Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En brand i vores bryggers ødelagde min elskede heldragt. Desværre var model og størrelse udsolgt og jeg skrev og spurgte, om jeg kunne bruge herrestørrelsen - blev ringet op og ene ejer gik "modeshow"... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

🤩Skønneste Barbara og Ida har designet skønne produkter! 🙌🏻 Elsker både min bløde “hygge morgenkåbe” til morgenkaffen og den varme vinterbadekåde til udendørs. Hver især har de sin funktion hj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er meget, meget glad for både min vinterbadekåbe, håndklæde, badesko og taske fra Nordbaek. Bruger det dagligt og føler mig virkelig forkælet med god kvalitet. Har flere af deres produkter på mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske produkter. Er meget glad for min vinterbadekåbe. Et design der både er super pænt og meget funktionel med mange smarte detaljer. Og endelig et design hvor badekåben er lang, og ikke som al... Mehr ansehen

1. Aktivbekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

NORDBAEK designer praktisk og klædeligt udstyr til vinterbadere og andre, der elsker livet ved havet. Vi tilbyder produkter som fx vindtætte badekåber til kvinder og mænd, jumpsuits, badesko, tasker og fodmåtter.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fremragende service

Fremragende service. Hurtig og super venlig betjening. Jeg kan varmt anbefale at handle hos dette firma. Dejligt at opleve sådan et engagement og interesse i deres kunder hos dette firma. De gør alt for at give kunderne en god oplevelse. Det var der mange andre firmaer, der kunne lære noget af. :)

26. Mai 2024

Kære Gitte

Vi er utroligt glade og beærede over dine meget flotte ord til os - vi håber at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden.

Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik både byttet og hjælp til korrekt størrelse og uden problemer sendt kåber hjem til at prøve. super service

21. Mai 2024

Antwort von NORDBAEK

Tusind tak for de 5 fine stjerner!

Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Hurtig levering, godt produkt

20. April 2024

Antwort von NORDBAEK

Kære Annette. Mange tak for anmeldelsen. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Sublim service

Ved mail om returlabel, fik jeg svarmail hvor jeg fik tilbudt andre størrelser hjem til gennemsyn - uden at skulle afgive ny ordre, eller skulle betale. Nu har jeg fået mig en Jumpsuit og sko jeg kan passe ✨

8. April 2024

Antwort von NORDBAEK

Kære Helle. Vi er glade for, at du var tilfreds med bytte-processen hos os. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super anvendelig langt over forventet!

Badekåben er så smuk og super kvalitet - lige nu er den med på campingtur og udover havbrug, benyttes den både over nattøjet tidlig morgen, når hunden skal luftes og når jeg skal op på det fælles baderum, hvor man ikke kan se, hvor meget eller lidt, der er indenunder. Jeg er kæmpe fan :-)

28. März 2024

Antwort von NORDBAEK

Kære Tessa :) Tusind tak for den fine feedback! Vi er rigtig glade for, at din kåbe bringer dig så meget glæde både til hverdag og på ferie. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde brug for at bytte et par badesko, jeg havde købt for små. Jeg fik rigtig god service ved henvendelse, og bytningen var nem og hurtig.

24. März 2024

Antwort von NORDBAEK

Hej :) Tusind tak for anmeldelsen - vi er glade for, at vi kunne hjælpe med ombytning, så du fik den rette størrelse. God badelyst! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og lækkert produkt

Jeg var i tvivl om størrelsen på badekåbe og fik tilsendt en anden størrelse, så jeg kunne sammenligne 🙏🏻

18. März 2024

Antwort von NORDBAEK

Kære Lizette :) Tusind tak for dine søde ord - må kåben bringe dig mange skønne stunder. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter og yderst venlig…

Lækre produkter og yderst venlig betjening.
Anbefaler det varmt til veninder og klub.

5. März 2024

Antwort von NORDBAEK

Kære Vibeke :) Tusind tak fordi du anbefaler os og vores produkter - det er meget værdsat! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, hurtig afsendelse, ombytning uden problemer, super flotte produkter :-)

18. März 2024

Antwort von NORDBAEK

Kære Klaus :) Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot, det er vi rigtig glade for. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe kvalitet på badesko

Ringe kvalitet på badesko. Absolut ingen isolerende effekt - man kan heller bade uden, da der er ingen forskel. Virker fint mod sten og tang, men har ingen varmende effekt overhovedet i koldt vand. Køb heller nogen i t-hansen til 79kr, eller andre sko i neopren. De er markant bedre end de dyre badesko fra Nordbaek.

6. März 2024

Antwort von NORDBAEK

Mange tak for din feedback.

Som vi også har skrevet sammen om på e-mail, så har vi efterhånden solgt mange tusind par badesko til vinterbadning, og du er nr. 2 eller måske nr. 3 person igennem alle årene, der giver os den feedback, at skoene ikke opleves varme nok.

Vi får faktisk typisk den diametralt modsatte melding – nemlig at vores kunder er meget tilfredse med badeskoene og netop oplever dem dejligt varme / isolerende og samtidig meget nemmere at få af og på end neopren sko.

Men oplevelsen af kulde og hvordan vores krop hver især er tempereret er jo helt individuelt, så vi kan desværre ikke altid leve op til alles forventninger. Det beklager vi selvfølgelig er tilfældet ift. dig.

Vi håber, du finder det produkt, der passer til netop dine behov et andet sted.

Dbh. Barbara & Ida // NORDBAEK

Super kvik service

Super kvik service

14. Februar 2024

Antwort von NORDBAEK

Hej Poul. Dejligt med 5 flotte stjerner - tak! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

SUPER KUNDESERVICE

Var i tvivl om, hvilken størrelse badekåbe jeg skulle bestille. Skrev en mail til Nordbaek og fik hurtigt svar.

Størrelsen passede alligevel ikke, Ida Krause sendte mig en ny og bad mig vente med at sende den anden badekåbe retur, så jeg på den måde kunne vurdere de 2 størrelser bedst. Der var ingen meromkostning for mig i dette, jeg havde kun betalt for den ene og havde fri fragt på varen, der skulle retur.

I dag modtog jeg en personlig mail om, at badekåben var kommet retur til Nordbaek.

Jeg har fra start til slut været tryg i denne handel.

Og så er det bare de skønneste kåber.

Kæmpe ros herfra.

13. Februar 2024

Antwort von NORDBAEK

Kære Maria. Mange tak for din meget flotte og grundige feedback - vi er glade for, at vi i fællesskab fandt frem til den rigtige størrelse :) Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Super god service

Super god service. Hurtig og venlige besvarelser af mine spørgsmål på mail og herefter hurtig levering efter bestilling af min badekåbe, som helt svarer til forventningerne.

30. Januar 2024

Antwort von NORDBAEK

Kære Mette. Tak for din fine anmeldelse! Vi håber at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde købt badesko i julegave som…

Havde købt badesko i julegave som modtageren synes var for små. Uden beregning sendte Nordbaek os endnu et par i en større størrelse, så modtageren kunne prøve og vi så blot kunne returnere det par, der var for meget. Virkelig flot service og god behandling hele vejen igennem, tak

4. Januar 2024

Antwort von NORDBAEK

Selv tak - og I er meget velkomne hos os igen i fremtiden :) Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og lækker kvalitet

Både håndklæde og taske er af utrolig lækker kvalitet og tasken har allerede været i brug mange gange. Det er ikke sidste gang jeg tjekker Nordbaek ud hvis jeg skal handle igen.

4. Januar 2024

Antwort von NORDBAEK

Kære Janne. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter - den er nemlig meget vigtig for os. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her lever man op til det man lover!

I leverede i mellem jul og nytår, fra bestilling til vi modtog vores skønne vinterbadekåber gik der 2 dage. De kom i brug den 30. december og lever fuldstændig op til vores forventninger.
Her er der fuld overensstemmelse mellem beskrivelse af produktet og virkeligheden og her holder man hvad man lover. Tak!

29. Dezember 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Jytte. Tak for din flotte fedback og 5 stjerner! Vi gør vores bedste hver dag, og derfor er det ekstra dejligt, at det er værdsat. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr