Volgens mij gaat het bij de meeste instructeurs goed. Maar wat je ook doet neem geen lessen van Wilma aan. Tenzij je graag een bange, niet reagerende, matige instructrice hebt. Heb tot 3 keer toe 2 ma... Mehr ansehen
Rijschool Maikel van Dinther Vandaag mijn rijbewijs kunnen halen, Maikel legde het altijd erg goed uit en liet je waar het kon ook fouten maken. Geen frustratie maar alleen maar hoe het de volgende... Mehr ansehen
Ik heb gelest bij andre en ik heb het enorm naar mn zin gehad, super fijne instructies en heeft altijd alle geduld gehad met mij
Ik heb mijn rijbewijs behaald bij de NXXT rijinstructeur Maikel van Dinther. Wat hebben we gelachen in die wagen. De lessen waren uitstekend en erg gezellig. Als ik een fout maakte dan liet hi... Mehr ansehen
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Topinstructeur
Topinstructeur – Zeker een aanrader!
Ik heb rijlessen gehad van Mariëlle bij NXXT, en ik had me geen betere instructeur kunnen wensen. Ze is niet alleen superprofessioneel en duidelijk in haar uitleg, maar ook gewoon een ontzettend leuke en fijne vrouw om mee te rijden. We hebben echt een goeie band opgebouwd tijdens de lessen, wat het leren rijden veel leuker en relaxter maakte.
Er is eigenlijk niets wat ik anders had gewild – alles klopte. Mariëlle zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en tegelijk echt goed voorbereid bent op je examen.
Ik zou haar zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar een fijne, betrokken en betrouwbare rijinstructeur!
de rij instructeur was helemaal…
de rij instructeur was helemaal geweldig beetje rond de zelfde leeftijd met een vrij nieuwe auto die niet afgeragged is raad het zeker aan om hier te lessen en vooral als je mohammed als rij instructeur krijgt
Ik had een goede ervaring
Ik had een goede ervaring, omdat alles best duidelijk en soepel verliep tijdens de proefles. De rij instructeur was heel vriendelijk en heeft ervoor gezorgd dat mijn zenuwen wat meer zakte door alles goed uit te leggen. Ook is er uitleg gegeven over de pakketen die NXXT aanbiedt.
Fijne rijschool
Fijne rijschool met een aardige rustige instructeur
Heel duidelijk uitleg rustige man die…
Heel duidelijk uitleg rustige man die heel geduldig is en goed uitleg geeft
Hele fijne proefles gehad
Hele fijne proefles gehad, ik kon het goed vinden met de instructeur Jos en heb gelijk besloten een pakket te pakken en hem ook als rijinstructeur te kiezen.
Fijne auto, alles word duidelijk uitgelegd en een betere ervaring had ik me niet kunnen wensen!
Rijbewijs in de pocket!
Enorm leuke en vooral leerzame rijlessen gehad met André! Het lukte mij maar niet om te slagen voor mijn praktijkexamen, met de hulp van André, is het eindelijk gelukt! Zoekt u nog een goede rijinstructeur? André is de écht beste! Super bedankt André, ben je enorm dankbaar!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, zegt op het laatste moment rijles af zonder enige reden

Antwort von Nxxt
wat een gefrustreerde instructeur zeg
wat een gefrustreerde instructeur zeg. ruzie zoeken in het verkeer en mensen uitschelden, met zo`n voorbeeld functie???? lijkt me niet juist.
daarnaast een vrachtwagen inhalen en er naarst stil gaan staan??? dan moet je toch ingrijpen zeker als er een tegenligger komt??? Dan voor een brug stoppen om te kijken of er ene tegenligger komt en dit al veel te ruim van voren doet, terwijl de brug verhoogd is en je dus niets kunt zien, volgens mij ook niet juist. dan met piepende banden je leerling laten stoppen om iemand uit te schelden en te vragen of die wel goed bij zijn paasei is????? luister ik hem, mij rijbewijs al sedert 1993 en nooit schade of ongeluk gehad. en hij heeft een voorbeeld functie die hij waar moet maken maar dat lukte hem vandaag niet zo goed. misschien even goed nadenken wat en hoe je het doet.

Ronny's rijschool
Top rijschool, heb les gehad bij Ronny Dul en hij was meer dan alleen een rijinstructeur. Hij gaf werkelijk om je en dacht ook echt na over hoe hij je kon helpen. Altijd berijkbaar ook buiten de lestijden om en altijd daar als je hem nodig bent. Elke keer weer ging ik met plezier de les in en heb erg veel geleerd. Zeker een aanrader als je je rijbewijs nog moet halen. Bedankt nxxt, en bedankt Ronny!
Fantastisch!
Ik heb in Groningen bij Janneke Oosterwijk gelest. Ik was angstig en onhandig in rijden, maar heb vandaag toch mijn examen gehaald! Janneke is een fantastische rij instructrice met geduld, pit en humor. Ze kan mensen gerust stellen en ik kan haar iedereen enorm aanraden!
Rijles gehad bij André Solleveld
Rijles gehad bij André Solleveld, hele fijne lessen gehad en in één keer mijn rijbewijs kunnen halen. Veel rust in de auto maar ook erg gezellig gehad. André denkt altijd mee in je planning om je rijlessen zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen tot je examen waardoor ik me heel goed voorbereid voelde!
Rijlessen NXXT
Onze dochter heeft gelest bij NXXT, bij een instructeur waarvan de naam niet genoemd mag worden. Na een pakket en de nodige keren lessen bijgekocht te hebben, is onze dochter na lang lessen, met angst begonnen aan haar tussentijdse examen. Het advies van de examinator was overstappen op een automaat, omdat de basis rijvaardigheid na al die lessen nog steeds niet goed aangeleerd was. Onze dochter wilde graag door met een automaat, maar daar kon deze instructeur niet in voorzien. Op het verzoek om de niet gebruikte lessen terug te betalen, kwam een heel verhaal en uiteindelijk weigerde hij terug betaling. We hebben rechtsbijstand om advies gevraagd en het weigeren van terug betaling is onterecht. Gezien het bedrag heeft de verzekering ons gecompenseerd, waar ze heel blij mee is. Enkele honderden euros is veel geld voor een student. Wat vooral schrijnend is, is dat hij op deze onterechte manier misbruik lijkt te maken van jonge, onzekere mensen die vertrouwen op zijn begeleiding.
Rijschool Andre Solleveld
Les gehad van rijschool André Solleveld, enorm prettige begeleiding gehad. Veilige leersfeer en doelgericht. Super tijd gehad.
Waardeloos!
Wat een waardeloze rijschool. Na een eerste serie lessen en rij examen moeten wisselen van rij-instructeur omdat de eerste niet meer beschikbaar was. Vervolgens lang moeten wachten op een nieuwe instructeur en er zelf achteraan moeten gaan. Na weer 2x gezakt te zijn, geen enkel initiatief vanuit NXXT om over vervolg te praten. Uiteindelijk overgestapt naar een nieuwe rijschool en de basis beginselen blijken niet goed aangeleerd te zijn. Begin er niet aan!
Slechte rijschool! ❌️❌️❌️❌️
Helaas heb ik een erg nare ervaring met deze rijschool.
Instructeur heeft teveel leerlingen gekregen van het hoofdkantoor, waardoor ik na een paar lessen on-hold worden gezet voor minstens 2-3 maanden! Volgens de klantenservice valt dit onder de "verwachting van flexibiliteit" van de leerlingen. Ik had dit graag willen weten voor ik een pakket heb gekocht bij nxxt!
Er is gezegd dat er na 2/3 lessen een examen zou worden aangevraagd, zeker vanwege de lange wachttijden. Dit is niet gebeurd.
Een les werd zonder nader bericht 1.5 dag voor de les geannuleerd.
Website is niet up-to-date, er staat "geen wachttijden".
Mijn ervaring: slechte communicatie tussen instructeur en hoofdkantoor en met leerling. Ik voel mij onprettig nog verder te lessen bij deze rijschool en wil een terugbetaling. De klantenservice "kan" geen terugbetaling doen, ondanks hun eigen tekortkomingen (teveel leerlingen aannemen en mondelinge afspraken niet nakomen).
Erg slechte ervaring met deze rijschool!!
Edit: de rijschool noemt dat ik beperkt beschikbaar ben, ondanks dat ik heb aangegeven 5 werkdagen per week beschikbaar te zijn. De andere locatie die is voorgesteld door de klantenservice is voor mij minimaal 30 minuten reizen enkele reis en kost 8 euro met het ov. Dat is inderdaad geen optie voor mij en vind ik erg klantontvriendelijk om dit van een betalende klant te verwachten.

Beste ervaring
Heb mijn rijbewijs in één keer gehaald door mijn rijinstrictrice Hester!! Ben bij 2 andere rijscholen wezen lessen maar bij niemand zo fijn gereden als bij haar!!
Goede proefles
Laatst een gratis proefles gehad bij nxxt, het was leuk en ik heb veel geleerd. Duidelijk en persoonlijk advies over welk pakket jij het beste kan kiezen. Aardige rijinstructeur die je alles in alle rust duidelijk uitlegt. Heb gelijk een rijles pakket bij nxxt gekocht. Zeker aan te raden!
Voorbeeldfunctie
Zojuist..... Rechts ingehaald op 70 km weg waar ik al 75 reed, zeker met een snelheid van 80 kampeer uur. Relaxt met een sigaretje in haar hand.... Door 'n rijles auto van Nxxt. Wat ben ik blij dat ik mijn rijbewijs heb en geen gebruik meer hoef te maken van een rijschool die dit voorbeeld in het verkeer geeft..... Vrij waardeloos 🤷

Antwort von Nxxt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.