Wat een ondergoed! Ik twijfelde eerst om strings aan die prijs te kopen; maar ondertussen heb in mijn tweede bestelling geplaatst. Lore heeft helemaal gelijk als het op sizes aankomt; ik heb zowel een... Mehr ansehen
Voorzichtig (en een beetje sceptisch) begonnen want wat zou er nu zo goed kunnen zijn aan zo'n lapke stof? Awel: alles! Mega comfortabel, voelt ge letterlijk niet zitten, ademend, absorberend en ook n... Mehr ansehen
Oh Yaz is een verademing, letterlijk en figuurlijk 😄 me ingelezen nadat ik een advertentie gezien had en dan één Bowie besteld. Die zat gewéldig, veel beter zelfs dan mijn katoenen onderbroekjes, de... Mehr ansehen
Ik heb een nieuwe verslaving erbij denk ik 😂 Het is echt insane hoe breathable die undies zijn 🫠 Also dit is echt een merk waar je aan alles voelt dat die er echt is om verschil te maken en om er te... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
RETHINKING UNDERWEAR Breathable Underwear that Looks Hot, yet Stays Fresh! Healthy for your Vajayjay & the Planet. Sizes from XS - 5XL and an Empowering Affirmation on the inside of every pair. Lots of (self)love, Lore Janssens - die van Oh Yaz
Amerikalei 206, 2000, Antwerpen, Belgien
- lore@ohyaz.com
- ohyaz.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Zitten super en mooie rode kleur
Zitten super en mooie rode kleur
Dit product is écht top. Vorm, gevoel, stof, TOP!
Ik ben geen fan van strings. Vooral omdat ze vaak verkeerd zitten. wie draagt dit nu graag?! Na het zien van de ads van Oh Yaz dacht ik: "kom, we proberen dit eens"... Al mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb er 3. Ik was ze en trek ze opnieuw aan :-)
Ze zitten top, ze voelen top (je voelt ze niet), mooie kwaliteit van textiel. Hoera!!
Ik ben geen reviewschrijver, maar dit moest ik nu toch even kwijt.
Bravo Oh Yaz!
Perfect
Perfect, mooie onderbroeken (Bowie en Alice) die goed zitten! Ik voel me mooi en ik kan er ook goed mee sporten.
Geweldig!
Zelfs in dit snikhete weer blijft het fris en geurvrij down under, thanks to you! Fangirl hierzo 🤩 Comfy & still sexy!
Kort maar krachtig
Kort maar krachtig: ik moet geen andere onderbroeken meer hebben. Oh Yaz for the win!
Super service,
Super service,
Beantwoorden je mail asap.
Betrouwbaar, goede kwaliteit!
Top kwaliteit!
Levering was snel (leuk extraatje), maar belangrijker de onderbroeken zitten heel goed. De stof voelt aangenaam (en veel beter dan de katoenen die ik ervoor droeg). Ik kan er mee sporten zonder een zweterig onderbroek te krijgen. Heel top met dit warme weer ook. Ik ga er nog kopen zodat ik op termijn al mijn oude katoenen onderbroeken kan vervangen.
Alle goeie dingen die je leest over Oh…
Alle goeie dingen die je leest over Oh jaz zijn waar! Waar ik lang gewacht heb om ze te kopen owv de prijs oa. ben ik nu mega mega fan! Deze onderbroeken zijn elke euro waard. De branding is top. De stof zalig aan je billen. Ik smeet alle andere slipjes weg en draag niks anders meer. Hopelijk komt de Bowie ook nog in het rood en dan ben ik een gelukkig mens.😅😅😅
Gewoonweg DE beste onderbroeken
Gewoonweg DE beste onderbroeken! Zitten ne hele dag goed, zelfs tijdens sporten, lange wandelingen. & ge voelt u er super goed in! Ik ben fan 🤩
Beste undies ever!
Beste undies ever!
Ik draag niks anders meer!
Ik had ze al veel eerder moeten kopen.
Zo blij dat ik er eindelijk gekocht heb. Zitten mega comfortabel, inlegkruisjes heb ik buiten gesmeten en alles down under ruikt gewoon frisser en healtier en oh ja, ik had een haatrelatie met strings alsin never ever droeg ik die tot nu. I love it en ik voel me er zo zelfzeker mee. Of ik een extra wasmachientje draai om ohyaz undies te kunnen dragen? Zijt ma zeker. 😅

Antwort von OH YAZ
Best zittend ondergoed ever!
De Alice zit zo goed! Je vulva wordt als het ware gecupt, unlike ander ondergoed waar het vaak lossig en bewegelijk is. En ik kan oprecht niet meer zonder. Nu kijken of ik mij durf te wagen op de string want ben intrigued. Investering echt mega waard en zou meteen die 7+1 gratis aanbieding doen!

Beste onderbroekjes ooit!
Lore heeft me geholpen wanneer ik vragen had over de maten en zelfs een matentabel toegevoegd. De onderbroekjes zijn superleuk verpakt maar dat is niet alles de Trix zit top! Heerlijk zachte stof, de perfect zittende string. Waar andere merken absoluut het laten afweten op comfort wint Ohyaz. Plus naast comfort ook gewoon mooi en sexy. En nog beter! Belgisch! Vanaf nu de plek waar ik mijn ondergoed ga bestellen.

Heel tevreden over kwaliteit
Heel tevreden over kwaliteit, geeft comfortabel gevoel.

Antwort von OH YAZ
Alles wat je leest is waar
Alles wat je leest is waar. Beste onderbroeken ooit! Traag maar gestaag een collectie aan het opbouwen ❤️

Antwort von OH YAZ
Na lang twijfelen eindelijk besteld!
Meer dan een jaar getwijfeld over het kopen van een onderbroek. Als plussize is het niet vanzelfsprekend om iets te vinden dat goed past. Onlangs dan toch overstag gegaan, en meteen helemaal onder de indruk. Zachte stof, zit lekker! Heb er meteen meer besteld!

Top top top
Top top top! Ik wil niks anders meer dragen en raad het aan iedereen aan ! Ik koop nu elke maand 2 stuks aan zodat ik mijn hele schuif ondergoed kan vervangen door Ohyaz 😍 ja ook zónder de quotes blijf ik ze aankopen , al was ik toch blij dat ik er op de laatste dag nog 2 extra heb besteld mét quotes. Thanks Lore for making my vajayjay happy ❤️

Antwort von OH YAZ
Amaai, had ik deze maar eerder gevonden
Amaai, hoe zalig zitten die broekjes.Ben er fan van. Wil mijn meeste onderbroeken vervangen door deze.. Maar is wachten voor sommige modellen tot mijn maat terug beschikbaar is.. Enige wat ik jammer vind is dat ik niet weet hoe je contact kan opnemen.. Ik zou vb willen weten of er nog andere kleurtjes komen of wanneer bepaalde maat terug voorradig is (lang of korte wachttijd).. Want wil een groot aantal bestellen en ik zou dan spijt hebben, moest er net een ander kleur bijkomen of een model terug zijn..

Antwort von OH YAZ
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.