Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En brand i vores bryggers ødelagde min elskede heldragt. Desværre var model og størrelse udsolgt og jeg skrev og spurgte, om jeg kunne bruge herrestørrelsen - blev ringet op og ene ejer gik "modeshow"... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

🤩Skønneste Barbara og Ida har designet skønne produkter! 🙌🏻 Elsker både min bløde “hygge morgenkåbe” til morgenkaffen og den varme vinterbadekåde til udendørs. Hver især har de sin funktion hj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er meget, meget glad for både min vinterbadekåbe, håndklæde, badesko og taske fra Nordbaek. Bruger det dagligt og føler mig virkelig forkælet med god kvalitet. Har flere af deres produkter på mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske produkter. Er meget glad for min vinterbadekåbe. Et design der både er super pænt og meget funktionel med mange smarte detaljer. Og endelig et design hvor badekåben er lang, og ikke som al... Mehr ansehen

1. Aktivbekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

NORDBAEK designer praktisk og klædeligt udstyr til vinterbadere og andre, der elsker livet ved havet. Vi tilbyder produkter som fx vindtætte badekåber til kvinder og mænd, jumpsuits, badesko, tasker og fodmåtter.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personlig og professionel hjælp og…

Personlig og professionel hjælp og service, vild med min vinterkåbe :)

6. Oktober 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Hanna. Det er vi virkelig glade for at høre! Tak fordi du skriver det til os. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Utrolig god oplevelse …

Utrolig god oplevelse hos de to yderst venlige Nordbaek damer.

3. Oktober 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Helle. Tak for dine søde ord - vi håber at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Mycket fina varor

Mycket fina varor, snabb leverans och smidig betalning.

26. September 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Milla. 1000 tak for de 5 flotte stjerner! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, lækre produkter, god returvare politik - ingen slinger i valsen.

12. September 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Malou. Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter af høj kvalitet.

20. September 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Michael. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter. Tak fordi du skriver det til os. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

God og tydelig kommunikation

God og tydelig kommunikation. Hurtig fremsendelse af produkt. Virker troværdige.

1. September 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Gigi. Tusind tak for din feedback - vi er glad for at du har haft en god oplevelse med at handle hos os :) Kh. barbara & Ida // NORDBAEK #swimandsmile

Hurtig og fantastisk service

Hurtig og fantastisk service og med et produkt som er helt i top og tilsvarer prisen. Kan kun give bedste anbefalinger

8. September 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Vibeke. Sigge nogle flotte ord - af hjertet tak! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #swimandsmile

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldstændig fantastisk service og med…

Fuldstændig fantastisk service og med et produkt som er helt i top

Anders Kretzschmar

4. September 2023

Antwort von NORDBAEK

Tak Anders for de fantastiske 5 stjerner! Vi håber at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #swimandsmile

Godt produkt

Godt produkt. Fin service og hurtig levering

1. September 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Rie. Vi er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #swimandsmile

Fantastisk kundeservice

Den bedste kundeserviceoplevelse jeg har oplevet 👍
Jeg havde skrevet en kommentar på et opslag på FB - en spurgte ind til erfaringer med et bestemt produkt. Jeg gav min ærlige mening. Noget i retningen af “godt produkt, men ikke så holdbar” Butikken rakte ud, ved at bede mig om uddybning mm og efter et par mails frem og tilbage, modtog jeg hurtigt et nyt produkt !! Det var slet ikke det jeg havde forventet - og DET er lige netop essensen ved den gode kundeservice oplevelse.
De bedste anbefalinger fra een der selv er i service branchen 🌸

29. August 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Line. Tusind tak for dine meget flotte ord - dem er vi virkelig glade for. Vi sætter en stor ære i både kvalitet og service, hos NORDBAEK skal begge være i orden, så det er dejligt, når det bliver bemærket. Vi håber at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #swimandsmile

Super lækre badekåber m.m

Jeg har været tilbagevendende kunde gennem flere år. Super lækre kåber, jumpsuits, badesko m.m, og derudover en fantastisk kundeservice.

4. September 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Bettina. Mange tak for at være sådan en trofast kunde hos os <3 Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #swimandsmile

Badesko super kvalitet

SUPER LÆKRE BADESKO, SOM ER NEMME AT TAGE PÅ OG BEHAGELIG AT SVØMME MED. GODE SÅLER SÅ MAN IKKE GLIDER PÅ GLATTE GULVE. Bedre end jeg havde forventet.

26. August 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Elisabeth. Sikke en skøn følelse at kunne overgå dine forventninger - og ikke mindst virkelig dejligt at du er glad for dine badesko! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #swimandsmile

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modtog godt nok et par badesko i str

Modtog godt nok et par badesko i str. 45 i stedet for den heldragt jeg havde bestilt. heldragten kom dagen efter og der var en lille ekstra ting med. samtidig var der printet en returlabel ud og vedlagt, så jeg kun skulle sætte den på og gå ned med den. super god service trods den lille fejl.

5. August 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Helle. Endnu engang beklager vi pakkefejlen - vi sender mange hilsner fra pakketeamet, der er glade for din positive respons på den træls situation. Tusind tak fordi du har valgt at give os 5 stjerner alligevel. Vi håber at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #swimandsmile

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr