En brand i vores bryggers ødelagde min elskede heldragt. Desværre var model og størrelse udsolgt og jeg skrev og spurgte, om jeg kunne bruge herrestørrelsen - blev ringet op og ene ejer gik "modeshow"... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
🤩Skønneste Barbara og Ida har designet skønne produkter! 🙌🏻 Elsker både min bløde “hygge morgenkåbe” til morgenkaffen og den varme vinterbadekåde til udendørs. Hver især har de sin funktion hj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er meget, meget glad for både min vinterbadekåbe, håndklæde, badesko og taske fra Nordbaek. Bruger det dagligt og føler mig virkelig forkælet med god kvalitet. Har flere af deres produkter på mi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastiske produkter. Er meget glad for min vinterbadekåbe. Et design der både er super pænt og meget funktionel med mange smarte detaljer. Og endelig et design hvor badekåben er lang, og ikke som al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
NORDBAEK designer praktisk og klædeligt udstyr til vinterbadere og andre, der elsker livet ved havet. Vi tilbyder produkter som fx vindtætte badekåber til kvinder og mænd, jumpsuits, badesko, tasker og fodmåtter.
Wesselsmindevej 4, 1. sal, 2850, Nærum, Dänemark
Hurtig levering af varen, er meget glade for produktet

Antwort von NORDBAEK
Rigtig god service. Meget hurtig levering. Var flink til at spørge om jeg var sikker på, jeg havde valgt rigtig størrelse, så jeg ikke risikerede at skulle returnere.

Antwort von NORDBAEK
Jeg købte et par badesko, De er desværre, Ikke særlig gode til vinterbadning. Sålerne er meget tynde, og man kan ikke holde varmen i dem

Antwort von NORDBAEK
Super flotte ting, fantastisk venlig og hurtig service ved ombytning. Jeg håber aldrig, den tillid, de viser, bliver misbrugt. De allerbedste anbefalinger !

Antwort von NORDBAEK
Supergod service - venlig, professionel opfølgning. Hurtig levering. Og god information

Antwort von NORDBAEK
Dejligt firma hvor jeg følte der var mennesker bag. Hurtig levering og produktet var super

Antwort von NORDBAEK
Jeg bestilte et par badesko, de var desværre for store, men der blev hurtigt sendt et nyt par et nummer mindre, som nåede frem inden jul.
Så dejligt man ikke behøver printe returlabel, da der var en QR kode med. Rigtig dejlige badesko, lækre at have på og nemme at tage af. Handler gerne hos Nordbaek igen.

Antwort von NORDBAEK
Modtager af badeskoene var meget tilfreds og det var hurtig og nemt at bestille og hurtigt kom gaven til mig og jeg var den glade giver.

Antwort von NORDBAEK
Så imponeret over Nordbæks badesko til kun 300 kr. Passer perfekt til vinterbadning, hvor tæerne ikke fryser, også perfekt til ikke at glide rundt. Virkelig god kundeservice! Jeg har haft mine nu i ca. 3 år, og de føles som nye!

Antwort von NORDBAEK
God kvalitet og venlig og hjælpsom betjening. Kan varmt anbefales.

Antwort von NORDBAEK
Rigtig dejlig kåbe og fin service

Dejlige badesko 👍Hurtig, effektiv ekspedition ☺️

Antwort von NORDBAEK
Jeg er virkelig imponeret! Jeg købte en badekåbe til vinterbadning, og kvaliteten overgik alle mine forventninger. Stoffet føles lækkert, og den er både varm og behagelig. Desuden var leveringstiden super hurtig – kun 2 dage! Kan varmt anbefales til andre, der ønsker en kvalitetsoplevelse fra start til slut.

Antwort von NORDBAEK
I var virkelig servicemindet og meget venlige og hurtige, kunne desværre ikke passe dragten, i sendte penge retur med det samme

Antwort von NORDBAEK
Så lækre produkter der gør min vinterbadning til en ren spaoplevelse. De bedste anbefalinger herfra.

Antwort von NORDBAEK
Super kvalitet og hurtig levering. Et lille kvalitetsproblem med et bælte blev løst hurtigt og uden problemer.

Antwort von NORDBAEK
Oplevelse helt til UG. Lækre produkter, en let overskuelig webshop og en hurtig levering. Topkarakter herfra!
Vh Nicolai Beuschel

Antwort von NORDBAEK
Jeg har købt sampak med sko, håndklæde og luffer. Hurtig levering og lækker kvalitet. Har indtil videre kun brugt håndklædet i gråblå, lækker farve og kvalitet som beskrevet!

Antwort von NORDBAEK
Har flere af deres produkter på min to-buy-list.
Har været i deres showroom og handle et par gange og får sød hjælp hver eneste gang.
Nordbaek får mine varmeste anbefalinger!

Antwort von NORDBAEK
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.