Ik heb oorspronkelijk een verkeerd product ontvangen, maar de communicatie in verband met een oplossing ging vlot. Ik heb uiteindelijk het juiste product ontvangen en het verkeerde mogen houden.
Top product! De plaksel op de neustrips is van zeer goede kwaliteit. Ze blijven goed zitten. Bovendien is het product super snel afgeleverd. Ik ben heel tevreden met mijn aanschaf en NOOS Athletics.... Mehr ansehen
Snelle levering en top product! Voor mij als astmapatiënt is het een verademing om beter door de neus te kunnen ademen. De neusstrip blijft fantastisch zitten (ook met zonnebrand en zweet).
Top product! Het helpt heel goed bij intensieve trainingen en zorgt ervoor dat ik het daadwerkelijk langer volhoud. De stickers plakken erg goed, iets dat ik bij soortgelijke producten vaak slecht von... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Opgericht in 2025 in Amsterdam door de broers Loïc en Jeppe, is NOOS ATHLETICS geboren uit een gedeelde passie voor sport en gezondheid. Wij geloven dat sport iedereen de mogelijkheden biedt om zichzelf continu te verbeteren. Onze missie is om iedereen – van beginners tot professionals – te ondersteunen met hoogwaardige, functionele producten die bijdragen aan betere prestaties, herstel en algemene gezondheid. Met NOOS ATHLETICS willen we meer dan alleen producten bieden. De producten die wij aanbieden zijn een onderdeel van onze visie: het creëren van een community die sport omarmt als een levensstijl en die ernaar streeft een inspiratie te zijn voor de wereldwijde fitnessgemeenschap. Door kwaliteit, innovatie en wetenschappelijk onderzoek te combineren, willen we iedereen helpen om het beste uit zichzelf te halen – fysiek en mentaal. NOOS ATHLETICS, designed for performance.
Niederlande
- support@noosathletics.com
- noosathletics.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Eindelijk een strip die wel blijft…
Eindelijk een strip die wel blijft zitten en ook nog voor relatief goedkope prijs! Top product!
Noos Athletics - praktische en toegankelijke producten
Noos Athletics biedt hele goede producten, die je slaap en sportprestaties aanzienlijk verbeteren. De levering was vrij snel, en zat in een mooie verpakking. Daarbij heb ik nu een aantal keer met nose strip geslapen, en dat waren mijn beste nachten. Kortom, ik zou je zeker aanraden deze te bestellen.
Goede nachtrust - topproduct
Eerst was ik sceptisch, maar nu ik het een paar nachten geprobeerd heb ben ik om! Ik sliep altijd met m’n mond open, tegenwoordig word ik uitgerust wakker. Met wielrennen merk ik ook dat ik beter op mijn adem let en meer gefocust ben. Topproduct!
Top product!
Top product!! Zeer te spreken over zowel de neusstrip als mondtape. Mondtape is mooi groot en beide plakken erg goed. Ik heb met de neusstrips een paar flinke workouts gedaan en ze bleven mooi zitten. Zeker een aanrader!
Top kwaliteit en direct betere…
Top kwaliteit en direct betere prestaties bij het gebruik van de NOOS neusstrips!
Snelle levering en top product
Snelle levering en top product!
Topproducten!
Ik wist niet dat ik zo veel adem had. Ik zou de strips van NOOS aan iedereen aanbevelen!

Snelle en verzorgde levering
Snelle en verzorgde levering. De producten zijn ook van hoge kwaliteit!

Antwort von NOOS ATHLETICS
Geweldige neusstrips en mondtape!
Geweldige neusstrips en mondtape!! Ik slaap gelijk een stuk beter

Antwort von NOOS ATHLETICS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.