En brand i vores bryggers ødelagde min elskede heldragt. Desværre var model og størrelse udsolgt og jeg skrev og spurgte, om jeg kunne bruge herrestørrelsen - blev ringet op og ene ejer gik "modeshow"... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
🤩Skønneste Barbara og Ida har designet skønne produkter! 🙌🏻 Elsker både min bløde “hygge morgenkåbe” til morgenkaffen og den varme vinterbadekåde til udendørs. Hver især har de sin funktion hj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er meget, meget glad for både min vinterbadekåbe, håndklæde, badesko og taske fra Nordbaek. Bruger det dagligt og føler mig virkelig forkælet med god kvalitet. Har flere af deres produkter på mi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastiske produkter. Er meget glad for min vinterbadekåbe. Et design der både er super pænt og meget funktionel med mange smarte detaljer. Og endelig et design hvor badekåben er lang, og ikke som al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
NORDBAEK designer praktisk og klædeligt udstyr til vinterbadere og andre, der elsker livet ved havet. Vi tilbyder produkter som fx vindtætte badekåber til kvinder og mænd, jumpsuits, badesko, tasker og fodmåtter.
Wesselsmindevej 4, 1. sal, 2850, Nærum, Dänemark
Jeg har haft en heldragt, som jeg har brugt hver formiddag i 7 år. Nu ville jeg fordi den, selvom den ikke er ret slidt. Jeg bestilte en dragt i en anden farve, den kom meget hurtigt, dog viste den sig sig at være for stor. Den var meget let at returnere. Jeg en imponeret over dragterne og den service jeg har fået! (Jeg har også købt en badekåbe, og en heldragt til min søn). Venlig hilsen Marjon

Antwort von NORDBAEK
Gode og smarte produkter, også for en frossen tid.
Løpåkjøp.
Fantastisk kundeservice :))

Antwort von NORDBAEK
Skøn heldragt, der absolut er fundet sig anvendelse i det kolde vintervejr

Antwort von NORDBAEK
Min fleece badekåbe er så varm og blød som man kan overhovedet ønske sig - lige til at flytte ind i.

Antwort von NORDBAEK
Hurtig levering. Havde en fejl på de sko jeg havde købt, sendte en mail og fik uden noget bøvl et nyt par, som jeg havde to dage senere. Er meget tilfreds og tryg ved handle med NORDBAEK.

Antwort von NORDBAEK
Det gik som det skulle. God kvalitet af profukterne

Har nu brugt og bruger stadigvæk NORDBAEK kåber på 6 år
De kåber er uden sammenligning de bedste på markedet.
Kort og godt kan ikke slides op.
Har stadigvæk de samme kåber,og har alle modeller.
Så vil du gøre det bedste for dig selv så køb NORDBAEK kåbe eller jumpsuit,det er en investering mange år frem 😊

Antwort von NORDBAEK
Jeg er vildt imponeret over NORDBAEKs kåber! Jeg vinterbader og løber ofte, og den her kåbe er uden tvivl den bedste jeg har prøvet. Den er varm, blød og kvalitetsfølelsen er helt i top.
Det bedste er, hvor hurtigt jeg bliver varm efter en tur i det kolde vand – den holder vinden ude, suger ikke vand, og føles stadig let at have på.
Efter løbeturene er den også helt perfekt – man bliver hurtigt varm og føler sig totalt omsluttet.
Man kan virkelig mærke, at den er lavet til aktive mennesker, der vil have komfort og funktionalitet.
En kæmpe anbefaling herfra! 🤍❄️💙

Antwort von NORDBAEK
Super service, god kvalitet, hurtige svar og afsendelser.
Tusind tak! Handler der gerne igen.

Antwort von NORDBAEK
Super service, god kvalitet, hurtige svar og afsendelser. Jeg købte et par handsker og fik dem byttet til en mindre størrelse indenfor et par dage. Tusind tak!

Antwort von NORDBAEK
Virkelig top produkter i top kvaliteter og med gennemtænkte detaljer, som passer lige til os badende folk.
Sublim service. De kan service helt ud til fingerspidserne. Imødekommenhed som, jeg tænker, oprinder dybt indefra, og som, jeg har oplevet, gennemsyrer ankeret i NORDBAEK/Hilsen Bee

Antwort von NORDBAEK
For nogle år siden begyndte jeg at bade om vinteren og havde brug for en kåbe så jeg virkelig kunne gå all in og jeg havde set andre bruge kåben fra NORDBAEK og sådan en måtte jeg eje.. og jeg må sige at jeg simpelthen er så glad for den lækre detaljer - lækkert design - og den flotte grønne farve som jeg valgte. Den lever 112% op til mine forventninger og jeg anbefaler den til alle omkring mig. Jeg bruger den også som morgenkåbe i hverdagen
Den er bare for lækker.

Antwort von NORDBAEK
Jeg er meget glad for min dragt som jeg fik byttet uden problemer til noget større. Dog havde jeg håbet og troet at den var helt vandtæt. Men ellers meget tilfreds. Og fin kundeservice.

🤩Skønneste Barbara og Ida har designet skønne produkter! 🙌🏻
Hver især har de sin funktion hjemme hos mig og i materiale der passer til “opgaven” 😅💪🏻
Ps. Deres badesko og håndklæde til Vesterhavet er altså også blevet uundværlige!
Kæmpe anbefaling herfra 👏 /Lotte

Antwort von NORDBAEK
Har lige modtaget badehåndklæder.
Lagde håndklæderne i blød natten over. Der var ingen overskudfarve.
Virkelig god kvalitet.
Fra bestilling til modtagelse gik der kun 3. dage.
Bedre kan det ikke gøres.

Antwort von NORDBAEK
Flotte produkter holder hvad de lover,
Levering som lovet👍

Antwort von NORDBAEK
Fine produkter og hurtig levering. Jeg er så glad for min kåbe og sko, så jeg vendte tilbage for at købe handsker😊

Antwort von NORDBAEK
Købte et par badesko- de er super gode. Nemme at få af og på. Og dejligt med en fast sål så man står godt fast.
Jeg har prøvet badesko fra andre mærker som jeg måtte returnere da de var så svære at få af og på. Derfor var det en lettelse at finde badesko der bare virker som de skal.

Antwort von NORDBAEK
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.