Nordic Shape ApS Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg plejer aldrig og lave anbefalinger men Nordicshape fortjener så meget ros. Virkelig god service. De svarede hurtigt tilbage på Mails. Sendte en ny maskine til mig med det samme. Da den jeg havde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et massageapparat hos NordicShape i februar og har været meget glad for det samt resultaterne. Desværre gik apparatet i stykker under normal brug efter nogle måneder. Jeg kontaktede deres... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har ikke prøvet deres produkter, men overvejede det, hvorfor jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Blev spammet med mails dagligt. Da jeg ville afmelde igen, fik jeg tilbuddet om, at modtage 1-2 mails om m... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne dele min oplevelse med Nordic Shape's kundeservice. Jeg skrev til virksomheden, da jeg efter ca. 3 måneder oplevede, at mit apparat mistede styrkede. Samme dag fik jeg svar med ros for m... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

NordicShape er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative løsninger til at reducere cellulite og appelsinhud. Vores hovedprodukt, CelluSmooth, kombinerer varme, gua sha og cupping for at forbedre blodcirkulationen og øge lymfedrænagen. Vi prioriterer høj kvalitet og kundetilfredshed og sikrer en tryg og problemfri købsoplevelse.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

154 Bewertungen

Alle Bewertungen

127 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Den er sandsynligvis rigtig effektiv

Den er sandsynligvis rigtig effektiv, men jeg har opgivet at bruge den for den suger sig fast på min hud og det gør afsindigt ondt, selvom man slukker den.

Kære Ulla 🌸

Tusind tak fordi du deler din oplevelse — det betyder virkelig meget for os!

Det skal selvfølgelig ikke gøre afsindigt ondt, og slet ikke være sådan, at du ikke kan få den af. Når det sker, skyldes det næsten altid én af to ting, som heldigvis er lette at rette:

1. For lidt olie
CelluSmooth kræver rigeligt olie for at kunne glide ordentligt. Hvis der ikke er nok, ”hænger” huden fast, og så føles suget meget stærkere end det er.

2. Teknikken med at vippe af
Som vi beskriver i vores e-bog, skal maskinen ikke hives af.
Du skal blot vippe den let til siden, så slipper vakuummet med det samme — helt uden smerte. Mange misser lige den detalje i starten.

Når det bliver gjort på den rigtige måde, oplever langt de fleste, at det slet ikke gør ondt efter de første par gange, når huden og bindevævet er blevet vant til stimuleringen.

Vi vil så gerne hjælpe dig godt i gang, Ulla — for du har helt ret: Den er meget effektiv, når teknikken lige sidder der!!

Hvis du har lyst, så send endelig en mail til os, så guider vi dig mere end gerne personligt.

De varmeste hilsner

Det virker

Første produkt jeg prøver der virkelig hjælper på cellulite.
Der var fejl på det første CelluSmooth jeg modtog. Dagen efter jeg kontaktede firmaet var der sendt en ny til mig.
5 kæmpe store stjerner herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god kommunikation

Jeg har nu haft topmadrassen i en uges tid og indtil videre er jeg fuldt ud tilfreds med kvaliteten. Om den bliver flad med tiden ved jeg ikke men for nu er hofter og ryggen ganske godt tilfredse 😀 Leveringen var hurtig og der har været virkelig hurtig respons hos kundeservice .. så alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med jer 👍

12. November 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Leverer hurtigt - svarer hurtigt (ingen virkning endnu)

Leverer hurtigt - svarer hurtigt
Men synes ikke produktet virker (endnu)

Har brugt Nordic Shape Cellusmooth 2-3 x ugen i en måneds tid. Synes blot ujævnheder bliver værre.
Kundeservice svarer hurtigt og fint at man skal være tålmodig - så det er jeg lidt endnu.

Ingen effekt endnu - derfor kun de 3 stjerner

Kære Karina 🌿

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – og tak for de pæne ord om levering og vores kundeservice, det betyder virkelig meget for os 💛

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du endnu ikke har set den effekt, du håbede på. Det er helt forståeligt, at det kan være frustrerende, når man gør alt det rigtige og stadig venter på resultater.

CelluSmooth arbejder i bindevævet, og derfor oplever mange, at området kan virke mere ujævnt i starten. Det skyldes, at blodgennemstrømningen øges, og vævet løsnes op – og det er faktisk en del af processen. De fleste ser først en synlig forbedring efter 6–8 uger, og for nogle tager det 10–12 uger, især hvis bindevævet er meget stramt eller man har haft appelsinhud længe.

Vi er rigtig glade for, at du hænger i lidt endnu – det gør en stor forskel for langt de fleste. Og skulle du mod forventning ikke blive tilfreds, så har du selvfølgelig stadig vores 60 dages tilfredshedsgaranti, så du aldrig står tilbage med et produkt, du ikke får glæde af.

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du vil have personlig vejledning, tilpasning af teknik eller hjælp til at få mest muligt ud af behandlingen. Vi er her for dig ❤️

De varmeste hilsner,

Ingen effekt/negativ effekt

Jeg har brugt den 3-4 gange ugentlig og som angivet i brugsvejledningen. Min hud er ikke blevet pænere. Jeg har taget fotos undervejs, og jeg synes tværtom, at min hun buler mere (appelsinhud) end da jeg startede. Jeg begynder at tænke på, om den kan gøre mere skade end gavn, når man har problemer med bindevævet. Jeg har brugt den i en måned nu.

Kære Mie

Tusind tak fordi du deler din oplevelse så ærligt – det sætter vi virkelig pris på 🙏

Først og fremmest: Nej, du skader absolut ikke dit bindevæv ved at bruge CelluSmooth. Tværtimod. Men det du oplever, er faktisk noget vi hører fra en del kunder i præcis de første 3–5 uger – især hvis bindevævet er meget stramt eller man har haft appelsinhud i mange år.

Når man begynder at arbejde i vævet, sker der nemlig to ting:
Øget blodcirkulation
Løsning af gamle spændinger og små “knuder” under huden

Det kan godt få huden til midlertidigt at se mere ujævn ud, før det bliver bedre. Det er helt normalt – og et tegn på at kroppen er i gang med at omstrukturere vævet.

Langt de fleste begynder først at se de gode resultater efter 6–8 uger, og hos nogle tager det 10–12 uger. Vi ved godt, det kan føles som lang tid – men du er lige nu i den periode, hvor mange mister modet, selvom kroppen faktisk er i fuld gang.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig trygt videre, så du ikke står alene med tvivlen ❤️

Hvis du har lyst, må du meget gerne sende dine billeder til os på mail – så kan vi give dig personlig rådgivning og se, om du måske skal justere:
• sugeniveauet
• bevægelseshastigheden
• mængden af olie
• eller hyppigheden

Ofte skal der kun en lille finjustering til ✨

Og husk: Du har selvfølgelig stadig fuld tilfredshedsgaranti, så du risikerer aldrig at sidde tilbage med et produkt, du ikke får glæde af.

Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen, Mie

De kærligste hilsner,

Super kundeservice

Jeg har brugt meskinen
i ca 3 måneder da den pludselig ikke suger så godt mere. Skriver dette til kundeservice og de skriver tilbage at de sender en ny til mig med det samme!!! Wow det kalder jeg god kundeservice 👍😊

17. November 2025

Fuldstændig vanvittig maskine

Fuldstændig vanvittig maskine. Selv på det laveste sug og med olie så suger den sig så kraftigt fast i huden, at man ikke kan glide den og nærmest ikke få den af huden igen. Det gør voldsomt ondt og efterlader store sugemærker i huden. Er ked af at jeg brugte så mange penge på den. Det er rent røveri ud fra effektiv markedsføring så popper op igen og igen og lover noget helt andet end den er.

16. November 2025

Kære Sofie,

Det lyder virkelig frustrerende for dig, og det er bestemt ikke meningen, at du skal stå og kæmpe med maskinen eller have ondt. Når du skriver, at den suger sig fast, så vil jeg bare lige nævne, at som der også står i både e-bogen og manualen, kan du altid vippe maskinen let til siden, og så slipper suget øjeblikkeligt – man skal aldrig hive den af.
Det er en lille teknik, som mange lige skal lære de første par gange, men når man først har fanget bevægelsen, bliver den meget mere behagelig at arbejde med 🙏

De store sugemærker betyder også, at den bliver brugt lidt for kraftigt – og det gælder faktisk alle cupping-produkter, ikke kun vores. Mange kunder oplever netop i starten, at de skal starte lidt langsommere. Men som mange også skriver i deres anmeldelser, så bliver det meget bedre efter 2-3 ganges brug, når huden og bindevævet lige har vænnet sig, og teknikken sidder i hånden 💜

Jeg kan også berolige dig med, at CelluSmooth er præcis det produkt, vi beskriver i vores markedsføring og vi står 100% inde for hvad vi lover. Der er derfor ikke tale om “røveri”, som du skriver.

Tværtimod tilbyder vi også en 60 dages fuld tilfredshedsgaranti, netop fordi vi ved, at det ikke er alle, der oplever resultater på samme måde. Hvis du ikke er tilfreds, kan du få dine penge tilbage – helt uden diskussion. Og det gælder selvfølgelig også for dig ❤️

Jeg vil virkelig gerne hjælpe dig godt videre – for det lyder mest af alt som om, du bare lige mangler lidt guidning, før det klikker.

Hvis du skriver til os på mail, hjælper vi dig meget gerne helt konkret med, hvordan du kan bruge den på en måde, der er mildere og langt mere behagelig for dig, eller hjælper dig med en retur, hvis det er det, du ønsker 🌸

De bedste hilsner
Line – Nordic Shape 💜

Kan ikke anbefale CelluSmooth

Jeg har brugt jeres CelluSmooth + olie i 2 måneder. Fulgt jeres vejledning med de 2-3x ugentligt m.v. Jeg kan umiddelbart ingen ændringer se el føle, andet end når apparatet bruges så har det ofte været ren tortur og blå ben i 2 måneder. Synes jeg havde gjort research inden køb, men efterfølgende kan jeg se, at du kan få præcis samme maskine hos andre lignende firmaer (Fitnessfree, Fruugo m.fl.) men også hos AliExpress, hvilket får mig endnu mere til at føle det er et scamprodukt.. Jeg kan ikke anbefale produktet...

5. November 2025

Kære Caroline,

Tusind tak fordi du deler din oplevelse — vi sætter altid pris på ærlig feedback 🙏

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke har oplevet de ønskede resultater med din CelluSmooth. Resultaterne varierer desværre fra person til person, da det afhænger meget af bindevævets tilstand, hudens elasticitet og hvor regelmæssigt man bruger produktet. Mange af vores kunder oplever synlige forandringer allerede efter 3-4 uger, mens andre først ser resultater efter 8-12 uger.

Det er vigtigt at bruge masser af olie og starte forsigtigt, da apparatet arbejder i vævet og derfor kan give midlertidige blå mærker i starten — et tegn på, at blodcirkulationen og bindevævet bliver aktiveret, hvilket er en del af processen.

Vi kan også garantere, at CelluSmooth ikke er den samme maskine, som du finder på sider som AliExpress, FitnessFree eller Fruugo. Vores model er specialudviklet med justeret sugeevne, forbedret batterikapacitet og et andet ydre materiale, så den både er mere skånsom og effektiv.

Derudover tilbyder vi som de eneste en 60 dages fuld tilfredshedsgaranti, så man kan prøve produktet helt risikofrit – netop fordi vi ved, at det ikke er for alle, og vi vil have, at alle skal føle sig trygge ved at prøve det.

Og fordi vi rigtig gerne vil vise dig, at vi står inde for vores produkt, vil jeg meget gerne forlænge din tilfredshedsgaranti til 100 dage, så du har ekstra tid til at se, om du oplever resultaterne. Hvis ikke du gør det, kan du blot sende den retur og få dine penge tilbage – helt uden problemer.

De bedste hilsner

Super fint produkt

Super fint produkt. Er meget tilfredse med mit køb. Lever op til beskrivelsen og til lune forventninger.
God service og god kvalitet ⭐️

26. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik hurtigt mit CELLUBUNDLE leveret…

Jeg fik hurtigt mit CELLUBUNDLE leveret og jeg er meget glad for det resultat, jeg allerede kan se og mærke. Har brugt CelluSmooth i 4 uger nu, ca. hver anden dag. Altså kæmpe forskel.
Det gør lidt nas og ja der kommer blå mærker, men det er det hele værd.

12. Oktober 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Uskyldig lille maskine? Næh nej :)

Altså, jeg havde jo håbet på og regnet med, at jeg ville elske den her lille uskyldige (troede jeg!!) sugekop maskine tingest fra første dag og give den 5 stjerner - og at den ville være ren wellness for mine lår og underarme :)

Jeg prøvede den i går, og er faktisk ret meget i tvivl, om jeg overhovedet tør at prøve den lille hidsige djævel igen - eller om den bare skal pakkes pænt ned i kassen igen og retur til jer med tak for lån, afprøvning og testning...

Jeg havde godt læst dét med, at den godt ku' give lidt blå mærker og rødme de første par gange, at det var helt normalt, og at det nok ville gøre lidt ondt i starten, og at det bliver bedre med tiden, meeen...

ONDT?!! Jeg har da aldrig prøvet noget lignende, det gjorde SÅ ONDT! (og ja jeg brugte den lækreste olie). Den suger sig seriøst så hårdt fast, at jeg har svært ved at få den AF huden igen, bliver nødt til at bruge begge hænder.

I dag er begge inderlår og underarme bare total full-covered med blå-lilla-røde-bordeaux mærker, og de er ømme som bare dén ved mindste berøring. Ser farlig ud.

- Om det er maskinen, som har en fejl dér på laveste niveau, eller om jeg bare har et seriøst alvorligt affaldsstofproblem under min hud... Godt spørgsmål.

Det er ikke muligt at vedhæfte fotos, så dem sender jeg lige til jer på mail, så I kan se, hvad jeg har "hygget mig med" de sidste par dage :)

8. Oktober 2025

Kære Randi

Tusind tak for din ærlige anmeldelse – og for din søde tone både her og i din mail 💜

Vi kan virkelig godt forstå, at du blev forskrækket! Det ser voldsomt ud, men som vi også har forklaret i vores mail til dig, skyldes det ikke en fejl på maskinen – men typisk meget stift bindevæv og nedsat blodcirkulation, som pludselig bliver aktiveret. Det kan i nogle tilfælde give kraftige mærker de første par gange. Det er dog slet ikke ikke farligt, og mærkerne forsvinder hurtigt igen.

Det er også derfor, vi altid anbefaler at starte på laveste sugeintensitet, så huden langsomt kan vænne sig til behandlingen. Når kroppen har vænnet sig, stopper de blå mærker helt med at komme, og det er netop dér, man begynder at se de fine resultater med en fastere og glattere hud.

Jeg har sendt dig en returlabel til “den lille djævel”, som du så fint kalder den😅 – og naturligvis dækker vi alle returomkostninger.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at give feedback på en konstruktiv måde – det hjælper os med at blive endnu bedre 🙏

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Svar fra kundeservice Indtil nu bruger jeg den og synes jeg…

Indtil nu bruger jeg den og synes jeg kan mærke lidt forskel men er lidt ked af at jeg har skrevet en mail på info til jer og ikke har fået svar endnu. I annoncer med at det følger en bruger manuel med? Hvor er den henne? Kan ikke finde den på mail eller i pakken. Håber at høre snart fra jer
Mvh

12. September 2025

Hej Stefanie

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at du allerede kan mærke lidt forskel 🙏

Manualen følger altid fysisk med i æsken, men hvis du tænker på e-bogen, så bliver den sendt automatisk på mail lige efter købet. Vi er kede af, at du ikke har modtaget den – det burde du selvfølgelig have gjort.

Vil du ikke være sød at skrive til os på info@nordicshape.dk
med dit navn eller ordrenummer? Så sender jeg dig straks e-bogen direkte på mail 💌

Bedste hilsner,
Team Nordic Shape

Meget god kundeservice

Købte produktet og brugte det hver 3 dag i knap 14 dage, hvor efter apparatet pludselig stoppede med at virke. Jeg kunne slet ikke tænde apparatet igen. Skrev en mail til kundeservice en lørdag eftermiddag og fik svar allerede om aftenen. De beklagede fejlen og meddelte at de havde sendt mig et nyt apparat som jeg modtog allerede om mandagen. Det kalder jeg meget god kundeservice. I øvrigt er jeg også ret glad for apparatets virkning, synes huden er blevet mere glat. TAK - til Nordic Shape🙏🌸

10. Juli 2025

Jeg var vist ret pivet

Jeg var vist ret pivet.
Første dag jeg brugte den var i går, og der syntes jeg det var forfærdeligt.
Det gjorde mere end nas.
I dag efter at have kigget videoer, kan jeg se at jeg kørte for langsomme bevægelser.
Derfor har jeg i dag sat tempoet op.
Det var meget mere til at holde ud.
Huden bliver varm, blød og rød bagefter.
På en dejlig måde.
Mit råd- masser af olie, hurtige strøg op og ned.

9. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr