Not as pretty as they looked in pics , ordered earrings & a bracelet , disappointed , fairly cheap looking , wouldn't recommend ...
Jeg faldt tilfældigvis over Nordic Jewelry på instagram, da jeg net stod og skulle bruge en gave til min niece, som havde ønsket sig panser smykker. Det er en ret ny virksomhed, men jeg tog alligevel... Mehr ansehen
Handle trygt her da det er et firma man 100% kan handle ved så de får fem stjerner herfra, købte varer ved dem men Dao leverede pakken men jeg kan ikke finde den og de tilbød promte at sende en ny pak... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vores ambition er at tilbyde vores kunder det bedste fra smykkeverdenen. Vi ønsker at være med til at give inspiration til dine accessories i hverdagen. Derudover er vores vision at sælge smykker i lækker kvalitet og tilbyde lave priser.
Langegade 21, 5000, Odense C, Dänemark
- info@nordic-jewelry.dk
- nordic-jewelry.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Not as pretty as they looked in pics
Only a small part of my order arrived. Refusing to refund.
Only a small part of my order arrived. I’m still waiting on over €100 worth of jewellery. This is 5 weeks later. I’ve emailed them and I’m just getting ‘wait another week’ responses. They are refusing to refund me. The jewellery that did arrive is of very, very poor quality. Absolutely not worth the money and is not sterling silver as advertised. Avoid this company at all costs
Nu prøver jeg her
Nu prøver jeg her. Har bestilt en vare d 02.02.2024 og har ik modtaget den endnu. Spørg på min mail hva dato jeg vil modtage, men intet svar.
Venligst Anja Markussen
Earrings not as pictured and shipped…
Earrings not as pictured and shipped from China so very poor quality. Describing this company as Nordic is pretty false and these are not what I expected.
A bit disappointed with the ring I got
A bit disappointed with the ring I got. It shipped from China and while it's supposed to be silver it is really flimsy. It is one size, so adjustable, but feels like it is going to catch and bend out of shape in no time.
Fik ikke penge retur
Min datter bestilte en ring, som viste sig desværre for stor. Da hun bestilte en størrelse mindre fik hun én magen til den første.. Hun returnerede begge ringe, efter telefonisk aftale. Der er gået tre måneder (!) og hun har stadigvæk ikke fået sine penge tilbage. Fået heller ingen svar på vores e-mails, hvor vi rykker for tilbagebetaling. Øv.
Jeg har ikke fået min pakke
Jeg har ikke fået min pakke, og kundeservice svare mig ikke. Og har ventet på en pakke i 11 dage

Antwort von Nordic Jewelry
Har ikke fået min bestilling efter…
Har ikke fået min bestilling efter næsten 3 uger.

Ødelagt armbånd
Hejsa. Jeg bestilte et armbånd fra hjemmesiden. Da det kom hjem, var det som forventet, men en anelse for stort. Dog så har jeg haft det på 1-2 gange max, og det bliver ved med at gå i stykker og falde af. Det var ødelagt fra start af, da det faldte af henover dagen!

Antwort von Nordic Jewelry
delays with shipping but great products
I had some issues with the shipment/delivery of the products, however now in the end i have received them and they are perfect. I am just placing another order :))

Billedet var taknemmelig
Har købt en halskæde. Den var flot på billedet, men der den kom, svarede den absolut ikke til mine forventninger. Røg direkte i skraldespanden. Vil aldrig mere købe smykker hos Nordic Jewelry. Vil heller ikke anbefale andre, at gøre det.
Svar til Nordic Jewelry
For 100 kr. gad jeg ikke have den ulejlighed, at bekoste en returforsendelse.
Rigtig god aften også til jer.m

Antwort von Nordic Jewelry
Der er gået 10 dage nu siden der stod…
God kundeservice, der går bare lang tid før pakken kommer

Antwort von Nordic Jewelry
Jeg har bestil en bakke og den er ikke…
Jeg har bestil en bakke og den er ikke kommer hjem endnu jeg er rimlig skuffet🙁

Antwort von Nordic Jewelry
De var søde til at svare på…
De var søde til at svare på hjemmesiden, hvis der var spørgsmål. Og pakken kom hurtigt!
Mega go hjemmeside
Har handlet der flere gange og de har den bedste kundeservice. Min datters øreringe som jeg havde bestilt kom ikke, de sendte straks nogen nye med en gave som undskyld for forsinkelsen.
Handler gerne igen
14 dage siden jeg købte noget
Bestilte et armbånd d. 3 januar, jeg har stadig ikke modtaget min pakke d. 17 januar. Jeg kontaktede dem, og fik afvide, hvis pakken ikke var dukkede op fredag d. 13 januar, ville de sende en ny pakke. Pakken kom aldrig. Jeg kontaktede dem igen, og nu bliver min mail ikke besvaret

Antwort von Nordic Jewelry
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.