.

28. Januar 2026

Omgggg die nieuwe rode Bowies

Omgggg die nieuwe rode Bowies, hoe goed zijn die!
Ik ben verliefd, op de Bowie én op mijn poep in de Bowie (trouwens ook in elke andere slip die ik al van je heb). Merci x 1000!

26. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr