Nordic Shape ApS Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg plejer aldrig og lave anbefalinger men Nordicshape fortjener så meget ros. Virkelig god service. De svarede hurtigt tilbage på Mails. Sendte en ny maskine til mig med det samme. Da den jeg havde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et massageapparat hos NordicShape i februar og har været meget glad for det samt resultaterne. Desværre gik apparatet i stykker under normal brug efter nogle måneder. Jeg kontaktede deres... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har ikke prøvet deres produkter, men overvejede det, hvorfor jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Blev spammet med mails dagligt. Da jeg ville afmelde igen, fik jeg tilbuddet om, at modtage 1-2 mails om m... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne dele min oplevelse med Nordic Shape's kundeservice. Jeg skrev til virksomheden, da jeg efter ca. 3 måneder oplevede, at mit apparat mistede styrkede. Samme dag fik jeg svar med ros for m... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

NordicShape er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative løsninger til at reducere cellulite og appelsinhud. Vores hovedprodukt, CelluSmooth, kombinerer varme, gua sha og cupping for at forbedre blodcirkulationen og øge lymfedrænagen. Vi prioriterer høj kvalitet og kundetilfredshed og sikrer en tryg og problemfri købsoplevelse.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

154 Bewertungen

Alle Bewertungen

128 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega dejligt produkt og meget reelt

Mega dejligt produkt og meget reelt. For der står ganske vist at det kan gøre en smule ondt ved første anvendelse - men for mig gik der ikke lang tid før end jeg kom videre fra det igen. Det kan være det er noget jeg bilder mig ind men føler også det kan hjælpe på at mindske indgroede hår på benene. Produktet er 5/5 men det er service samt hjemmeside også

28. August 2025

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Er meget meget glad for min cellusmooth, men desværre holdt sugefunktion op med at virke. Jeg kontaktede kundeservice og 2 dage efter modtog jeg er ny. Det er en virksomhed som står ved sine vare og sørger for kunders tilfredshed. Kan anbefales. Tak for god behandling.

21. August 2025

Gør helt exceptionelt ondt

Jeg syntes det gør helt exceptionelt ondt at bruge maskinen på mit lår/glut region. Det gør så ondt at jeg næsten ikke kan gøre det blot 5 sek af gangen fordi den konstant suger hårdere og hårdere, ja jeg har olie på. Jeg har den på det Aller laveste som den skriver man skal, men puha der kan man snakke om at lide for skønheden, jeg er ikke sikker på jeg får den brugt, når det gør så uhyggeligt ondt . Undre mig meget at jeg ikke har fundet den pointe i andre anmeldelser, som jeg gennemlæste mange af inden køb. 🤔

11. August 2025

Hej Kicki,

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os – vi forstår godt, at det kan føles intenst, især i lår- og baldeområdet, når bindevævet er meget spændt.

Det, du beskriver, er faktisk noget vi har hørt fra flere af vores kunder i starten. Når bindevævet er hårdt og ikke vant til denne type massage, kan det føles smertefuldt de første gange. Heldigvis oplever de fleste, at det hurtigt bliver langt mere behageligt, efterhånden som vævet løsnes op og affaldsstoffer frigives. Mange fortæller, at det netop var det, der gjorde forskellen for deres resultater 🌸

Vi ved dog også, at det ikke er for alle – og derfor tilbyder vi altid vores 60 dages tilfredshedsgaranti. På den måde kan man trygt prøve CelluSmooth i ro og mag, og hvis det ikke bliver bedre, kan man returnere den og få pengene tilbage.

Vi er glade for, at du deler din oplevelse, så andre kan se, at en intens start kan være en del af processen – men også, at det for rigtig mange bliver meget bedre med tiden 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte Cellulite massage apperat samt…

Købte Cellulite massage apperat samt olie og fik en beskadiget æske til Cellulite massage apparatet samt en nusset/beskidt æske med olie. Dertil blev det sendt i en meget tynd indpakning, Det er under al kritik. Køber aldrig det mere.

8. August 2025

Hej Bjørn,

Vi er kede af at høre, at din pakke ikke er ankommet, som den skulle. Vi kan desværre ikke gøre for, hvis æsken har haft en hård tur under transporten, men vi vil selvfølgelig altid gerne hjælpe med en løsning, hvis noget ankommer beskadiget.

Vi har svaret på din henvendelse pr. mail og bedt om billeder, så vi kunne vurdere, hvad du mente med en “nusset/beskidt æske” til olien. Vi sender naturligvis ikke beskidte varer – men uden billeder var det desværre ikke muligt for os at følge op eller tilbyde en erstatning.

Vi vil meget gerne hjælpe, hvis du ønsker det – du er altid velkommen til at sende os billederne, så vi kan finde en løsning 🌸

De bedste hilsner

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Indtil videre er der ikke så meget…

Indtil videre er der ikke så meget resultat, har heller ikke brugt den så længe, men det suger godt til, selv på laveste program og man skal ikke bruge den dagen før benene skal vises frem, jeg er fyldt med blå mærker

8. August 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg er ikke helt overbevist endnu

Jeg er ikke helt overbevist endnu. Måske kræver det længere tids brug, men jeg fortsætter og opdaterer mit forløb herinde

18. Juli 2025

Hej 🌸

Tusind tak for din ærlige anmeldelse 🙏
Du har helt ret i, at det ofte kræver lidt længere tids brug, før man ser de fulde resultater. Vi glæder os til at høre, hvordan dit forløb udvikler sig – og vi er her altid, hvis du har spørgsmål undervejs 💜

Nordic Shape

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Indtil videre kan jeg ikke skrive så…

Indtil videre kan jeg ikke skrive så meget da jeg kun har haft min maskine i 6 dage. Så jeg vil lige prøve den a lidt længere tid før jeg tager en beslutning om den er det rigtige for mig eller om jeg skal have mine penge tilbage, heldigvis tilbyder nordicshap 60 dages 100 procent tilfredshedsgaranti eller penge tilbage hvilket jeg synes er en total luksus..6 dage er ikke nok til at kunne vurderer om den vil give mig et resultat eller ej. Jeg må vende tilbage om en lille mdr for en bedre vurdering. Vh Michell

16. Juli 2025

Hej Michell 🌸

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏 Du har helt ret – 6 dage er for tidligt at vurdere resultatet, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde 60 dages tilfredshedsgaranti, så du kan prøve den ordentligt af uden stress.

Vi glæder os til at høre din endelige vurdering senere 💜

Bedste hilsner,

Kanon service

Kanon service! Selvom produktet ikke lige passede til min krop, så skal de stadig have en fantastisk stor ros. Deres kundeservice er utrolig. Svarer med det samme, giver gode råd til brugen af produktet og bare virkelig venlige. Jeg kunne nemt finde andre produkter hos dem ☺️

7. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig et produkt der virker – og en kundeservice i verdensklasse!

Min første CelluSmooth virkede desværre ikke i strømstikket – men inden jeg nåede at blinke, stod en ny maskine klar hos mig. Servicen var ikke bare god – den var eksemplarisk!
Og maskinen? Helt ærlig? Bare WOW!
Jeg har døjet med cellulitis siden ungdommen, og aldrig før har jeg stået med et produkt, der faktisk gør en afgørende forskel. CelluSmooth holder, hvad den lover (og mere til!)
Min rutine:
Jeg starter med min gua sha måne ude i badet og giver mine ben lange, glidende strøg op mod hjertet for at stimulere lymfesystemet og løsne bindevævet. Bagefter smører jeg mine ben ind i seabutter bruger jeg CelluSmooth – og jeg kan både se og føle hvor stor effekt den har.
KØB KØB KØB! ❤️
Fantastisk kundeservice 🫆

11. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg må desværre melde at CelluSmooth…

Jeg må desværre melde at CelluSmooth suger for hårdt på niveau 1. Når man sætter den på låret, bygger den suget op over nogle sekunder, og så sidder den bare fast og det gør virkelig ondt at flytte den. Også selvom jeg har godt med olie på huden. Nu har jeg udviklet en metode hvor jeg lige kan nå at kører den over huden mens den bygger suget op, når så den er nået til fuld vakum effekt (på trin 1), så stikker jeg lille fingeren ind mellem Shaperen og mit lår for lette på suget ( vakum effekten bliver derved afbrudt). Og så kan jeg lige nå at tage et nyt strøg, inden suget tager for hårdt fat igen. Det er ærgerligt og noget rod. Designet er fint, og materialet den er lavet af er også fin. Men trin indstillingerne er ikke gennemtænkt og kærlige i forhold til kunden. Hvis det bare er spørgsmål om at vænne sig til det, så kommer man slet ikke i gang, når det gør så ondt fra start. Desværre... hvis I laver en ny med bedre trinindstillinger, så er jeg på igen.

9. Juli 2025

lang leveringstid

Det er nu 8 dage siden jeg har lagt ordren ind, og varen er stadig ikke modtaget.
Jeg venter stadig i spænding 🙈

30. Juni 2025

Hej Michelle,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og undskyld, at leveringstiden har skuffet dig 💔

Din ordre var en forudbestilling, hvilket fremgik både på produktsiden og i din ordrebekræftelse, med forventet afsendelse mellem 1.–2. juli. Grundet en lille forsinkelse fra vores leverandør blev afsendelsen i stedet rykket til 3.–4. juli, som vi også informerede om via mail til alle berørte kunder.

Din pakke blev herefter pakket og sendt den 4. juli, men DAO fik desværre ikke scannet den korrekt i første led – og derfor har trackingen stået stille, hvilket vi er rigtig kede af 😞

Men jeg har netop tjekket, og kan se at din pakke er blevet leveret i dag 🙏🏼
Vi håber, du nu endelig har den i hænderne – og at oplevelsen med selve produktet kan opveje noget af den ventetid, du har haft.

Tøv endelig ikke med at række ud, hvis du har spørgsmål – vi sidder klar til at hjælpe 💛

De bedste hilsner
Line, Kundeservice – Nordic Shape

Skæptisk men positiv overrasket

Jeg var lidt skæptisk med hvor hårdt den kunne suge og tænkte at jeg hurtigt ville være forbi niveau 1, men der bliver vi. Ok lige et par behandlinger endnu inden vi stiger omi effekt på vacuum effekten. Så må vi se om 4 uger om den så også har skabt et resultat

11. Juni 2025

Rigtig god kundeservice

5 stjerner for en konge kundeservice.
Udover dette var der hurtig levering og hurtig svartid på e-mail. Tror det var en Ida jeg har skrevet med og hun var meget sød, venlig og forståelig. Lever 100% op til kundetilfredshed og returnering. God stil👏🏻

26. Mai 2025

Det gør frygteligt ondt

Først vil jeg sige at tid for levering gik utroligt hurtigt, fik den leveret inden for 2 dage.
Havde glædet mig til at bruge den, men jeg er nok blevet forblændet af alle de gode anmeldelser. Kom massage olie på overarme og lår, tændte på laveste niveau, men hold nu op . Det gør jo frygteligt ondt, selv på laveste niveau, den er jo ikke til at trække af huden uden det gør MEGET ondt, og nej ikke sart, jeg har normalt en høj smertetærskel. Ærgerligt.

10. Mai 2025

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse – og dejligt at høre, at leveringen var hurtig.

Vi forstår godt, at behandlingen kan føles meget intens i starten, især hvis bindevævet er spændt og området ikke har været stimuleret før. Det er en oplevelse, flere af vores kunder deler med os – men heldigvis fortæller mange også, at det hurtigt bliver mere behageligt efter et par gange.

Når huden og vævet begynder at vænne sig til behandlingen, løsnes spændinger op, og ubehaget aftager.
Det lyder måske ikke sådan nu, men for mange sker der hurtigt en forskel – både i fornemmelsen og i resultaterne.

Når det er sagt, skal du selvfølgelig føle dig tryg ved dit køb. Du er dækket af vores 60-dages tilfredshedsgaranti, så du har ro til at prøve den lidt mere – eller give os besked, hvis du hellere vil returnere. Vi er her for at hjælpe, uanset hvad du vælger 💜

Langsom leveringstid

Jeg har bestilt hos Nordic Shape for over to uger siden, men har ikke modtaget min vare endnu. De havde skrevet i bekræftelsesmailen, at de sender en tracking link efter en uge, men det har de heller ikke gjort.

1. Mai 2025

Hej ZS,

Tusind tak for din ærlige feedback — og vi forstår virkelig godt din frustration.
Lad mig forklare lidt nærmere, hvad der er sket, så du har det fulde overblik.

Da du lagde din ordre, var det som en forudbestilling, hvilket betød, at der på forhånd var en forventet ventetid, før vi kunne sende pakken. Det var også angivet ved bestilling og i bekræftelsesmailen, så man som kunde kunne tage højde for den lidt længere leveringstid.

Desværre blev ventetiden yderligere forlænget, da vi modtog meget flere forudbestillinger end forventet, hvilket lagde ekstra pres på vores lager og pakketeam. Det tog derfor lidt længere tid end normalt at få alle ordrer gjort klar og sendt ud — og vi beklager virkelig, at du også blev ramt af det.

Når det er sagt, er pakken nu allerede kommet frem til dig, og vi håber virkelig, at du er blevet glad for den og er godt i gang med at bruge den 🙌

Tusind tak igen for din tålmodighed — og sig endelig til, hvis der er noget, vi kan hjælpe med undervejs.

Bedste Hilsner,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt og betalt intet modtaget og…

Har købt og betalt intet modtaget og kontaktet dem for tredje gang
Føj en moral

18. März 2025

Hej Bettina,

Tak for din anmeldelse – vi er oprigtigt kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Din ordre blev desværre ramt af en kort forsinkelse, da vi i netop den periode gennemgik et lagerskift. Det var vi på forhånd åbne om i vores leveringsbetingelser, men vi forstår selvfølgelig godt, at det kan være frustrerende, når man glæder sig til at modtage sin pakke.

Vi har dog gjort vores bedste for at holde dig opdateret og svarede hurtigt på dine henvendelser – blandt andet med besked om forsendelsen og med tilbud om kompensation. Da du efterfølgende ønskede at annullere din ordre, refunderede vi naturligvis dit fulde beløb med det samme.

Vi bestræber os altid på at give vores kunder en tryg og god oplevelse – og vi er kede af, hvis det ikke lykkedes denne gang. Skulle du få lyst til at prøve os igen på et andet tidspunkt, vil vi tage imod dig med åbne arme ❤️

Line Holm
Team Nordic Shape

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr