Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En brand i vores bryggers ødelagde min elskede heldragt. Desværre var model og størrelse udsolgt og jeg skrev og spurgte, om jeg kunne bruge herrestørrelsen - blev ringet op og ene ejer gik "modeshow"... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

🤩Skønneste Barbara og Ida har designet skønne produkter! 🙌🏻 Elsker både min bløde “hygge morgenkåbe” til morgenkaffen og den varme vinterbadekåde til udendørs. Hver især har de sin funktion hj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er meget, meget glad for både min vinterbadekåbe, håndklæde, badesko og taske fra Nordbaek. Bruger det dagligt og føler mig virkelig forkælet med god kvalitet. Har flere af deres produkter på mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske produkter. Er meget glad for min vinterbadekåbe. Et design der både er super pænt og meget funktionel med mange smarte detaljer. Og endelig et design hvor badekåben er lang, og ikke som al... Mehr ansehen

1. Aktivbekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

NORDBAEK designer praktisk og klædeligt udstyr til vinterbadere og andre, der elsker livet ved havet. Vi tilbyder produkter som fx vindtætte badekåber til kvinder og mænd, jumpsuits, badesko, tasker og fodmåtter.

4.9

1 Stern

Alt tip top. Mange tak

1. August 2023

Kære Regitze

Tak for de 5 stjerner og fine ord.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter - super service

4. August 2023

Kære Lene

Sikke en dejlig feedback - tusind tak!

Badesko

Som altid hurtig levering.
Badeskoene er et hit hos far, mor og tre teens - både langs danske let stenede strande, til vinterbadning og på sommerferiens rigtige stenstrande😵‍💫 De passer om en lang smal fod, og kan holdes på, hvad andre badesko ikke kan og så er de lette og gode at svømme med!
Vi køber flere efterhånden som ungerne vokser og vi kan ikke slide dem!

17. Juli 2023

Kære Iben

Vi bliver uendeligt glade og stolte, når vi læser din flotte feedback. Tak fordi du er en loyal kunde hos os :)

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Vi havde en skøn ferie i Kroatien, hvor vores badesko var et kæmpe hit
De skønneste mennesker bag dette brand der giver den bedste kundeservice og leverer kvalitets produkter

20. Juli 2023

Kære Linette

Vi får et kæmpe smil på læberne, når vi læser dine skønne ord. Af hjertet tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høj kvalitet og god service

Nordbaeks produkter er af høj kvalitet og med mange nyttige detaljer - det er åbenlyst, at de kender til brugernes behov. Deres service er i top - hurtige, venlige besvarelser på forespørgsler og hurtig levering af varer.

15. Juli 2023

Kære Bente

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot, vi er glade for dine flotte 5 stjerner!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering af badesko som holder…

Hurtig levering af badesko som holder hvad de lover.

6. Juli 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Helle. Tusind tak for din fine feedback og de 5 stjerner. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid super søde piger og fantastisk…

Altid super søde piger og fantastisk service, også er produkterne helt i top.
Mine største anbefalinger herfra

15. Juli 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Anja. Tusind tak for den flotte anmeldelse - og fordi du har været en så trofast kunde hos os igennem årene. Det er vi meget taknemmelige for! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget flotte produkter i god kvalitet

Meget flotte produkter i god kvalitet. Og god service

22. Dezember 2022

Antwort von NORDBAEK

Kære Carsten. Tak for den fine feedback - vi er glade for, at du er tilfreds med både service og produkter. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bedste og letteste badesko

De bedste og letteste badesko, fylder og vejer intet, gjorde ferien mange gange lettere på stenede strande og klipper..👌🏻

1. Juli 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Helle. Hvor er vi glade for at høre, at vores badesko har bragt glæde på jeres ferie! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Wow. Bare wow!

Superhurtig levering af skønne kvalitetsprodukter, der holder, hvad der loves. Hele familien har badeskoene, der er ultimativt de bedste badesko, der findes til både danske og udenlandske sommerstrande eller kolde badestiger i frostgrader. Bademåtten er perfekt i størrelse og effekt, og vinterbadekåben er genial.. Intet mindre.

23. Juni 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Anja. Sikke nogle flotte ord - vi bliver både stolte og taknemmelige, når vi læser en anmeldelse som din <3 Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Et ok udvalg

Et ok udvalg, kvalitet og lækre produkter 🤩

26. Juni 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Leif. Tak for de flotte ord og 5 stjerner. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personlig venlig service og høj…

Personlig venlig service og høj kvalitet produkter.
Jeg har købt flere af Nordbaeks produkter og har fået professionel og personlig venlig rådgivning alle gange.

12. Juni 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Kristine. Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot - og ikke mindst tusind tak for de meget flotte ord <3 Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, og altid super god service

12. Juni 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Michael. Tusind tak for din skønne feedback! Glade og tilfredse kunder er det vigtigste for os, så vi er meget taknemmelige for dine 5 stjerner her på Trustpilot. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke løsning for retur fra Norge.

20. Mai 2023

Kære Kristin

Tak fordi du har taget dig tid til at give os feedback her på Trustpilot.

Du har ret i, at vi lige nu ikke har en god løsning for returpakker fra Norge. Norge er et relativt nyt marked for os og desværre viste det sig, at den fragtpartner vi i første omgang valgte at samarbejde med ikke kunne overholde, det de havde lovet ift. toldbehandlingen ml. Norge og Danmark. Derfor har vi været nødt til at finde en ny partner, og dem er vi lige nu ved at starte op med.

Som jeg skrev til dig via Instagram i weekenden, forventer vi, at den nye fragtløsning er på plads om 2 ugers tid, hvor det bliver muligt at købe en returlabel for NOK 99, hvilket - ifølge vores research og input fra andre kunder i Norge - er en fin pris for en returpakke, der skal ud af Norge og ind i EU, som jo kræver toldbehandling.

Vi er kede af, at der er lidt ventetid på, at returløsningen virker, men økonomisk er det helt klart en fordel for dig at vente, så det håber vi, du er okay med, når nu det desværre ikke kan være anderledes. Vi lover, at vi knokler på højtryk og vil gerne give dig besked, så snart den nye løsning er 'live'.

Vi ønsker dig en nydelig dag 🤗

Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Personlig service & hurtig ekspedition

Ida hjalp mig venligt frem til den rette badekåbe til min mand. Bestillingen blev ekspederet omgående & min mand modtog den 2 dage senere 🫶🏻

17. Mai 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Birthe. Tusind tak for din fine feedback. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Utrolig god service

Utrolig god service. Jeg havde fået forkert str. og blev sendt en str. mindre så jeg kunne tjekke hvilken der passede bedst, og sende den der ikke passede tilbage. Vil uden tøven anbefale Nordbæk til. andre.

30. April 2023

Tak for de fine ord og 5 stjerner! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super produkt

Lidt længere leveringstid end normalt. Men tilsynelandende et super godt produkt.

27. April 2023

Kære Rikke.

Tak for din feedback :)

Vi er glade for, at dine forventninger til vores produkt er indfriet.

Mht. leveringstiden har jeg lige slået din ordre op i systemet. Du bestilte søndag d. 23. april, og vores lager pakkede og overdragede til GLS mandag d. 24. april. Pakken var klar til afhentning i den ønskede pakkeshop tirsdag d. 25. april kl. 11.52. Med det set-up vi har, kan det ikke gøres meget hurtigere, men vi er med på, at meget store webshops med tusindvis af daglige pakker nok kan gøre det på under 2 dage, uanset om det er weekend eller ej.

Vi håber at gøre os fortjent til 5 stjerner næste gang, du handler hos os <3

Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Fineste service

Det er ofte når der er en reklamation man finder ud af hvor god en service et firma har. Og jeg kan blot sige at Nordbaek lever op til alle de krav man måtte stille som kunde. Yderst professionel og omsorgsfuld kundeservice. Jeg blev glad!

20. April 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Thomas. Tak for de fine ord - vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig på en god måde, og for at du er tilfreds med vores returproces. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr