Jag vet inte var jag skall börja. Jag har bestridit fakturor då jag redan betalat dem samt fått svar från deras kundservice om att de hittat betalningen! Sen får jag återigen ett inkassohot på sam... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Måste återigen skriva om detta oerhört oseriösa företag. Vi har via brev sagt upp vår mammas prenumeration på deras produkter, precis som vi blev ombedda att göra. Trots uppsägning via brev får vår m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Produkterna är väl ok tror jag, men fakturorna är helt snurriga iallafall för mig som har ADD och är delvis ordblind. Fakturorna går inte att skanna dem skriver ut OCR men företaget godkänner inte det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.
Box 620, 65113, KARLSTAD, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Blufföretag som fortsätter skicka faktorer som är betalda och trots att de skickat bekräftelse på uppsagda abonnemang. Köp INTE något från detta företag!!!

Antwort von Nordic PLUS
Värsta sortens bedrägeri. Kontaktar äldre, prackar på dem ett avtal utan giltighet. Därefter helt omöjligt att få kontakt för att säga upp/ångra. Riktigt bedrägeri av värsta sort.

En bra upplevelse
Personen som ringde var informativ och inte påstridig på något sätt utan bara vänlig.

Antwort von Nordic PLUS
Underbar att få paketet ända fram till dörren, då jag har svårt att gå själv 🙏

Antwort von Nordic PLUS
De skickar fortfarande post till en person som inte bor i byggnaden. Det allvarligaste är att de lämnar medicinförpackningar i trapphuset. Många barnfamiljer bor här och barn kan lätt bli nyfikna och råka svälja tabletterna. Jag har försökt kontakta dem men utan svar. Mycket oansvarigt och farligt beteende.

Hej.
Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande.
Men på grund av Ellas personlighet, trevliga bemötande och härliga norsk-svenska så fick hon mig intresserad av att, återigen,prova ytterligare ett kosttillskott.
Magnesium blev det denna gång.
Det ska bli spännande att se om denna gång blir en framgång!

Bedrägeri.
Svar till nodic plus.
Det är absolut på rätt ställe.
Ni bemödar er att svara här men inte på kundtjänst ärenden.
Ni skickar inkassokrav till 85 åriga tanter som har betalt men har tyvärr skrivit fel siffror på faktura. För övrigt har ni inga rättigheter på fi att bedriva inkassoverksamhet vliket kommer att anmälas.
Jag tycker ni bedriver en oseriös verksamhet och inriktar er på att lura gamla med preparat som dom intebehöver och tar hutlöst betalt för.
Bedrägeri.

Antwort von Nordic PLUS
JAG HAR SAGT UPP MITT AVTAL VIA MEJL! DET GÅR INTE ATT NÅ ER PÅ TELEFON! JAG HAR BETALAT ALLTING OCH VILL AVSLUTA! NI MÅSTE KONTAKTA MIG FÖR ANNARS MÅSTE JAG VÄNDA MIG TILL POLIS/KONSUMENTVERKET/ARN!

Antwort von Nordic PLUS
Trots tidigare bekräftad uppsägning av produkt fortsätter de att sända ut nya leveranser av deras produkter innehållande faktura med kort förfallodatum. Väldigt oseriöst företag som är svåra att få kontakt med. En modern form av bedrägeri som stat o myndigheter blundar för. Kommer aldrig påbörja fler prenumerationer hos detta företag.
Läs även andras kommentarer

Antwort von Nordic PLUS
Har försökt nå dem många gånger, har ring från 2 nummer samtidigt, utan någon svar på minst 20 min..
Dem lurade min svärfar med prov tid på 2 veckor utan att säga att det blir prenumeration i 1 år om man inte ångrar provtiden..
Rekommenderar inte alls Nordic plus!!!

Antwort von Nordic PLUS
Lurat min mor på detta avtal.
Men försökt avslutat det flera ggr.
Ena gången via telefon och skriftligt via mail.
Fortsätter komma fakturor och tabletter
Nu har jag bestrid detta och går nu via ARN med detta då dom skickar betalningskrav på fakturor som vi betalat redan.
Säkert för få några kronor mera av henne.
Ser att dom ljuger friskt här i svaren med.
Edit: hon har ringt själv och avslutat och mailat och avslutat.
Se nedan hur dom ljuger om en annan avslutat det när hon själv gjort det då jag satt bredvid.
Edit2:
Givetvis har jag sparat mailet från avslutat abbonemang.
Finns ju oändligt med kunder med samma erfarenhet.
Men fortsätt ljuga.
Detta kan vara bland dom vidrigaste människor jag någonsin stött på.
Ljuger och gör allt för lura äldre vidare på pengar.
Edit 3
Min mor har mailet flertalet gånger idag för hjälp att veta vad betalkravet är för som kom på posten då den innehåller INGEN fakturainformation.
Inget nummer alls
Dom vägrar svara vad det är för faktura och alla påminnelser dom skickat.

Antwort von Nordic PLUS
Ett företag som iförsta hand ser till sig själva och inte till kunderna.Dom kräver betalt från första förfallodagen. Ett företag som ej borde finnas.

bluff de sa att jag kunde avsluta efter 1 paket bluff

Antwort von Nordic PLUS
Nordicplus har jagat mig ca 2år,har bett att få slippa samtal inget hjälper.Har blockat massor av tel.nr men dom byter hela tiden tel.nr.kommer aldrig att köpa något från Nordicplus.

Trevlig och inte påstridig

Antwort von Nordic PLUS
VARNING! Nordic PLUS sålde på min 76-åriga pappa Omega-3 utan att försäkra sig om att han inte äter blodförtunnande vilket han gör. Det hade kunnat bli hans död. Min far har försökt avsluta abonnemanget samt skickat tillbaka leveranserna men ändå hävdar de att han är skyldig dem flera tusen kronor. Avskyvärt! Telefonförsäljning till åldringar, som dessutom kan vara dementa, borde vara förbjudet.
Hej Torbjörn, tror du min pappa frivilligt hade gått med på att signa upp och betala så mycket för något som hade kunnat kosta honom livet?
En mataffär har inte samma expertis som en hälsokost och i butik får en sällan samma livsfarliga rekommendationer då de har kunskap och samvete nog att informera ordentligt.
Vidare erbjöd ni pappa byte till magnesium(oxid - restprodukt som inte är särskilt verksam som magnesium) som även det är blodförtunnande. Hur många liv har ni på ert samvete?
Ni är nu anmälda till både Konsumentverket och ARN. Hade min pappa dött så hade jag även polisanmält er. Allt för pengar?
Svar nr 2:
Du utger alltså uppgifter om ärenden öppet, jag har sett det ske i en annan recension med, det är inte okej. Vi ses där ni inte kan ta er rätten att bestämma vem som kan agera ombud och inte. Där ni inte kan blocka folk till höger och vänster, ta betalt för service som borde ingå eller skita i att ni riskerar att ta livet av folk. Ni har ingen skam.

Antwort von Nordic PLUS
Skulle avboka kommande leveranser. Oupphörliga telefonsamtal utan svar. Till sist hade de två veckornas ångertid gått ut. Att inte vara anträffbar är ett bedrägligt sätt att skaffa nya kunder. Vem skall jag höra av mig till? Reklamationsnämnden?

Antwort von Nordic PLUS
Min pappa blev indragen i ett abonnemang via ett "gratis provpaket", där det inte framgick tydligt att han band sig till sju leveranser. Han tackade nej till fortsatta utskick via telefon innan han reste utomlands, men ändå fortsatte NordicPLUS att skicka paket – ett av dem hittade jag hängande på hans dörr, trots att han varit bortrest i flera månader.
Jag har försökt avsluta abonnemanget å hans vägnar via mejl och telefon sedan juni. Trots att jag skickat in fullmakt och förklarat situationen, har svaren dröjt i över en månad. Under tiden har företaget hunnit skicka ut påminnelseavgifter och inkassokrav, trots att min pappa varken kunnat ta emot paketen eller godkänt fortsatta leveranser.
Kundtjänsten är mycket svår att komma i kontakt med och uppvisar en bristande vilja att hjälpa, trots att kunden tydligt har uttryckt sin önskan att avsluta tjänsten. Det hela har känts som en medveten strategi för att göra det svårt att ta sig ur abonnemanget och få kontakt med kundtjänst – vilket särskilt drabbar äldre kunder hårt.
Starkt avråder från NordicPLUS.

Antwort von Nordic PLUS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.