Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deres butikker tager ikke telefonen. Har ringet til Århus 2 butikker Randers Horsens. Jeg bor i Grenaa. Har været til Århus i Brønshøj galleri. Det kunne ikke ombytte modem. Den ande... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extrem dårlig oplevelse med Norlys. Jeg blev kontaktet af deres salgsafdeling og sagde ja til en aftale på baggrund af en fast, ikke-tidsbegrænset pris på TV og bredbånd. Efterfølgende viser... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra Norlys Norlys kundeservice er udliciteret til Responz Helt hjælpeløs kunde service 2 timer i kø sendes videre til 1 time i kø fordi responz's medarbejdere er ikke trænet ord... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Misvisende reklame Jeg så en TV-reklame, hvor Nordlys reklamerer med opladning af elbil for 349 kr. om måneden inkl. 250 kWh. Det lød som et godt tilbud, så jeg ringede for at bestille det. Her fik... Mehr ansehen

1. Geschäft für Modeaccessoires

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Leder du efter en måde at udtrykke dig pa? Moderne armbånd til både mænd og kvinder, hvor der er levering samme dag i Aarhus.

1.2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deres butikker tager ikke telefonen

Deres butikker tager ikke telefonen.
Har ringet til Århus 2 butikker
Randers
Horsens.
Jeg bor i Grenaa.
Har været til Århus i Brønshøj galleri.
Det kunne ikke ombytte modem.
Den anden butik var lukket.
Har spillet tid og penge.
Skal igen.
Meget skuffet
Har brugt 150dkk og 2 timmer i kørsel.
Som skulle klares over telefon

9. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extrem dårlig oplevelse med Norlys.

Extrem dårlig oplevelse med Norlys.
Efterfølgende viser det sig, at:
det leverede ikke matcher det aftalte
prisen alligevel ikke gælder
og kundeservice ikke kan stå ved det, der blev lovet
Jeg er blevet sendt rundt mellem flere medarbejdere uden en reel løsning.
Til sidst bliver jeg tilbudt enten en midlertidig løsning eller at få det hele annulleret – altså rydde op i en fejl, de selv har lavet.
Det er svært at have tillid til en virksomhed, hvor det der bliver lovet i salget, ikke bliver overholdt.
På baggrund af dette forløb vælger jeg også at opsige min elaftale hos Norlys.
Kan ikke anbefales

13. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er simpelhen det værste l... til…

Det er simpelhen det værste l... til dags dato. Jeg opretter et nyt abbonoment til min far på plejehjem da han er dement. Jeg tilkøber en kanal med dyr og det går så fint så fint. Det viser sig så at tvet ikke kan arbejde sammen med adopter da det er for gammelt. Jeg ringer så til nordlys og siger jeg er nød til at opsige den kanal igen nu skal jeg så have en fuldmagt for at opsige hvad f..... sker der lige.... lige så snart i skal have penge kan i det hele men den anden vej så kan det ikke lade sig gøre.
Deres kundeservice stinker man blir sendt rundt til 7 forskellige og skal forklare sin sag forfra.

16. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hjælp af Anders

Havde købt ny iphone telefon. Kunne ikke finde ud af at overføre data fra gammel Android telefon, tog til Norlys på Frederiksberg.
Fik her god hjælp af Anders, han fik overført alle data og ikoner, gav ikke op før telefonen virkede.
5 stjerner til Anders

26. März 2026

Desværre kan man ikke give 0 stjerner

Desværre kan man ikke give 0 stjerner. Jeg har nu på vegne at min 86 årig mor i 6 uger forsøgt at få åbnet hendes mail igen, efter Nordlys har lukket den efter min far død 6 mdr. tidligere
Jeg har talt med dem mindst 10 gange og har hver gang fået en besked på at de snart ville åbne den..
Det er fortsat ikke sket 😵‍💫😵‍💫
Hold jer langt væk fra Nordlys.. der er INGEN hjælp at få

18. Februar 2026

Nordlys og mit jubilæum.

17/11-2025 opsagde jeg min tv pakke.
Fik mail ang binding til 3/4-2026.
Ny tlf kontakt der bekræftede deres fejl, der ingen binding var så 17/12-2025 ophørte vores tv signal.
I januar kontaktede jeg nordlys for manglende tilbagebetaling for 17/12-31/12 men fik at vide at det ikke var mig der havde penge tilgode, men derimod nordlys for maglende betaling for januar-februar-marts.
Jeg bad om forklarig på deres krav når aftalen var ophørt 17/12-2025
Det kunne den venlige ansatte godt se, og fortalte at jeg havde penge tilgode.
Da der ikke kom penge ind på min konto kontaktede jeg igen nordlys.
Jeg blev bekræfte om at der var sat 153,42kr til betaling jeg bad om en bekrætigelsesmail
Spurte om der fulgte 3 flasker god rødvin med som stafrenter/opkrævningsgebyr
Gik ind i Nordlys flotte butik i Aalborg og fik stort set samne smøre med, at der var modregnet for jan/feb/marts. Jeg viste hende mailen hvor der stod at jeg havde 159,42. Så kunne hun godt finde sagen og meddelte at beløbet var sat til udbetaling.
Idag er det 2 måneder siden vores aftale ophørte og ingen penge på min
Konto
Har det store problem at jeg har elaftaler med Nordlys både i lejlighed og sommerhus og ville gerne vide hvorfor jeg skal beholde dem?????

17. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En sælger ringer og lave…

En sælger fra nordlys ringer og laver pistol salg, selvom man som virksomhed er reklamebeskyttet, han fik et pænt nej tak flere gange og det fik ham til at smide røret på, deres sælgere opfører sig utilstedeligt og som nogle der ikke er egnet til deres arbejde.

11. Februar 2026

Kunne jeg give 0 stjerner fik de det

Kunne jeg give 0 stjerner fik de det . Jeg arbejder på et bo sted for fysisk/ psykisk handicappet. En borger har bestilt nordlys pr 1/4. 2025 og det er ikke monteret endnu, men borgeren har betalt hver mdr. De skulle have været kommet i går 20/1 men kom ikke. I ringede i dag jeg og spurgte hvilket år vi havde aftalt med dem.Det blev så til 5/2 pga vejret. Dårlig undskyldning da kablet er gravet i de skal bare bore et hul ind i lejligheden og montere. Øv hvor nederen.

21. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har fornylig skiftet til Norlys Internet med 5G Router…

Har fornylig skiftet til Norlys Internet via en 5G router som jeg har modtaget fra Norlys. Kort tid efter etablering kunne jeg ikke sende/modtage e-mail (Outlook). Det viser sig et være fordi Norlys har tildelt mig en IP adresse der er blokeret af Spamhaus.org der bekæmper spam i Europa.
Det er fantastisk dårligt at Norlys ikke sikrer at de tildeler en IP adresse der ikke er blacklistet.

12. Januar 2026

Uden billedlegitimation ingen service

Advarsel til alle som tror at man kan gå ind i en nordlys butik og få hjælp. Der burde være et opslag på døren med tekst "vi kan ikke hjælpe dig medmindre du har medbragt billed legitimation". Det står ingen steder og i denne tid med sne er det en kamp at komme til butikken bare for at blive afvist. Uden legitimation fik jeg lov til at aflevere min Stofa router og tv bokse men hjælp til mit nu temmelig mangelfulde abonnement kunne de ikke pga manglende billedlegitimation tiltrods for medbragt breve og mails fra nordlys. Ikke engang at sørge for at jeg kan tilgå "mine sider" som opdatere på 3 uge, selvom jeg medbragte tablet og mobil telefon og viste dem hvordan min side ser ud. Må indrømme at jeg blev temmelig knotten

5. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mit simkort i mit sommerhus i Skagen…

Mit simkort i mit sommerhus i Skagen virkede ikke og efter lang samtale blev at de ville sende et nyt. Det var vigtigt det blev sendt som aftalt med det samme idet jeg havde gæster fra Dubai, der både skulle bruge wifi og tv. Sim kortet kom aldrig og Norlys kunne ikke se at det var aftalt. Vi skulle så hente et i Frederikshavn. Det var der ikke da vi kom og ingen kunne hjælpe os med at få et nyt! Dårligste service ever !

27. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Norlys har ikke styr på noget

Norlys har ikke styr på noget, listen er lang, kan ikke sende mig en email til opdaterign at ny kode, kan ikke finde ud af at sende nye esim kort kode, samdtidigt har de nu stoppet mit gamle telefonnummer.. bare utroligt for dårligt og sådan har det været i årevis. smider røret på automatisk, ringer til butikken de, siger kan ikke tage telefonen, men tryk 1 for support, support : vi er lukket..... timevis af spil tid med Nordlys tosserier

2. Januar 2026

Bestilte fibernet-internet

Bestilte fibernet-internet, hvilket aldrig blev etableret, selvom jeg rykkede i 2 måneder. alligevel modtager jeg regning for internettet, som jeg aldrig har fået.
Det er MEGET tidskrævende at kontakte Nordlys og de tager ikke aktion på sagen. Det virker som om de ikke har styr på deres virksomhed.

1. Dezember 2025

Dårligt reklame indformation

Misvisende reklame
Her fik jeg at vide, at aftalen kun gælder, hvis man samtidig køber eller lejer en ladeboks, hvilket betyder ekstra udgifter. Det fremgik ikke tydeligt af reklamen.
Jeg oplever derfor reklamen som misvisende og ikke retvisende for den reelle pris.

23. Dezember 2025

Dur ikke

Det er ikke OK at vi betaler for at kunne se tv2 via antenne og det kan vi for det meste ikke.
Man kan ikke komme igennem til jeres kundeservice.
Vi bliver nød til at skifte. I tager penge for noget i ikke kan levere.
Man kan åbenbart ikke kommentere på meldelser.
Det er lidt skræmende. Censatur

18. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er kunde og betaler for en 50/50…

Jeg er kunde og betaler for en 50/50 forbindelse. Nordlys egen test er citat : Vores hastighedstest er under opbygning. Det har den været siden de startet. Jeg har så testet 3 andre ,, Wifiman, Speedtest.dk og Bredbånd. dk og de måler fra 9,2/40,7 til 14,8/42. HOLD JER VÆK

30. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nordlys lover 4 gang at få leverte det…

Nordlys lover 4 gang at få leverte det aftalt hver gang bliver det ikke overholdt.
man skal bruge 4 gang 1,5 time i tlf kø for at igen at få en løgn
Nordlys er ligeglad med kunder og umulig at komme i kontakt med
lad være med at brug dem.
alt andet er ekstremt godt i forhold
når man næver ventid siger nordlys jamen det er ikke vores skyld hvad med at overholde jeres aftaler

11. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr