Jag vet inte var jag skall börja. Jag har bestridit fakturor då jag redan betalat dem samt fått svar från deras kundservice om att de hittat betalningen! Sen får jag återigen ett inkassohot på sam... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Måste återigen skriva om detta oerhört oseriösa företag. Vi har via brev sagt upp vår mammas prenumeration på deras produkter, precis som vi blev ombedda att göra. Trots uppsägning via brev får vår m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Produkterna är väl ok tror jag, men fakturorna är helt snurriga iallafall för mig som har ADD och är delvis ordblind. Fakturorna går inte att skanna dem skriver ut OCR men företaget godkänner inte det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.
Box 620, 65113, KARLSTAD, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
På grund av sjukdom, avbokades ett erbjudande med 5 timmars fördröjning. Med sjukintyg, bland annat , godtogs inte avvikandet. Är 81 år gammal !!! Känner mej kränkt!
Önskar jag slapp ge en stjärna!!!!

Antwort von Nordic PLUS
Tydlig och lättförståelig beskrivning av Omega 3 leveranser...

Antwort von Nordic PLUS
Klart och tydligt svarar på frågor medmänskligt bemötande av Jessika🙂

Antwort von Nordic PLUS
De borde inte få en enda stjärna, men det är det lägsta alternativet som jag kan ge- om jag ska kunna skriva något här.
ungefär en gång i månaden sen kanske tio år tillbaka (låter osannolikt, men verkligheten överträffar ju dikten ibland) så ringer någon från Nordic Plus till mig. Jag säger till dem med arg stämma att nu måste ni stryka mitt namn från listan ”jag kommer INTE att köpa något av er!!!!!”
Idag då kollade jag upp företaget och såg få att det finns gott om missnöjda ”kunder”/kunder/f d kunder!
Konstigt att företaget ö h t finns kvar!

Antwort von Nordic PLUS
Ringer min äldre mamma och försöker sälja på henne grejer, trots att jag talar om för personen att detta är ett nixat nummer säger han att han "inte är säljare" visst, borde få näringsförbud.

Antwort von Nordic PLUS
Detta företag har ringt min 86 åriga mormor och lurat på henne 3 olika SMS avtal. Vi har försökt att få avtalen upphörda men dom fortsätter skicka inbetalnings kort, med faktura kostnad och ränta som tillkommer varje gång.
Avtal är en skam och att ringa och låsa upp äldre människor så här gör att man skäms.
Jag har bett henne blockera deras nummer utifall att dom fortsätter kontakta henne. SKAMLIGT!

Antwort von Nordic PLUS
Mycket trevlig försäljare. Jag brukar snabbt säga NEJ när jag blir uppringd men bemötandet och charmen hos honom i andra ändan av luren var oemotståndlig. Hoppas produkterna är lika oemotståndliga 👍😂

Antwort von Nordic PLUS
En mycket trevlig person som framförde sitt erbjudande på ett bra sätt!

Antwort von Nordic PLUS
Risigt företag - undvik all kontakt. 1000 klagomål på Konsumentverket.
Enskilt företag (Aneta Patrycja Forys) med slipad organisatör i marknadsföring. Inga anställda. Antagligen all administration outsorcad. Fint grafiskt program men usla brev, oseriöst utformade. Bestrid alla fordringar.

Antwort von Nordic PLUS
Ni lovade att jag kunde avsluta min presentation hos er när jag önskar, så nu gör jag det!!!!/helena Forss

Antwort von Nordic PLUS
Nordic plus har skickat ett brev till min far som ser ut som en faktura, men saknar fakturanummer. Pappa har inte köpt något av dom heller.
Bedragare!

Antwort von Nordic PLUS
Nordic plus har vid flertal tillfällen skickat påminnelser och skuldebrev till min mor, som har Alzheimer. Detta har inträffat efter det jag skickat in läkarintyg på hennes sjukdom samt efter avslutat abonnemang, detta var 17 mars som dom lovade detta. Jag fick bekräftat via mail att dom skulle avsluta abonnemanget och radera hennes kundnummer. Trots det så fortsatte dom att skicka fakturor och då med annat kundnummer. Och nu (2025-12-12) har dom skickat ytterligare ett skuldbrev, också denna gång med nytt kundnummer. Jag har naturligtvis mailat dom om detta, men inte fått något svar ännu.
Jag avråder kraftigt att köpa något från detta företag, värsta sortens samhällsparasiter!

Antwort von Nordic PLUS
Väldigt bra bemötande av killen som ringde. Inte tjatig!!!!

Antwort von Nordic PLUS
Ni berättar inte att det finns en 12 månaders bindningstid!

Antwort von Nordic PLUS
Hej, min svärmor blev uppringd av er säljare och lurad att skriva på ett gratispaket. Hon blev guidad av säljaren att signera med sms. Hur kan detta vara okej? Det var fult att lura på en gammal fattig pensionär som har svårt med mediekontakter och dylikt. Varför måste ni tvinga på åldringar era produkter? Har ni ingen annan kundkrets?
Mvh Mats

Antwort von Nordic PLUS
Trevlig bemötande, erbjöd bra produkter!
Jag valde Q10 som är bra på ♥️ hjärtat, för minnen. Rekommenderar 😄

Antwort von Nordic PLUS
dom ringer ock erbjuder provpaket men fortsätter att sicka varor fast man ej beställt .Svarar ej på mail bara sänder varor ock kravbrev Slutar aldrig att sända varor. kontakta konsumentverket för hjälp.

Antwort von Nordic PLUS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.