Var skeptisk i starten da jeg ikke gik en ordrebekræftelse som lovet. Ringede og ingen tog telefonen. Blev dog ringede op kort efter med en god forklaring. Produktet er super og modtog pakken efter 4... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er bosiddende i samme by som Becaboo og spurgte derfor om det var muligt at hente min bamse her i stedet for at bruge penge på fragt og jeg skrev sammen med dem flere gange og de var de sødeste og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har returneret en pakke som åbenbart landede det forkerte sted. Mailede lidt frem og tilbage med dem og der var ingen problemer i noget overhovedet. Fik hurtigt mine penge retur uden noget bøvl.Søde o... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Becaboo.dk drives af 1 ung mand og hans kæreste med erfaringer indenfor legetøj, interiør, udstyr og bamser. Vi er forelsket i legetøj… Bedre kan det ikke siges. Vores motivation til at drive Becaboo er at børn skal have kvalitetsprodukter, de skal have legetøj, som kan tåle at blive leget med, og som kan skabe fantasien - det, ved vi hjælper børn med mere sjov og læring. ✓ HURTIG LEVERING ✓ +850 SPÆNDENDE VARER ✓ FANTASTISK KUNDESERVICE ✓
Das haben sich andere Leute angesehen
Varen kom hurtigt og god kvalitet
Varen kom hurtigt og god kvalitet. Mit barnebarn er super glad
Jeg bestilte en blå paw patrol bamse d
Jeg bestilte en blå paw patrol bamse d. 12/1 og da den så kommer, er det den forkerte bamse der er i.
Jeg skriver til jer med det samme, og stadig efter et par dage kommer der intet svar.
Jeg har ydermere ringet til det nummer der er givet på jeres hjemmeside, og skrevet en sms.
Jeg sidder nu tilbage med en ked af det 3 årig, der gerne ville have haft den blå Paw patrol bamse. Men kan ikke være sikker på hvis jeg genbestiller, om det så endnu engang er den forkerte bamse der bliver puttet i.
Anbefaling herfra
Jeg købte en Paw patrol bamse som gave til min lille kusine. Hurtig levering og rigtig fin kvalitet!
Becaboo er min ultimative favorit
Becaboo er min ultimative favorit, når det kommer til unikke og sjove børneprodukter! Deres udvalg til fornuftige priser er enestående. Jeg har gentagne gange handlet hos dem og er hver gang imponeret over deres kvalitet og ikke mindst deres fantastiske kundeservice.
Virkelig kvalitets legetøj
Virkelig kvalitets legetøj, det holder bare til noget. Ikke sidste gang jeg køber her😊. Og 👍🏼 for god kundeservice.
rigtigi god kvalitet
bare god hortigi service og hortigi levering og hvil absolut anbefale alle og købe varer for dette sted det er rigtig godt på produkt også så det kan anbefales varmt
Super service og hurtig levering
Jeg købte en jakke til min nevø og han…
Jeg købte en jakke til min nevø og han går ikke med andet nu. Super god service og dejlig høj kvalitet. Man kan heller ikke klage over prisen. Kæmpe anbefaling
5 stjerner her fra
5 stjerner her fra. Jeg har købt der fra af flere omgange, og brugt deres produkter som gaver. De har alle været super glade for deres gaver! hurtig levering, og god kundeservice! Jeg er meget tilfreds med min oplevelse!
Becaboo havde os med deres Paw Patrol…
Becaboo havde os med deres Paw Patrol politi bamse. PP kan man (i følge chefen i huset) aldrig få nok af 😂👏🏻 Tak for god service !
Super lækre produkter leveret til tiden.
Super lækre produkter, der var lige som jeg forventede.
Jeg fik mine produkter til tiden og en super god kundeservice ! Becaboo kan helt klart anbefales!
Købte nogle super nuttede bamser
Købte nogle super nuttede bamser. Kvaliteten var helt i top og levering var super hurtig
God oplevelse
Købte en lama og børnene elsker den. Super hurtig levering!
Fine priser og hurtig levering
Meget tilfreds
Jeg købte en Paw Patrol Bamse 30 cm fra Becaboo og jeg er meget tilfreds med mit køb. Bamsen er af høj kvalitet og passer perfekt til min søn. Leveringen var hurtig og pålidelig. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt til andre.
Mine 2 piger elsker jeres tegnetablet…
Mine 2 piger elsker jeres tegnetablet det genialt!
Blødhed og nuttet på samme tid
Uha nogle søde tøjdyr og ungerne elsker dem. lige til at kramme. kan kun anbefale at købe jeres næste bamse her.
Super service også!
Becaboo's bamse er en vaskeægte krammeven. Den er så blød og elskværdig, at den straks stjæler ens hjerte. Kvaliteten er tydelig, og den er udformet med omhu, hvilket giver den et tidløst udseende og en fornemmelse af at være skabt med kærlighed. Denne bamse bringer smil og glæde til både børn og voksne. Tak, Becaboo!
Min nevø blev så glad for sin nye…
Min nevø blev så glad for sin nye bamse!
Stor anbefaling herfra:)
god laverings ´tid
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.